xaerialtwistx Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου 2 ώρες πριν, Huruduru είπε Που πέφτει η ποιότητα; γιατί την τελευταία φορά που κοίταξα το Apple Music προσφέρει χωρίς επιπλέον κόστος High-Res-Losless και Losless. Μουσική θέλω να μου προσφέρει μια υπηρεσία με άριστη ποιότητα όχι Bloated με Social αηδίες. Προσωπικά θελω και social αηδιες γιατι πολλά από τα σημαντικότερα ατομα στη ζωη μου τα γνωρισα απο μουσικα social του παρελθόντος. Και θεωρω πως ειναι πολυ σημαντικο για ατομα που η μουσικη εχει βασικό ρολο στη ζωη τους και ειτε θελουν να ανταλλαξουν αποψεις κ αγαπημενα κομματια, ειτε θελουν να γνωρισουν ατομα με ιδια γουστα, ειδικά όταν ειναι αρκετα εξειδικευμενα και αναρωτιεσαι αν υπαρχει αλλος που να εχει τα ιδια ακουσματα με εσενα. 1 1
ontariyo Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου Καλή κίνηση, η ανταγωνιστικότητα ποτέ δεν έφερε negative οικονομικά αποτελέσματα.
ardi21 Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Εχω κοψει το Spotify 2-3 χρονια και εχω βαλει Youtube premium. Οτι καλυτερο εχω κανει. Επεξ/σία 27 Αυγούστου από ardi21
Hellenicsun Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου 3 ώρες πριν, Huruduru είπε Own your library το θες σε μορφή Streaming? Jellyfin Καταλαβαίνω τι προτείνεις και έχω ήδη τέτοιο σύστημα στημένο εδώ και λίγα χρόνια. Όμως, αφορά υλικό από μια εποχή όπου δεν υπήρχαν streaming υπηρεσίες (θυμάμαι πως όταν έγινε διαθέσιμο το Spotify στην Ελλάδα, περπατούσα στον δρόμο και έκατσα σε ένα παγκάκι να κάνω εγγραφή) και το οποίο ποτέ δεν ανανέωσα. Ούτε σκοπεύω πια να μπω σε διαδικασία άλλων λύσεων αφού δεν έχω ούτε χρόνο, ούτε όρεξη. Πέρασα ήδη σε YouTube Premium οικογενειακού προγράμματος (υιοθετήθηκα αυθημερόν 😅) και χάρη στο post του @polaki τράβηξα όλες μου τις λίστες από το Spotify. Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια με όσα γίνουν για μένα χωρίς εμένα (Β.Π.). 2
JohnnieGr88 Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Εχουν ξεφύγει τελείως από το μουσικό κομμάτι,ποιότητα κτλ…τι να τις κάνω αυτές τις μπούρδες σε μουσική streaming service…έλεος,η τιμές στα ύψη και αποτέλεσμα 0…βλέπω σιγά σιγά να μετακομίζω αλλού ps για όποιον θέλει πρεμιουμ με 2.60,το έχω 4χρονια χωρίς πρόβλημα https://www.gamsgo.com/share/HMuNVW Επεξ/σία 27 Αυγούστου από JohnnieGr88
koala78 Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) “Έλα, καλησπέρα. Τι μλκ ακούς μωρέ;” Και κάπως έτσι, πετιέται η σπίθα του έρωτα.❤️ Επεξ/σία 27 Αυγούστου από koala78 4
efo355 Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου Θα πάει το spam από τις εταιρίες μικρές και μεγάλες σύννεφο. Προβλέπω να γίνεται μια αηδία η κατάσταση. Hey user I saw you liked my playlist, check this other one..... Και αυτο δε θα είναι εταιρεία αλλά από τον κάθε χρήστη που θα στέλνει μαζικά αυτομαοποιημενο με το ανάλογο κόστος. Με το που τα δω όλα αυτά αντε γειά σας μετά από πολλά χρόνια. 2
gska Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου 15 hours ago, xrist0s92 said: Υπάρχει κάποιος ανταγωνιστής με καλύτερη ποιότητα, αντίστοιχα πλούσια βιβλιοθήκη και στα ίδια χρήματα ή λιγότερα; Χρησιμοποιώ Spotify πολλά χρόνια και δεν έχω ασχοληθεί με κάτι άλλο. https://tidal.com/
AonDuine Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου 16 hours ago, xrist0s92 said: Υπάρχει κάποιος ανταγωνιστής με καλύτερη ποιότητα, αντίστοιχα πλούσια βιβλιοθήκη και στα ίδια χρήματα ή λιγότερα; Χρησιμοποιώ Spotify πολλά χρόνια και δεν έχω ασχοληθεί με κάτι άλλο. Για ιδία ποιότητα αλλά μεγαλύτερη βιβλιοθήκη πας youtube music όπου μαζί παίρνεις και το youtube premium και ´ετσι δεν έχεις διαφημίσεις. Δεύτερη λύση για καλύτερη ποιότητα, lossless, πας tidal ή apple music. Στο πρώτο είχα παρατηρήσει κάποιες ελλείψεις το δεύτερο το χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια. Να επισημάνω πως αν ακούς μουσική μονο μεσω bluetooth το lossless δεν έχει νόημα καθώς έτσι και αλλιώς κατα την μετάδοση το αρχείο συμπιέζεται. 1
xrist0s92 Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου 1 ώρα πριν, AonDuine είπε Για ιδία ποιότητα αλλά μεγαλύτερη βιβλιοθήκη πας youtube music όπου μαζί παίρνεις και το youtube premium και ´ετσι δεν έχεις διαφημίσεις. Δεύτερη λύση για καλύτερη ποιότητα, lossless, πας tidal ή apple music. Στο πρώτο είχα παρατηρήσει κάποιες ελλείψεις το δεύτερο το χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια. Να επισημάνω πως αν ακούς μουσική μονο μεσω bluetooth το lossless δεν έχει νόημα καθώς έτσι και αλλιώς κατα την μετάδοση το αρχείο συμπιέζεται. Ακούω χρόνια σε KRK rokit 5 με κάρτα focusritte 2gen, αλλιώς σε ακουστικά AKG ενσύρματα πάνω στην κάρτα. Πιο σπάνια σε bluetooth sony ηχείο, σε διακοπές κλπ. (σε μια γωνιά έχω και το LG V40 που έχει DAC και φοβερό ήχο για κινητό) Το spotify καλά μου ακούγεται αλλά δεν έχω εμπειρία από losless ή FLAC. Με νοιάζει και η πλούσια βιβλιοθήκη αν κάνω κάποια αλλαγή πλατφόρμας οπότε θα τα δοκιμάσω να δω αν καταλαβαίνω διαφορές αλλά και το περιεχόμενο. Thanks!
Giannis_siag Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου με ενοχλεί στο spotify όπου σβήνονται κάποια τραγούδια σε playlist λόγω αδειών. μάλλον όσα playlist ψάχνω εκεί θα πρέπει να τα στέλνω κατευθείαν στο youtube music
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα