Hamurabi Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει κανένα ωραίο γυναικείο ή έστω unisex ρολόι που να συνεργάζεται καλά με iphone? Η αναγκαστικά πρέπει να πάμε σε apple? Η χρήση είναι αποκλειστικα έλεγχος κλήσεων και μηνυμάτων τίποτα περισσότερο.
micos000 Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου Δεν έχω να προτείνω κάτι συγκεκριμένο αλλά για τέτοια απλά πράγματα μπορείς να πάρεις ότι θέλεις. Μην πας όμως σε κάτι ακριβό γιατί θα έχει λειτουργίες που μάλλον δε θα δουλέψουν ποτέ σε iphone. Μια γρήγορη αναζήτηση με έστειλε στο Wareable. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Δύο άτομα στην οικογένεια έχουν iphone με huawei gt4 και δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα. Νομίζω το ίδιο ισχύει και με smartwatch της samsung και iphone. Τα smartwatch της apple έχουν πολλά προβλήματα με μη iphone συσκευές. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου από Γιάννης Platano
andreas-d Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Στις 17/9/2025 στις 8:51 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε Νομίζω το ίδιο ισχύει και με smartwatch της samsung και iphone. Τα samsung νομίζω δεν λειτουργούν με iphone 12 και κάτω.. Χάρισα Φέτος το καλοκαίρι στην ανιψιά μου ενα Samsung watch classic 6 και δεν μπορούσε με iPhone 12 να το σύνδεση.. 1
heavyrain Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Στις 17/9/2025 στις 9:51 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε Δύο άτομα στην οικογένεια έχουν iphone με huawei gt4 και δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα. Νομίζω το ίδιο ισχύει και με smartwatch της samsung και iphone. Τα smartwatch της apple έχουν πολλά προβλήματα με μη iphone συσκευές. Τα smartwatch της apple ΔΕΝ έχουν απολύτως κανένα πρόβλημα με μη apple συσκευες, γιατί πολύ απλά ΔΕΝ λειτουργούν με καμια μη apple συσκευή!🤣 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα