magicnumbers Δημοσ. Πέμπτη στις 09:47 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 09:47 μμ 3 ώρες πριν, Noreak είπε Αρα δε λυθηκε το θεμα? Γιατι εγω νομιζα λυθηκε με τον firefox. Λύθηκε με τον duckduckgo..στους άλλους 4 browser κάνει τα ίδια κ στον firefox..
nickol-us Δημοσ. Πέμπτη στις 11:36 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:36 μμ Την απενεργοποίηση του hardware acceleration τη δοκίμασες και δεν έκανε καμία αλλαγή;
duffyduck Δημοσ. χθες στις 07:18 πμ Δημοσ. χθες στις 07:18 πμ (επεξεργασμένο) Θα πρότεινα να πάρεις μια μεταχειρισμένη GPU, π.χ. GTX 960 2GB ή 4GB. Είχα πάρει μια 2GB από ebay (για το πολυ παλιο pc), με τιμή κάτω από 10ευρώ, πιο πολύ μου κόστισαν τα μεταφορικά/τέλη. Εναλλακτικά, βάλε μια linux distro. Εναλλακτικά, δοκίμασε modded drivers: https://forums.guru3d.com/threads/radeon-id-community-driver-hybrid-release-nebula-23-11-1-whql-25-2-1-eta.436611/ [EDIT] Πρότεινα μια καλυτερη μεταχειρισμένη GPU γιατί έχω δώσει στην αδερφή μου ενα συστημα με FX-8320, 16GB DDR3 1600MHz, AMD RX 460 2GB και δεν έχει κανένα θέμα με browsing, videos, κλπ. ακομη και ελαφρυ gaming . Επεξ/σία χθες στις 12:40 μμ από duffyduck 1
magicnumbers Δημοσ. πριν από 20 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 20 ώρες 18 ώρες πριν, nickol-us είπε Την απενεργοποίηση του hardware acceleration τη δοκίμασες και δεν έκανε καμία αλλαγή; Το ξεχασα αυτό θα το ψάξω μόλις αδειάσω λιγο 10 ώρες πριν, duffyduck είπε Θα πρότεινα να πάρεις μια μεταχειρισμένη GPU, π.χ. GTX 960 2GB ή 4GB. Είχα πάρει μια 2GB από ebay (για το πολυ παλιο pc), με τιμή κάτω από 10ευρώ, πιο πολύ μου κόστισαν τα μεταφορικά/τέλη. Εναλλακτικά, βάλε μια linux distro. Εναλλακτικά, δοκίμασε modded drivers: https://forums.guru3d.com/threads/radeon-id-community-driver-hybrid-release-nebula-23-11-1-whql-25-2-1-eta.436611/ [EDIT] Πρότεινα μια καλυτερη μεταχειρισμένη GPU γιατί έχω δώσει στην αδερφή μου ενα συστημα με FX-8320, 16GB DDR3 1600MHz, AMD RX 460 2GB και δεν έχει κανένα θέμα με browsing, videos, κλπ. ακομη και ελαφρυ gaming . Ήταν στα υπόψιν να βάλω καμία μτχ πχ την RX580 αλλά δεν ήμουν σίγουρος ότι ευθύνεται η κάρτα για τα λαγκαρισματα..θα την αλλάξω πάντως γιατί μουχει κάνει κάποια νερα κατά καιρούς η τρέχουσα,ήταν εκθεσιακή/rma νομίζω πάνε κ 10 χρόνια εύκολα. Τώρα για λινουξ θα το δω κ αυτό σε κάνα 2ρο δίσκο για τη φαση
duffyduck Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) 1 hour ago, magicnumbers said: Το ξεχασα αυτό θα το ψάξω μόλις αδειάσω λιγο Ήταν στα υπόψιν να βάλω καμία μτχ πχ την RX580 αλλά δεν ήμουν σίγουρος ότι ευθύνεται η κάρτα για τα λαγκαρισματα..θα την αλλάξω πάντως γιατί μουχει κάνει κάποια νερα κατά καιρούς η τρέχουσα,ήταν εκθεσιακή/rma νομίζω πάνε κ 10 χρόνια εύκολα. Τώρα για λινουξ θα το δω κ αυτό σε κάνα 2ρο δίσκο για τη φαση Κυρίως οι drivers ειναι το θέμα. Και λογικά σε linux δεν θα εχεις θεμα με AMD gpu drivers. Μπορεις να δοκιμασεις και τους modded drivers Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από duffyduck 1
magicnumbers Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 2 ώρες Στις 28/8/2025 στις 11:36 ΜΜ, nickol-us είπε Την απενεργοποίηση του hardware acceleration τη δοκίμασες και δεν έκανε καμία αλλαγή; Μολις τη δοκιμασα, δεν αλλαξε κατι, οπως κ τα extension δεν φοραει τπτ ο chrome πλεον. Νταξει τοχω παρει αποφαση καπου με τον συγκεκριμενο ετσι κ αλλιως εινια αδικαιολογητα βαρυς στη μνημη.
manolis940 Δημοσ. πριν από 30 λεπτά Δημοσ. πριν από 30 λεπτά Στις 28/8/2025 στις 3:17 ΜΜ, magicnumbers είπε Να σου πω δε θυμάμαι αν το έκανα παλαιότερα,μπορεί, αλλά επί της ευκαιρίας τώρα δοκίμασα 4.browser chrome edge brave firefox κ κάνουν όλοι το ίδιο. Μόλις φορτώσει η σελίδα κάνω μισό σκρολ κ παγώνει. Βγάζει non responsive ξεκολλάει λίγο κ ξανα. Με επεκτάσεις η χωρίς. Μόνο ο duck duck go είναι λειτουργικός.στη συγκεκριμένη σελίδα. Ίσως κ ο opera αλλά δε τον δοκίμασα σαυτο το μηχάνημα. Αν ανοίξεις task manager παράλληλα βλέπεις κάτι να γεμίζει; Και από καθαρισμό τι παίζει; Πότε έκανες τελευταία φορά; Είδες θερμοκρασίες; Δεν έχω δοκιμάσει τον duckduckgo πρέπει να είναι αρκετά basic και ελαφρύς browser. Ωστόσο το πρόβλημα μπορεί να επανέλθει και με αυτόν αν δεν το λύσεις τώρα. Μου φαίνεται κάπως δύσκολο το facebook να κοπανάει όλους τους browsers τουλάχιστον εσκεμένα. Μπορείς να σβήσεις cookies κτλ και να να δοκιμάσεις μία επέκταση όπως το User-agent-switcher στο Firefox. Αυτό μπορεί να "κοροϊδέψει" το facebook και να φαίνεται είτε σαν ένας διαφορετικός browser είτε και σαν browser κινητού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα