nchatz Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Η Huawei ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει το νέο της smartwatch, το Watch GT 6, στις 19 Φεβρουαρίου στο Παρίσι, με αναβαθμισμένο GPS και βελτιωμένη διάρκεια μπαταρίας. Το νέο smartwatch αναμένεται να έρθει με σημαντικές αναβαθμίσεις στο GPS και τη διάρκεια της μπαταρίας του, αν πιστέψουμε τα σχετικά teasers της εταιρείας. Η κινεζική εταιρεία τεχνολογίας αποκάλυψε ακόμα το νέο σλόγκαν του ρολογιού, "Ride the Wind", μια φράση που φαίνεται να επιλέχθηκε για να τονίσει την ενισχυμένη ικανότητα της συσκευής να παρακολουθεί δραστηριότητες υψηλής ταχύτητας. Δημοσιεύματα που όμως βασίζονται σε μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες, αναφέρουν ότι το Watch GT 6 θα υποστηρίζει μεταξύ άλλων την παρακολούθηση διαφόρων εξωτερικών αθλημάτων, συμπεριλαμβανομένων της κατάβασης με σκι, της ποδηλασίας, του τρεξίματος και του γκολφ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρακολούθηση του γκολφ ήταν αποκλειστικό χαρακτηριστικό της έκδοσης Pro της προηγούμενης γενιάς. Το νέο μοντέλο υπόσχεται "Super Accuracy" όσον αφορά το ενσωματωμένο GPS, γεγονός που αναμένεται να βελτιώσει σημαντικά την ακρίβεια παρακολούθησης των δραστηριοτήτων. Επιπλέον, η Huawei προωθεί το Watch GT 6 ως συσκευή με "Ultra-Long Battery Life", αν και ο ακριβής αριθμός ημερών αυτονομίας παραμένει άγνωστος προς το παρόν. Ακόμα το νέο smartwatch θα διατηρήσει τα κλασικά χαρακτηριστικά σχεδίασης ρολογιού, συμπεριλαμβανομένης μιας οκταγωνικής στεφάνης και ενός περιστρεφόμενου πλαϊνού κουμπιού που αναμένεται να προσφέρει βελτιωμένη αλληλεπίδραση με τη συσκευή. Παρόλο που τα διαφημιστικά του GT 6 δεν αποκαλύπτουν τα φημολογούμενα νέα χρώματα, οι φήμες υποστηρίζουν ότι το ρολόι θα διατίθεται σε μωβ χρώμα (για την έκδοση 41mm) και πράσινο (για τη μεγαλύτερη έκδοση 46mm). Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο 1
dimkalogiros Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Αν και καλά κρατεί το GT3 Pro, ήρθε η ώρα για αναβάθμιση. 😎
benZiDirK Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Τίτλος 19 Σεπτεμβρίου, άρθρο 19 Φεβρουαρίου. 1 2
nikoshiotaras Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες τα συγκεκριμενα ρολογια εχουνε βγει τρομερα ανθεκτικα ..ειχα κανει δωρο στον φαδερ το watch gt2e ακομα καλα κρατει εγω εχω ενα τριμηνο και βαλε το huawei watch gt5 ρολογαρα οθοναρα μπαταρια περιπου ενα δεκαημερο με μετρησεις σε τρεξιματα κολυμπι αντοιχτα messages γενικα ολα τα λεφτα για τα χρηματα του!! 1 1
Therempant Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Εννοείς ότι πλέον θα σταματήσουμε να βλέπουμε αγγελίες για huawei watch gt 2 στα 100 ευρώ, και θα είναι πλέον στα 95;; 😅 2
Fotoalexandros Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) Μετά το GT2e και το Gt4, πήγα στο fit 4 pro και δεν γυρίζω ξανά σε "γκουμούτσα" gt. Οι βασικοί λόγοι: το τετράγωνο καντράν, το μικρό μέγεθος - βάρος και η απίστευτα φωτεινή οθόνη. Στα smartwatch η τετράγωνη οθόνη είναι μονόδρομος και είχε δίκιο η apple που επέμενε από την αρχή: εδώ έχουμε να κάνουμε με ψηφιακές ενδείξεις, οπότε η στρόγγυλη οθόνη στο πάνω και κάτω μέρος τις κόβει και μόνο στο μέσον δείχνει το πλήρες κείμενο. Το μικρό βάρος είναι απαραίτητο ώστε να μην είναι κουραστικό στον ύπνο, (το fit 4 ξεχνάς ότι το φοράς), ενώ ταυτόχρονα δεν κουνιέται στις ασκήσεις χάνοντας τον καρδιακό ρυθμό. 3000nits φωτεινότητα όταν τα Gt5 ακόμα "σέρνονται" στα 1200. Κάτω από τον Ελληνικό ήλιο τα 1200nits είναι λίγα, αν και πιστεύω ότι στο 6 επιτέλους θα τα ανεβάσουν. Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από Fotoalexandros 1
JcD Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 48 minutes ago, nikoshiotaras said: τα συγκεκριμενα ρολογια εχουνε βγει τρομερα ανθεκτικα ..ειχα κανει δωρο στον φαδερ το watch gt2e ακομα καλα κρατει εγω εχω ενα τριμηνο και βαλε το huawei watch gt5 ρολογαρα οθοναρα μπαταρια περιπου ενα δεκαημερο με μετρησεις σε τρεξιματα κολυμπι αντοιχτα messages γενικα ολα τα λεφτα για τα χρηματα του!! Gt4, το χειμώνα κολυμπάω σε πάγο μία φόρα τη βδομάδα, καθημερινά κολύμπι σε πισίνες, σχεδόν καθημερινά σάουνα 87 βαθμοί, τρέξιμο γυμναστήριο και πάει λέγοντας... σκυλί του πολέμου, έκαναν όμως μία πατατιά στο Gt5, δεν υποστηρίζει πλέον σύνδεση με ζώνες τύπου Polar h10, το Gt4 συνδέεται με bluetooth έστω, αν είχαν συνδεσιμότητα ANT+ θα μιλάγαμε για το απόλυτο! 1
alexioannou Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Γεια σας,τι κάνετε,εγώ σίγουρα καλά. GT2 6η χρόνια..... Και γράφω χιλιόμετρα.......😅😂🤣 7 1
TechnoState Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες @alexioannou #Νιτσιάκος ΑΒΕΕ...is confused about this post 6.329,1 μπούτια κοτόπουλο, έκλαψα....απλά θεούλης και ironman™ 2
-WISE- Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Πόσο καλύτερη μπαταρία ρε Huawei? Έχω το GT4 και ξεχνάω να το φορτίσω. Μου λείπει τόσο πολυ το nfc αλλά η μπαταρία για μένα είναι το νουμερο ένα στα ρολόγια πλέον. Με τόσες ασύρματες συσκευές στο σπίτι, το μονο που δεν θέλω είναι να φορτίζω και το ρολόι κάθε μέρα. Άσε που το θεωρώ και πανέμορφο, 2
Therempant Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 4 ώρες πριν, JcD είπε Gt4, το χειμώνα κολυμπάω σε πάγο μία φόρα τη βδομάδα, καθημερινά κολύμπι σε πισίνες, σχεδόν καθημερινά σάουνα 87 βαθμοί, τρέξιμο γυμναστήριο και πάει λέγοντας... σκυλί του πολέμου, έκαναν όμως μία πατατιά στο Gt5, δεν υποστηρίζει πλέον σύνδεση με ζώνες τύπου Polar h10, το Gt4 συνδέεται με bluetooth έστω, αν είχαν συνδεσιμότητα ANT+ θα μιλάγαμε για το απόλυτο! Μόνο εγώ έχω ακόμα και gt 5 pro Titanium και δεν το τολμάω να το βάλω θάλασσα? Αντέχουν τελικά, θέλουν ξεπλυμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα