DaDi Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Οταν πεθάνει το GT3 pro βλέπουμε... Για την ώρα είμαι άρχοντας!
dtk-386 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 8 ώρες πριν, Panosglasgow είπε Πάντως στο huawei ultimate που έχω η μπαταρία ζήτημα να βγάζει 8 μέρες. Όταν φεύγω για μπάρκο παιρνω το Suunto που κρατάει 20ημερο η μπαταρία. τα 10ημερα που λένε είναι εκτός πραγματικότητας. Με το ζόρι εβδομάδα και αν κάνεις και καμιά άσκηση 5ημερο. κάτοχος σχεδόν όλης της σειράς από το πολύ πρώτο μέχρι το 4. 1 1
dpolal Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, dtk-386 είπε τα 10ημερα που λένε είναι εκτός πραγματικότητας. Με το ζόρι εβδομάδα και αν κάνεις και καμιά άσκηση 5ημερο. κάτοχος σχεδόν όλης της σειράς από το πολύ πρώτο μέχρι το 4. Πρώην κάτοχος GT2e, GT Runner και τώρα GT4. Με 4ωρη ποδηλατική άσκηση 2 φορές την εβδομάδα όλα έβγαζαν άνετα 12-13 μέρες, τώρα που δεν ασχολούμε τόσο το GT4 πάει στο 14ημερο. Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από dpolal
Therempant Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Panosglasgow είπε Πάντως στο huawei ultimate που έχω η μπαταρία ζήτημα να βγάζει 8 μέρες. Όταν φεύγω για μπάρκο παιρνω το Suunto που κρατάει 20ημερο η μπαταρία. Νομιζω το ultimate ουτως η αλλως κραταει λιγοτερο σε σχεση με τα υπολοιπα αλλα ας επιβεβαιωσει και καποιος που το εχει, το συγκεκριμενο ειναι το μονο που δεν ειχα, μην τυχον εχεις θεμα που εμπιπτει στην εγγυηση. Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από Therempant 1
dtk-386 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, dpolal είπε Πρώην κάτοχος GT2e, GT Runner και τώρα GT4. Με 4ωρη ποδηλατική άσκηση 2 φορές την εβδομάδα όλα έβγαζαν άνετα 13-14 μέρες. Σε εμένα δεν έχει συμβεί ποτέ αυτό. Για να είχα 14 ημέρες θα έπρεπε να μην έχω ανοικτό τίποτα και πάλι δεν γίνονταν. Δεν ξέρω πως το κατάφερνες αλλά έχοντας μεγάλη γκάμα από δαύτα επιμένω ότι η ρεαλιστική αυτονομία δεν σου δίνει με τίποτα τα νούμερα σου. Ακόμα και η ίδια η Huawei έλεγε οτι η αυτονομία των 14 ημερών επιτυγχάνεται σε watch mode only ειδικά στα πρώτα μοντέλα της, Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από dtk-386 1 1
dpolal Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, dtk-386 είπε Σε εμένα δεν έχει συμβεί ποτέ αυτό. Για να είχα 14 ημέρες θα έπρεπε να μην έχω ανοικτό τίποτα και πάλι δεν γίνονταν. Δεν ξέρω πως το κατάφερνες αλλά έχοντας μεγάλη γκάμα από δαύτα επιμένω ότι η ρεαλιστική αυτονομία δεν σου δίνει με τίποτα τα νούμερα σου. Ακόμα και η ίδια η Huawei έλεγε οτι η αυτονομία των 14 ημερών επιτυγχάνεται σε watch mode only ειδικά στα πρώτα μοντέλα της, Καρδιακοί παλμοί ανοικτό σε έξυπνη λειτουργία, όχι 24/7 και επίσης μόνιμα ανοικτή μέτρηση άγχους και SpO2. Στο GT2e είχα ανοικτή και την παρακολούθηση του ύπνου ενώ στα άλλα 2 όχι γιατί τελικά προτιμώ να μην το φοράω όταν κοιμάμε. Από μετρήσεις άσκησης έκανα ποδήλατο τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα και ειδικά τις Κυριακές έγραφε για 5+ ώρες συνεχόμενα. Εννοείτε το AOD μόνιμα κλειστό διαφορετικά η αυτονομία πάει περίπατο στις 3 μέρες και τέλος απενεργοποιημένο και το «σήκωμα για αφύπνιση» για να μην ανάβει η οθόνη κάθε τρείς και λίγο χωρίς λόγο, όταν ήθελα να δώ την ώρα απλά πάταγα το κουμπί να ανάψει Δεν έχω μετοχές, ούτε με πληρώνει η huawei οπότε δεν έχω λόγο να λέω ψέμματα. Και τα 3 ρολόγια έδιναν πάνω από 12 μέρες αυτονομία με τις παραπάνω ρυθμίσεις. Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από dpolal
VonDoulen Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) Είχα στη κατοχή μου 2 ρολόγια της σειράς....GT2e & GT3 pro....εξαιρετικά ρολόγια, πανέμορφα, με σχετικά ακριβείς μετρήσεις. Είχαν όμως ένα θεματάκι....δεν είναι για θάλασσα! Πλύσιμο χεριών-αυτοκινήτου-ταψιών, μπουγέλο-νεροπίστολα με τα παιδιά....ναι! Όχι όμως θάλασσα...θα με θυμηθείτε. Αγόρασα Garmin solar & ησύχασα...ούτε καν το φορτίζω... Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από VonDoulen 1
Panosglasgow Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) 55 minutes ago, Therempant said: Νομιζω το ultimate ουτως η αλλως κραταει λιγοτερο σε σχεση με τα υπολοιπα αλλα ας επιβεβαιωσει και καποιος που το εχει, το συγκεκριμενο ειναι το μονο που δεν ειχα, μην τυχον εχεις θεμα που εμπιπτει στην εγγυηση. Στο λεω εγω που το εχω. Με ασκηση καθε μερα το πρωι ενα μιαμισαωρο πριν τη δουλεια, χωρις AOD, με μπροστινη οθονη καταναλωσης ενεργειας 2, βγαζει 7-8 ημέρες μαξ, ενω αν θυμαμαι καλα η huawei ελεγε για 12-14 μερες Απο οτι βλεπω και απο αλλα μελη στο fb που ειμαι σε σελιδες για το ultimate, τοσο τους κραταει πανω κατω Αλλα. συμφωνω οτι τα GT θεωρητικα εχουν καλυτερη μπαταρια. Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από Panosglasgow 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα