CptBill Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου Συμφορουμιτες τα φωτα σας. Πως στην ευχη βγαζω τη ξυλινη επενδυση απο το εν λογω πλυντηριο πιατων; Εκ πρωτης οψης δεν φαινεται να εχει βιδωθει απο το μαστορι που το εβαλε.
dimviii Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου στο δικο μου ηταν κουμπωτο με κλιπς στις τεσσερις γωνιες του. Οταν αλλαξα πηρα ελευθερο ινοξ,χωρις να παιρνει επενδυση.Ειχα παρα πολλες επιλογες και μπορουσα να βρω φθηνοτερο.
lector Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου Οπως βλεπω σε φωτο στο ιντερνετ, η μπροστινη επιφανεια του ειναι ολη επιπεδη, αρα πιθανον να εχει κολλησει την επενδυση με καποια κολλα. Εγω θα δοκιμαζα προσεκτικα απο τα πλαγια με καποιο ισιο κατσαβιδι να δω αν μπορω να διαχωρισω τις επιφανειες, και ισως να χρησιμοποιησω καποιο θερμοπιστολο. Αλλα ας πουνε κι αλλοι τη γνωμη τους μηπως υπαρχει πιο σωστη μεθοδος.
Panagiotis 05 Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου https://www.beko.com/gr-el/υποστήριξη/dishwasher--εγκατάσταση--άρθρο/πώς-μπορώ-να-συνδέσω-την-πόρτα-επίπλου-στο-καινούργιο-ενσωματωμένο-πλυντήριο-πιάτων-beko κάνε το ανάποδα. από κάπου βγαίνει το κάπάκι της πόρτας και πάνω σε αυτό έχει βιδωθεί η ξύλινη επένδυση
mezger Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου Κάποιες (ή μπορεί και όλες) από τις βίδες που φαίνονται στη δεύτερη photo είναι. Βγάλτες με προσοχή, στήριξε με κάτι απο κάτω την επένδυση μην πέσει ατσούμπαλα
TiPsY4 Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου Ξεβίδωσε τις βίδες αστεράκι, έρχονται σε 2 μεγέθη και ανάλογα την πόρτα και τον τοποθέτη βάζουν απο 2 μέχρι και 6. μετά τράβα λίγο απο κάτω την πόρτα προς τα έξω. Υπάρχουν 3 περιπτώσεις - να έχει velcro αριστερά δεξιά, να έχει διπλής όψεως ή να είναι με βιδωτά στηρίγματα όπου τραβάς έξω και μετά προς τα πάνω
zio10 Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου Στον δικό έχει τέτοιες βίδες και πάει και συρταρωτά από κάτω προς τα πάνω. Για να βγει δηλαδή θέλει και το βίδες και κίνηση προς τα κάτω να ξεκουμπωσει.
Papakaliati Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου 1 hour ago, dimviii said: στο δικο μου ηταν κουμπωτο με κλιπς στις τεσσερις γωνιες του. Οταν αλλαξα πηρα ελευθερο ινοξ,χωρις να παιρνει επενδυση.Ειχα παρα πολλες επιλογες και μπορουσα να βρω φθηνοτερο. Σίγουρα, αλλά ασχημαίνει την κουζίνα και χαλάει την αρμονία, ειδικά μιας και μπαίνει συνήθως ανάμεσα από ντουλάπια. Ελεύθερο ψυγείο είμαι υπέρ, πλυντήριο πιάτων θεωρώ όμως πρέπει να ναι πλήρως εντοιχισμένο. 1
zio10 Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου 2 ώρες πριν, Papakaliati είπε Σίγουρα, αλλά ασχημαίνει την κουζίνα και χαλάει την αρμονία, ειδικά μιας και μπαίνει συνήθως ανάμεσα από ντουλάπια. Ελεύθερο ψυγείο είμαι υπέρ, πλυντήριο πιάτων θεωρώ όμως πρέπει να ναι πλήρως εντοιχισμένο. Άλλο ένα μείον της μόδας της ανοιχτής κουζίνας, πρέπει όλα να έχουν και το ανάλογο design
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα