Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 hours ago, 6xXx6 said:

Νομίζω ότι σ’ αυτή την γενιά δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς Οι μεγάλες αναβαθμίσεις θα γίνουν στις 18 σειρά

Θα ανεβασουν τα mexapixel της selfie camera στα 24 για ολα τα μοντελα, θα εχουν λογικα 12gb ram και καινουριο επεξεργαστη, οπως και μερικες ακομα αλλαγες στην κυρια καμερα΄.

• Super Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, Chris0821 said:

Σκέφτομαι το iPhone 17 Air, το "οποίο θα είναι εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ"... Πόσο λεπτό δηλαδή, τόσο;

Την μπαταρία να φοβάσαι, πόσο πιο μικρή...

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Chris0821 είπε

Σκέφτομαι το iPhone 17 Air, το "οποίο θα είναι εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ"... Πόσο λεπτό δηλαδή, τόσο;

image.jpeg

1 ώρα πριν, ashoka21 είπε

Ειδες το 17 αλλα δεν ειδες το 17 air δλδ;

δεν ειμαι ο μονος..εαν δεν γινει η επισημη αποκαλυψη ολα τα αλλα ειναι ραδιο αρβυλα..

• Like 2
Δημοσ.

Προσωπικά η προοπτική ενός πολύ λεπτού iPhone με ενδιαφέρει, πλέον το βάρος με επηρεάζει.

Το άρθρο λέει ότι το Air θα έχει λιγότερες κάμερες, αλλά δεν προσδιορίζει σε σχέση με ποιο μοντέλο, το απλό ή το pro. Γιατί αν είναι να έχει μία κάμερα και να πλησιάζει σε τιμή το pro, sorry αλλά δεν...

• Like 1
Δημοσ.

"είμαι σερβιτόρος και δούλεψα όλο το καλοκαίρι σε άθλιες συνθήκες σε ξενοδοχείο,κοιμομουνα σε υπόγειο και έτρωγα αποφαγια για να πάρω το iphone 17 pro max turbo"

😅🤣😂🤣😂

Δημοσ.
Στις 26/8/2025 στις 9:14 ΜΜ, JcD είπε

Για πείτε όσοι έχετε εμπειρία, πότε μπορούμε να έχουμε ένα στα χέρια μας με προπαραγγελια κλπ? 

Με λίγο τρέξιμο και λίγο κυνήγι και λίγο τύχη, στις 19/9 που αναμένεται να είναι η πρώτη κυκλοφορία του  στην αγορά αν κρίνουμε από άλλες χρονιές. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...