akaloith Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες και που πηρα προσωπικο αριθμο ολοι ζητανε αριθμο ταυτοτητας... και ενω ηξερα τον παλιο τον νεο προφανως δεν τον ξερω μεγααααααααααλη επιτυχιαααα
amigagr Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 2 hours ago, kostakis_gr said: Εμείς που βγάλαμε νέες ταυτότητες χωρίς προσωπικό αριθμό τι πρέπει να κάνουμε ? Πρεπε να τρέχουμε πάλι να αλλάζουμε ταυτότητες? καποιος πρεπει να πληρωσει και κανα παραβολο σε αυτο το κρατος! 2 hours ago, Thresh said: Γιατί όμως? Εννοώ ποιος ο λόγος να δώσουν περισσότερο χρόνο για κάτι που προφανώς δεν ενδιαφερόντουσαν αρκετά για να κάνουν. Από την στιγμή που θα βγουν στους υπόλοιπους τυχαία, ας πάει το παλιάμπελο να τελειώνει... Στην 10ετία που θα λήξει. κατι μου λεει πως το συστημα που "θα τα βγαλει αυτοματα" ακομα δεν δουλευει, ισως δε και να μην υπαρχει καν!
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 4 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 4 ώρες 3 minutes ago, amigagr said: κατι μου λεει πως το συστημα που "θα τα βγαλει αυτοματα" ακομα δεν δουλευει, ισως δε και να μην υπαρχει καν! Αρκετά πιθανό...
Retromaniac Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 ώρα πριν, filip123go είπε Ποιος μίλησε για αριθμό ταυτότητας;; Έχουμε 45 προσωπικούς αριθμούς που δεν αλλάζουν ποτέ, με πρώτο και καλύτερο το ΑΦΜ. Εξήγησα σε άλλη απάντηση γιατί δεν γίνεται με το αφμ. Και ναι κάποιος μίλησε για αριθμό ταυτότητας για αυτό απάντησα. Επίσης θα ήθελα να ακούσω τους 45 αριθμούς. Το ΑΜΚΑ έχει προσωπικά δεδομένα (ημερομηνία γεννησης). Ποιοι είναι οι υπόλοιποι 43;
panagiotis1988 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 46 λεπτά πριν, Nabuko είπε Δεν φοβόμαστε αυτό comrade αλλα αυτό 👇 Απόκρυψη περιεχομένων Η Αποκάλυψη τονίζει ιδιαίτερα το ακόλουθα σημεία: Όποιος λαμβάνει το χάραγμα του θηρίου θα χαθεί. Η μεγάλη πλειοψηφία των κατοίκων της γης θα λάβει το χάραγμα του θηρίου. Οι πολιτικές εξουσίες θα προσπαθήσουν, μέσο πείνας και απειλών θανάτου, να αναγκάσουν τους ανθρώπους να λάβουν το χάραγμα του θηρίου. Ο Θεός διδάσκει στην Αποκάλυψη ότι όλοι οι κάτοικοι της γης μας χωρίζονται τώρα, με ταχύτητα, σε δύο ομάδες: Μία ομάδα ακολουθεί το Θεό του ουρανού, και η άλλη που ακολουθεί το Σατανά, που αντιπροσωπεύεται από το θηρίο. Αυτοί που ακολουθούν το Θεό θα λάβουν τη σφραγίδα του Θεού, (μελετήσαμε τη σφραγίδα του Θεού, σε ένα προηγούμενο μάθημα). Αυτοί που ακολουθούν το Σατανά, που αντιπροσωπεύεται από το θηρίο, θα λάβουν το σημείο ή χάραγμα του θηρίου. Και θα μπορουσε κανεις να πει γιατι οσοι εκαναν το εμβολιο και εβγαλαν τον Π.Α. να μην ελαβαν την σφραγιδα του Κυριου και ολοι οι υπολοιποι να ειναι του Σατανα; Για ξηγησου λιγο....
d4mage Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Επιλογή προσωπικού αριθμού... Ποιος ο λόγος να σου λένε να διαλέξεις εσύ το νούμερο - γράμμα όταν από τα 3 τα 2 είναι δικά σου και το 1 από το σύστημα. Καμία λογική. Διάλεξε κάποιος το ΑΦΜ του ή τον αριθμό της ταυτότητας και εντέλει γιατί να μην κρατήσουμε τα ΑΦΜ που όλοι μας έχουμε και να με αυτό να κάνουμε όλα τα υπόλοιπα. Εδώ με κωδικούς taxis και για να μπω στο ΕΦΚΑ μου ζητάει ΑΜΚΑ. Της π@υτάν@ς σε αυτή τη χώρα με αυτό ασχολούμαστε. 2
PLHROPPP Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Ουυυυ 6 hundred 66 Ουυυυ 6 hundred 66 Ουυυυ 6 hundred 66
ScorpioX777 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, kostakis_gr είπε Εμείς που βγάλαμε νέες ταυτότητες χωρίς προσωπικό αριθμό τι πρέπει να κάνουμε ? Πρεπε να τρέχουμε πάλι να αλλάζουμε ταυτότητες? Οποιος βιαζεται σκονταφτει σε αυτη τη χωρα και η ειρωνια ειναι οτι παραπονιουνται γιατι περιμενει ο κοσμος τελευταια στιγμη, η δικη σου περιπτωση ειναι το λιγοτερο μου εχουν τυχει περιπτωσεις που εχω βγει ωφελημενος ουκ ολιγες φορες απλα περιμενοντας... Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από ScorpioX777
Harrylamb Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες ας βαλουν το ΑΦΜ....ή μηπως κιαυτο χανετε?ή μηπως τελικα με την παραλαβη του νεου αριθμου μπορουν αμμεσα εκει στην ΑΑΔΕ να κανουν κιαλλα πραματα?ξερετε εκεινη την αρχη που δεν εχει δικαιωμα ουτε εισαγγελεας να την βαλει χερι .... 24 λεπτά πριν, d4mage είπε Επιλογή προσωπικού αριθμού... Ποιος ο λόγος να σου λένε να διαλέξεις εσύ το νούμερο - γράμμα όταν από τα 3 τα 2 είναι δικά σου και το 1 από το σύστημα. Καμία λογική. Διάλεξε κάποιος το ΑΦΜ του ή τον αριθμό της ταυτότητας και εντέλει γιατί να μην κρατήσουμε τα ΑΦΜ που όλοι μας έχουμε και να με αυτό να κάνουμε όλα τα υπόλοιπα. Εδώ με κωδικούς taxis και για να μπω στο ΕΦΚΑ μου ζητάει ΑΜΚΑ. Της π@υτάν@ς σε αυτή τη χώρα με αυτό ασχολούμαστε. πολυ απλα γιατι ετσι εμμεσα τους δινεις την συγκαταθεση σου ......οτι συμφωνησες σαυτο που σε "αναγκαζουν" να κανεις.Τωρα τι γλεντι θα ακολουθησει θα δουν αυτοι που θα δεχτουν τον νεο αριθμο
d4mage Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 λεπτό πριν, ScorpioX777 είπε Οποιος βιαζεται σκονταφτει σε αυτη τη χωρα και η ειρωνια ειναι οτι παραπονιουνται γιατι περιμενει ο κοσμος τελευταια στιγμη, η δικη σου περιπτωση που ειναι το λιγοτερο μου εχουν τυχει περιπτωσεις που εχω βγει ωφελημενος ουκ ολιγες φορες περιμενοντας... Λες και είχαμε όρεξη να τις αλλάξουμε. Είχα ακόμη 1 έτος μέχρι να λήξει η ταυτότητα του παλαιού τύπου η οποία ήταν χειρόγραφη λες και δεν υπήρχε μηχανογράφηση το 2010. Το κράτος επέλεξε να ισχύει 15 χρόνια, να μου την δώσει χειρόγραφη και είχε καταντήσει αηδία να αγχώνομαι για το που θα την δεχτούν και που όχι. Revolut ήμουν με δίπλωμα, μεταβίβαση αυτοκινήτου στο ΚΕΠ μου το έπαιζαν δύσκολοι επειδή είχε τσαλακωθεί είναι όσο να ναι δημόσιο έγραφο. Ταξίδι έκανες και δεν έκανες ανάλογα με το ποιος θα ήταν στον έλεγχο. Βγάζουμε νέα ταυτότητα, πλέον θέλει μοναδικό αριθμό, και ομάδα αίματος βλέπω επάνω που για την ώρα είναι προαιρετική και δεν είναι καθόλου απίθανο να σε υποχρεώσουν μελλοντικά και άντε πάλι νέα ταυτότητα. Η ομάδα αίματος είναι πολύ πιο σημαντική προσθήκη από όλες αυτές τις μ@λ@κίες.
d4mage Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 10 λεπτά πριν, Harrylamb είπε ας βαλουν το ΑΦΜ....ή μηπως κιαυτο χανετε?ή μηπως τελικα με την παραλαβη του νεου αριθμου μπορουν αμμεσα εκει στην ΑΑΔΕ να κανουν κιαλλα πραματα?ξερετε εκεινη την αρχη που δεν εχει δικαιωμα ουτε εισαγγελεας να την βαλει χερι .... πολυ απλα γιατι ετσι εμμεσα τους δινεις την συγκαταθεση σου ......οτι συμφωνησες σαυτο που σε "αναγκαζουν" να κανεις.Τωρα τι γλεντι θα ακολουθησει θα δουν αυτοι που θα δεχτουν τον νεο αριθμο Ποια συγκατάθεση; Αφού όταν λήξει η προθεσμία θα λάβουμε όλοι μας έναν μονοαδικό αριθμό με επιλογή του συστήματος.
Volga Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 ώρα πριν, dsgeo είπε Μακριά από αυτούς τους κωδικούς που ως σκοπό έχουν τον έλεγχο των πολιτών και της διακίνησης του χρήματος! Μην συναινέσει κανείς! Να φανταστώ δεν έχετε βγάλει ΑΦΜ, ούτε έχετε κινητό τηλέφωνο σωστά; 1
Harrylamb Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 40 minutes ago, d4mage said: Ποια συγκατάθεση; Αφού όταν λήξει η προθεσμία θα λάβουμε όλοι μας έναν μονοαδικό αριθμό με επιλογή του συστήματος. νομιζεις...ψαξου λιγο ...μη καθομαι και σε εξηγω.....το μονο που μπορω να σου ευχηθω μαυτα που λες ειναι καληνυχτα
nickk0kkav Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Ανοησίες. Ας έβαζαν αυτόματα τα 2 ψηφία από τώρα να τελειώνουμε. Ή θέλουν να πουλήσουν όσο μπορούν την επιλογή των 2 χαρακτήρων κάτι τέρμα ανόητο αλλά... πιθανό ή δίνουν παράταση στον εαυτό τους γιατί δεν ειναι έτοιμο το σύστημα να βγαλει αυτόματα τόσους αριθμούς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα