Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθω απο τις 10 Αυγουστου να επικοινωνησω ΠΡΩΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ, δεν σηκωνουν τηλεφωνο, στελνουν, τσατ, δεν υπαρχει ουτε αυτο.

Στις 10 Αυγουστου εβαλα χρηματα και μου ενεργοποιησαν αυθαιρετα πακετο ενω ο λαγοριασμος εληγε στις 12.

Σημειωτεον οτι πριν 4 χρονια τους εχω καταγγειλει για το ιδιο θεμα και εχω κερδισει την υποθεση αλλα βλεπω οτι εξακολουθουν

την ιδια τακτικη. Παιρνω Γερμανο και μου λενε οτι το θεμα ρθυμιζεται μονο μεσω 13888.

Τι μπ----ελο εταιρεια και εξυπηρετηση ειναι αυτη; Να ξανακανω καταγγελια;...

Δημοσ.
2 hours ago, gf030 said:

Προσπαθω απο τις 10 Αυγουστου να επικοινωνησω ΠΡΩΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ, δεν σηκωνουν τηλεφωνο, στελνουν, τσατ, δεν υπαρχει ουτε αυτο.

Στις 10 Αυγουστου εβαλα χρηματα και μου ενεργοποιησαν αυθαιρετα πακετο ενω ο λαγοριασμος εληγε στις 12.

Σημειωτεον οτι πριν 4 χρονια τους εχω καταγγειλει για το ιδιο θεμα και εχω κερδισει την υποθεση αλλα βλεπω οτι εξακολουθουν

την ιδια τακτικη. Παιρνω Γερμανο και μου λενε οτι το θεμα ρθυμιζεται μονο μεσω 13888.

Τι μπ----ελο εταιρεια και εξυπηρετηση ειναι αυτη; Να ξανακανω καταγγελια;...

το έχω στο αυτόματο(χρέωση κάρτας τη τελευταία μέρα ακριβώς) ...έρχεται μυνημα ότι δεν έχω υπόλοιπο 12 ώρες πριν αλλά κανονικά η χρέωση γίνεται τη τελευταία μερα και ανανεώνεται το πρόγραμμα κανονικά

εσύ γιατί βάζεις τα χρήματα στις 10 και όχι στις 12 του μήνα και χαλάς τη διάθεση σου ?????

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγνωμη που αργησα να απαντησω, αλλα εγω παω στο περιπτερο ή στον Γερμανο μια βδομαδα πριν γιατι ετσι με βολευει, αγοραζω καρτα, περναω το ποσον στο κινητο και μερικες ωρες πριν την ληξη ενεργοποιω πακετο.

Οπως ειπα, ενω ειχα δωσει εντολη να μην ενεργοποιειται αυτοματα πακετο, αυτο γινοταν αυθαιρετα μεχρι που τους κατηγγειλα, μου ζητησαν γραπτως συγνωμη, και μου εδωσαν δυο μηνες δωρεαν "για την ταλαιπωρια".

Ειχα ησυχασει για μερικα χρονια μεχρι που προχτες ξαναχτυπησαν.

Βασικα αυτα δεν πρεπει να τα αφηνουμε ατιμωρητα κατα τη γνωμη μου, σημερα εφυγε καταγγελια.

Επεξ/σία από gf030
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...