Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έκανε προσφορά η βονταφον fttc 100 απερ σταθ απερ κινητά έχω το ίδιο στη κόσμο με 30 ευρώ....η βόνταφον τώρα μου δίνει τα πρώτα 3 πάγια δώρο...και μετά η τιμή σταθερή το μήνα 25 ευρώ ....είναι καλή προσφορά....υπάρχει διαφορά στις ταχύτητες και στο ping η όχι τόσο?

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, efthimis95 είπε

Μου έκανε προσφορά η βονταφον fttc 100 απερ σταθ απερ κινητά έχω το ίδιο στη κόσμο με 30 ευρώ....η βόνταφον τώρα μου δίνει τα πρώτα 3 πάγια δώρο...και μετά η τιμή σταθερή το μήνα 25 ευρώ ....είναι καλή προσφορά....υπάρχει διαφορά στις ταχύτητες και στο ping η όχι τόσο?

προσοχη στη vodafone γι αυτο: Υπάρχει ρήτρα για ετήσια αύξηση πάγιου κατά έως 1,50 €, 
από τον 13ο μήνα, χωρίς εκ των υστέρων προειδοποίηση

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, efthimis95 είπε

Μου το είπαν αυτό....στην ταχύτητα θα δω διάφορα?

δεν νομιζω οτι θα δειτε διαφορα οχι, δεν ειναι οπως οταν ηταν με χαλκο που εκει ναι ειχε διαφορα απο εταιρια σε εταιρια ειδικα αν εφευγες απο cosmote που ειχε το δικτυο

Δημοσ.

Είναι fttc vdsl 100 οπτική ίνα μέχρι το κάφαο το πρόγραμμα είναι 100 άρα με απεριόριστα κινητά και σταθερά στα 25 ευρώ και 3 μήνες δώρο το παγιο...είχα και δεύτερη επιλογή στα 15.40 100αρα γραμμή με 360 λεπτά σε κινητά ....αλλά λόγο του ότι το σπίτι είναι μεζονέτα και μένουν και γονείς οι ίδιοι προτίμησαν απερ κινητά με 25 προσπάθησα να εξηγήσω να τηλεφωνούν απ' τα κινητά τους που έχουν απεριόριστα λεπτά..... Εσείς τι πιστεύετε συμφέρει αυτό με τα 15 ευρώ η τα 25?

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, efthimis95 είπε

Είναι fttc vdsl 100 οπτική ίνα μέχρι το κάφαο το πρόγραμμα είναι 100 άρα με απεριόριστα κινητά και σταθερά στα 25 ευρώ και 3 μήνες δώρο το παγιο...είχα και δεύτερη επιλογή στα 15.40 100αρα γραμμή με 360 λεπτά σε κινητά ....αλλά λόγο του ότι το σπίτι είναι μεζονέτα και μένουν και γονείς οι ίδιοι προτίμησαν απερ κινητά με 25 προσπάθησα να εξηγήσω να τηλεφωνούν απ' τα κινητά τους που έχουν απεριόριστα λεπτά..... Εσείς τι πιστεύετε συμφέρει αυτό με τα 15 ευρώ η τα 25?

και εμενα οι γονεις θελουν να μιλανε απο το σταθερο σε κινητα και πανε παντα προς τα απεριοριστα λεπτα σε κινητα... τα χρηματα ειναι καμποσα στη 2ετια... ~160€ αν τα υπολογιζω σωστα αλλα ειναι οι υποχωρησεις που αναγκαζεσαι να κανεις, fttc απο cosmote και απο nova που ειχα στο παρελθον δεν ειδα διαφορα

Δημοσ.

Είναι fttc vdsl 100 οπτική ίνα μέχρι το κάφαο το πρόγραμμα είναι 100 άρα με απεριόριστα κινητά και σταθερά στα 25 ευρώ και 3 μήνες δώρο το παγιο...είχα και δεύτερη επιλογή στα 15.40 100αρα γραμμή με 360 λεπτά σε κινητά ....αλλά λόγο του ότι το σπίτι είναι μεζονέτα και μένουν και γονείς οι ίδιοι προτίμησαν απερ κινητά με 25 προσπάθησα να εξηγήσω να τηλεφωνούν απ' τα κινητά τους που έχουν απεριόριστα λεπτά..... Εσείς τι πιστεύετε συμφέρει αυτό με τα 15 ευρώ η τα 25?Έχω σπάστει με την κόσμοτε το κινητό του πατέρα μου και το δικό μου όσο ήταν frog εντός της Θεσσαλονίκης είχε αρκετά προβληματικό σήμα.....ενώ με βοντα και νόβα δεν είχα ποτέ θέμα κάλυψης ιδιετερος τώρα που είμαι q vip δεν έχω καθόλου θέμα με το σημα

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...