mike15 Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου Η εφορία μέσω του Μητρώου Ιδιοκτησίας και Διαχείρισης Ακινήτων βλέπει ιδιοκτησία, χρήση, τετραγωνικά, ρεύμα, ενοίκια, ακόμη και δικαστικές εκκρεμότητες https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/oikonomia/nea-epochi-sta-akinita-erchete-o-midas/ 1
tutuyo Δημοσ. Σάββατο στις 08:09 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:09 πμ Επιτελους. Δεν περιμενω να λειτουργησει στο 100% στο Ελλαδισταν, αλλα ειναι μια καποια ενδειξη. Προσφατα εφυγε ο νοικιαρης μου, οσον αφορα στο οικονομικο παντα τυπικος αλλα αφησε την ΕΥΔΑΠ απληρωτη ενα ετος - χρεος 100 ευρω και μεσα το σπιτι μαυρο χαλι. Μεχρι και τον θερμοστατη ξεχαρβαλωσε (ενας απλος κλασσικος αναλογικος με ροδελα). Πως στο $%^^# χαλας τον θερμοστατη ρε φιλε?Ενα κλικ πανω κανει, ενα κατω 5 1
The_Judas Δημοσ. Σάββατο στις 10:36 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:36 πμ (επεξεργασμένο) https://www.protothema.gr/economy/article/1687517/pistopoiitiko-kalopliroti-gia-enoikiasi-akinitou-ti-einai-kai-pos-tha-leitourgei/ Spoiler Επεξ/σία Σάββατο στις 10:37 πμ από The_Judas
Neptu Δημοσ. Σάββατο στις 10:49 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:49 πμ 6 λεπτά πριν, The_Judas είπε https://www.protothema.gr/economy/article/1687517/pistopoiitiko-kalopliroti-gia-enoikiasi-akinitou-ti-einai-kai-pos-tha-leitourgei/ Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου εντάξει θα γίνει μάχη με αυτό το θέμα. Ήδη στα σχόλια γίνεται χαμός. Καλό μέτρο αν εφαρμοστεί διότι έχουμε γεμίσει τυπάκια που ΕΧΟΥΝ αλλά δε πληρώνουν. Και πιστεύω ότι αυτοί είναι περισσσότεροι από αυτούς που δε πληρώνουν διότι δεν έχουν. 9
poulinos Δημοσ. Σάββατο στις 10:56 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:56 πμ 44 λεπτά πριν, Neptu είπε εντάξει θα γίνει μάχη με αυτό το θέμα. Ήδη στα σχόλια γίνεται χαμός. Καλό μέτρο αν εφαρμοστεί διότι έχουμε γεμίσει τυπάκια που ΕΧΟΥΝ αλλά δε πληρώνουν. Και πιστεύω ότι αυτοί είναι περισσσότεροι από αυτούς που δε πληρώνουν διότι δεν έχουν. οταν ξερει οτι κανεις δεν του κανει τιποτα αν δεν πληρωσει τοτε αυτο που περιγραφεις γινεται. 4
SabotazNic Δημοσ. Σάββατο στις 11:21 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:21 πμ 3 ώρες πριν, tutuyo είπε Προσφατα εφυγε ο νοικιαρης μου, οσον αφορα στο οικονομικο παντα τυπικος αλλα αφησε την ΕΥΔΑΠ απληρωτη ενα ετος - χρεος 100 ευρω και μεσα το σπιτι μαυρο χαλι. Μεχρι και τον θερμοστατη ξεχαρβαλωσε (ενας απλος κλασσικος αναλογικος με ροδελα). Πως στο $%^^# χαλας τον θερμοστατη ρε φιλε?Ενα κλικ πανω κανει, ενα κατω Το συγκεκριμενο παντως φακελωνει τον εκμισθωτη/ιδιοκτητη. Οταν φτασουμε να μπορουμε να φακελωνουμε και τους μισθωτες, ξανα μιλαμε.... Εχουμε και εμεις μια περιπτωση που δεν ασχοληθηκε ο μισθωτης σε θεμα υγρασιας, και το αφησε να μεγαλωσει... 1
ringboy Δημοσ. Σάββατο στις 12:03 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:03 μμ (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, tutuyo είπε Επιτελους. Δεν περιμενω να λειτουργησει στο 100% στο Ελλαδισταν, αλλα ειναι μια καποια ενδειξη. Προσφατα εφυγε ο νοικιαρης μου, οσον αφορα στο οικονομικο παντα τυπικος αλλα αφησε την ΕΥΔΑΠ απληρωτη ενα ετος - χρεος 100 ευρω και μεσα το σπιτι μαυρο χαλι. Μεχρι και τον θερμοστατη ξεχαρβαλωσε (ενας απλος κλασσικος αναλογικος με ροδελα). Πως στο $%^^# χαλας τον θερμοστατη ρε φιλε?Ενα κλικ πανω κανει, ενα κατω Για τη ΕΥΔΑΠ θα πρεπει οι νοικαρηδες να παιρνουν στο ονομα τους ρευμα-νερο-αεριο οταν ξεκιναει η μισθωση. Τουλαχιστον εγω ως ιδιοκτητης αυτο κανω πανω απο 20 χρονια. Παρ'ολα αυτα μπορεις να του ζητησεις τα χρηματα και τωρα, οπως και για τον θερμοστατη. Επεξ/σία Κυριακή στις 12:40 πμ από ringboy 2
filip123go Δημοσ. Σάββατο στις 12:12 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:12 μμ 1 hour ago, Neptu said: εντάξει θα γίνει μάχη με αυτό το θέμα. Ήδη στα σχόλια γίνεται χαμός. Θα γίνει μάχη γιατί υπάρχει τρελή παραπληροφόρηση γύρω από το θέμα. Αυτό θα είναι απλά ένα χαρτί που θα αναγράφει "χρωστάς" - "δεν χρωστάς" . Δεν θα αναγράφει ούτε τι μισθό παίρνεις, ούτε τα μαύρα που κρύβεις, ούτε ΠΌΣΑ χρωστάς και που.
Morosana Δημοσ. Σάββατο στις 12:33 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:33 μμ 4 ώρες πριν, tutuyo είπε Επιτελους. Δεν περιμενω να λειτουργησει στο 100% στο Ελλαδισταν, αλλα ειναι μια καποια ενδειξη. Προσφατα εφυγε ο νοικιαρης μου, οσον αφορα στο οικονομικο παντα τυπικος αλλα αφησε την ΕΥΔΑΠ απληρωτη ενα ετος - χρεος 100 ευρω και μεσα το σπιτι μαυρο χαλι. Μεχρι και τον θερμοστατη ξεχαρβαλωσε (ενας απλος κλασσικος αναλογικος με ροδελα). Πως στο $%^^# χαλας τον θερμοστατη ρε φιλε?Ενα κλικ πανω κανει, ενα κατω Για αυτό τους ενημερώνεις ότι θα επιστρέψεις την εγγύηση όχι οταν φύγουν από το σπίτι αλλά έπειτα από 1 2 μήνες αφού θα έχουν εκδοθεί κοινόχρηστα και λογαριασμοί που αφορούν τον καιρό που εμέναν. Διαφορετικά αν την θέλουν εκείνη τη στιγμή ζητάς να δεις πληρωμένους λογαριασμούς ΕΥΔΑΠ κοινόχρηστων και κρατάς ένα μικρό μέρος για αυτά που θα έρθουν που συνήθως είναι το νερό
basilis_k6 Δημοσ. Σάββατο στις 12:43 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:43 μμ (επεξεργασμένο) ημιμετρα η ενοικιαση γης και ακινητων πρεπει να περασει αποκλειστικα σε εταιρειες. φλατ 10% προμηθεια και κανονες για ολους τους συμβαλλόμενους. κρατικη νομοθεσια συγκεκριμενη και κλειστο συστημα αξιολογησης για ολους. Επεξ/σία Σάββατο στις 12:43 μμ από basilis_k6 1 1 1
tutuyo Δημοσ. Σάββατο στις 01:23 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:23 μμ 1 hour ago, ringboy said: Για τη ΕΥΔΑΠ θα πρεπει οι νοικαρηδες να παιρνουν στο ονομα τους ρευμα-νερο-αεριο οταν ξεκιναει η μισθωση. Τουλαχιστον εγω ως ιδιοκτητης αυτο πανω απο 20 χρονια. Παρ'ολα αυτα μπορεις να του ζητησεις τα χρηματα και τωρα, οπως και για τον θερμοστατη. Η ΕΥΔΑΠ δεν παει στον νοικιαρη , απλα μπαινει το ονομα του σαν 2ο. Οκ αυτο ηταν ενα λαθος δικο μου γιατι υπεθεσα νερο ειναι, ποση καταναλωση να κανει? Ε πηρα το μαθημα μου των 100 ευρω και στανιαρα 43 minutes ago, Morosana said: Για αυτό τους ενημερώνεις ότι θα επιστρέψεις την εγγύηση όχι οταν φύγουν από το σπίτι αλλά έπειτα από 1 2 μήνες αφού θα έχουν εκδοθεί κοινόχρηστα και λογαριασμοί που αφορούν τον καιρό που εμέναν. Διαφορετικά αν την θέλουν εκείνη τη στιγμή ζητάς να δεις πληρωμένους λογαριασμούς ΕΥΔΑΠ κοινόχρηστων και κρατάς ένα μικρό μέρος για αυτά που θα έρθουν που συνήθως είναι το νερό Αυτο συνεβη, η εγγυηση δεν επιστραφηκε ποτε γιατι καλυψε τις ζημιες του (που τελικα ηταν και παραπανω απο την εγγυηση) αλλα ειναι αποκαρδιωτικο να βλεπεις τετοιους ειδους ζημιες. Δλδ το καταλαβαινω να εχει χαλασει πχ ενα πομολο η το καζανακι, που χρησιμοποιεις συχνα. Αλλα ο θερμοστατης?ημαρτον τεσπα, το θεμα ειναι οτι ενω ξεκινησε η σχεση μας, ηταν κυριος και παντα συνεργασιμος τα πρωτα 2 χρονια, στο τριτο ετος αλλαξε εντελως, ξερωγω τον παρατησε η γκομενα, εφαγε τρελο κουβα στο στοιχημα, οπως και να εχει μου παρεδωσε ενα σπιτι που χρειαστηκε απο την πλευρα μου χρονο και ενεργεια να επιδιορθωσω. Ασε το οικονομικο, το βαζω σε 2η μοιρα. Αλλα τωρα να τρεχω να ισιωσω τις μαλακιες του αλλουνου, δλδ εσπασε ενα καθρεπτη που ηταν στον τοιχο. Οχι απλα εσπασε, θρυματισε! Τεσπα, ειπα το πονο μου. Στο θεμα μας, οποιοσδηποτε τροπος να εξασφαλιστουν και οι ιδιοκτητες και οι ενοικιαστες, ειναι καλοδεχουμενος ΥΓ Σχολια στο ΠρωκτοΘεμα δεν εχουν καμια απολυτως αξια. Τρολ και σκατανθρωποι χωρις καμια ενσυναισθηση 1
zio10 Δημοσ. Σάββατο στις 01:37 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:37 μμ 11 λεπτά πριν, tutuyo είπε Η ΕΥΔΑΠ δεν παει στον νοικιαρη , απλα μπαινει το ονομα του σαν 2ο. Οκ αυτο ηταν ενα λαθος δικο μου γιατι υπεθεσα νερο ειναι, ποση καταναλωση να κανει? Ε πηρα το μαθημα μου των 100 ευρω και στανιαρα Αυτο συνεβη, η εγγυηση δεν επιστραφηκε ποτε γιατι καλυψε τις ζημιες του (που τελικα ηταν και παραπανω απο την εγγυηση) αλλα ειναι αποκαρδιωτικο να βλεπεις τετοιους ειδους ζημιες. Δλδ το καταλαβαινω να εχει χαλασει πχ ενα πομολο η το καζανακι, που χρησιμοποιεις συχνα. Αλλα ο θερμοστατης?ημαρτον τεσπα, το θεμα ειναι οτι ενω ξεκινησε η σχεση μας, ηταν κυριος και παντα συνεργασιμος τα πρωτα 2 χρονια, στο τριτο ετος αλλαξε εντελως, ξερωγω τον παρατησε η γκομενα, εφαγε τρελο κουβα στο στοιχημα, οπως και να εχει μου παρεδωσε ενα σπιτι που χρειαστηκε απο την πλευρα μου χρονο και ενεργεια να επιδιορθωσω. Ασε το οικονομικο, το βαζω σε 2η μοιρα. Αλλα τωρα να τρεχω να ισιωσω τις μαλακιες του αλλουνου, δλδ εσπασε ενα καθρεπτη που ηταν στον τοιχο. Οχι απλα εσπασε, θρυματισε! Τεσπα, ειπα το πονο μου. Στο θεμα μας, οποιοσδηποτε τροπος να εξασφαλιστουν και οι ιδιοκτητες και οι ενοικιαστες, ειναι καλοδεχουμενος ΥΓ Σχολια στο ΠρωκτοΘεμα δεν εχουν καμια απολυτως αξια. Τρολ και σκατανθρωποι χωρις καμια ενσυναισθηση Νομίζω ότι και να μην είναι στο όνομά του αν υπάρχει μισθωτήριο που δείχνει ότι εκείνη την περίοδο έμενα στο σπίτι από αυτόν θα τα ζητήσουν. Ξέρω ότι ισχύει με το ρεύμα, δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει και με το νερό αλλά ψάξ΄το λίγο εκτός αν τα πλήρωσες ήδη. 1
Neptu Δημοσ. Σάββατο στις 01:40 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:40 μμ 11 λεπτά πριν, tutuyo είπε ΥΓ Σχολια στο ΠρωκτοΘεμα δεν εχουν καμια απολυτως αξια. Τρολ και σκατανθρωποι χωρις καμια ενσυναισθηση εγώ πολλές φορές διαβάζω μονο και μόνο για τα σχόλια 2
Ukforthemoment Δημοσ. Σάββατο στις 01:42 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:42 μμ 1 λεπτό πριν, Neptu είπε εγώ πολλές φορές διαβάζω μονο και μόνο για τα σχόλια Εγώ για την ψυχική μου υγεία τα αποφευγω.Τέτοιος βόθρος πουθενά αλλού. 7 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα