xaerialtwistx Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 2 ώρες πριν, Huruduru είπε Που πέφτει η ποιότητα; γιατί την τελευταία φορά που κοίταξα το Apple Music προσφέρει χωρίς επιπλέον κόστος High-Res-Losless και Losless. Μουσική θέλω να μου προσφέρει μια υπηρεσία με άριστη ποιότητα όχι Bloated με Social αηδίες. Προσωπικά θελω και social αηδιες γιατι πολλά από τα σημαντικότερα ατομα στη ζωη μου τα γνωρισα απο μουσικα social του παρελθόντος. Και θεωρω πως ειναι πολυ σημαντικο για ατομα που η μουσικη εχει βασικό ρολο στη ζωη τους και ειτε θελουν να ανταλλαξουν αποψεις κ αγαπημενα κομματια, ειτε θελουν να γνωρισουν ατομα με ιδια γουστα, ειδικά όταν ειναι αρκετα εξειδικευμενα και αναρωτιεσαι αν υπαρχει αλλος που να εχει τα ιδια ακουσματα με εσενα. 1
ontariyo Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Καλή κίνηση, η ανταγωνιστικότητα ποτέ δεν έφερε negative οικονομικά αποτελέσματα.
ardi21 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) Εχω κοψει το Spotify 2-3 χρονια και εχω βαλει Youtube premium. Οτι καλυτερο εχω κανει. Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από ardi21
Hellenicsun Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 3 ώρες πριν, Huruduru είπε Own your library το θες σε μορφή Streaming? Jellyfin Καταλαβαίνω τι προτείνεις και έχω ήδη τέτοιο σύστημα στημένο εδώ και λίγα χρόνια. Όμως, αφορά υλικό από μια εποχή όπου δεν υπήρχαν streaming υπηρεσίες (θυμάμαι πως όταν έγινε διαθέσιμο το Spotify στην Ελλάδα, περπατούσα στον δρόμο και έκατσα σε ένα παγκάκι να κάνω εγγραφή) και το οποίο ποτέ δεν ανανέωσα. Ούτε σκοπεύω πια να μπω σε διαδικασία άλλων λύσεων αφού δεν έχω ούτε χρόνο, ούτε όρεξη. Πέρασα ήδη σε YouTube Premium οικογενειακού προγράμματος (υιοθετήθηκα αυθημερόν 😅) και χάρη στο post του @polaki τράβηξα όλες μου τις λίστες από το Spotify. Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια με όσα γίνουν για μένα χωρίς εμένα (Β.Π.). 2
JohnnieGr88 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) Εχουν ξεφύγει τελείως από το μουσικό κομμάτι,ποιότητα κτλ…τι να τις κάνω αυτές τις μπούρδες σε μουσική streaming service…έλεος,η τιμές στα ύψη και αποτέλεσμα 0…βλέπω σιγά σιγά να μετακομίζω αλλού ps για όποιον θέλει πρεμιουμ με 2.60,το έχω 4χρονια χωρίς πρόβλημα https://www.gamsgo.com/share/HMuNVW Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από JohnnieGr88
koala78 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) “Έλα, καλησπέρα. Τι μλκ ακούς μωρέ;” Και κάπως έτσι, πετιέται η σπίθα του έρωτα.❤️ Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από koala78 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα