Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Logitech ετοιμάζεται να λανσάρει σύμφωνα με την ιστοσελίδα Winfuture.de το MX Master 4, τη νέα γενικά του κορυφαίου της mouse με καινοτόμο σχεδιασμό και ενδιαφέρουσες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένου του χαρακτηριστικού "Haptic Feedback".

Το νέο μοντέλο έρχεται με σημαντικές αναβαθμίσεις στο σχεδιασμό και νέα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν σύστημα απτικής ανάδρασης "Haptic Sense".

Κρίνοντας από τις φωτογραφίες, το MX Master 4 θα διαθέτει ανανεωμένο σχεδιασμό με κύρια πλήκτρα από διαφανές πλαστικό αλλά και μια νέα, ανθεκτικότερη επιφάνεια με ελαφρά υφή. Η νέα αυτή επιφάνεια προσφέρει καλύτερη αντοχή στους λεκέδες και είναι σημαντικά ευκολότερη στον καθαρισμό σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο.

image.png.bf60e32e679a6f84bd8ebb4c1068ad17.png

Η σημαντικότερη καινοτομία πάντως του MX Master 4 θα είναι το πεδίο "Haptic Sense", που βρίσκεται στην περιοχή του αντίχειρα. Ένας ενσωματωμένος μηχανισμός δόνησης παρέχει απτική ανάδραση για συγκεκριμένες ενέργειες, συνδέσεις ή ειδοποιήσεις. Η ένταση των δονήσεων μπορεί να προσαρμοστεί μέσω της εφαρμογής Options+ της Logitech.

Επιπλέον, η Logitech εισάγει το "Actions Ring", έναν δακτύλιο που βρίσκεται στην περιοχή στήριξης του αντίχειρα. Το χαρακτηριστικό επιτρέπει την εμφάνιση ενός δυναμικού, προσαρμόσιμου μενού από την εφαρμογή Logitech Options για ταχύτερη εκτέλεση συγκεκριμένων ενεργειών. 

Η εταιρεία υπόσχεται επίσης πιο αθόρυβα κλικ, που θα είναι έως και 90% πιο....ήσυχα σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Το ποντίκι όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες διατηρεί το τροχό κύλισης MagSpeed, που επιτρέπει την κύλιση έως και 1000 γραμμών ανά δευτερόλεπτο, αλλά μπορεί επίσης να σταματήσει με ακρίβεια pixel. Όπως και στα προηγούμενα μοντέλα, υπάρχει κουμπί στο πάνω μέρος για την απενεργοποίηση αυτής της λειτουργίας και ένας τροχός κύλισης για τον αντίχειρα στο πλάι.

Το ποντίκι αναμένετα να διαθέτει αισθητήρα Darkfield υψηλής ακρίβειας με ονομαστική ανάλυση 1000 DPI, που μπορεί να ρυθμιστεί από 200 έως 8000 DPI σε βήματα των 50 DPI. Προστίθεται επίσης ένα τρίτο κουμπί αντίχειρα, που μπορεί να προγραμματιστεί ελεύθερα αλλά χρησιμοποιείται κυρίως για την ενεργοποίηση χειρονομιών ποντικιού. Συνολικά, το ποντίκι διαθέτει οκτώ κουμπιά, συμπεριλαμβανομένου του κλικ στο Actions Ring.

Οι ίδιες πληροφορίες της ιστοσελίδας ανφέρουν ότι το ποντίκι ζυγίζει 150 γραμμάρια και διαθέτει μπαταρία 500 mAh που υπόσχεται αυτονομία έως και 70 ημέρες. Το Logitech MX Master 4 θα είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις για επιχειρήσεις και για Mac, σε χρώματα ανοιχτό γκρι και γραφίτη ενώ η ιστοσελίδα αναφέει ότι η προτεινόμενη τιμή λιανικής θα είναι 129,99 ευρώ. 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

MX Master, ότι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει η συγκεκριμένη εταιρία. Ακόμα έχω το MX Master 2s και τα Mechanical Keys Mini. Δεν τα αλλάζω με τίποτα εκτός αν χαλάσουν και τα αντικαταστήσω με καινούργια μοντέλα.

• Like 9
Δημοσ.

Έχω χάσει πολλές γενιές MX master αλλά έπαιξα με μερικά hero και αυτό που παρατήρησα ειναι ότι τα κουμπιά πατιούνται πανεύκολα δηλαδή είμαι στον καναπέ λίγο κάποιος να κάτσει και να κουνηθεί με κλίση το ποντίκι ή να του ακουμπήσει κάνα μαξιλάρι ανεπαίσθητα μπαμ κλείνει τον browser επειδή πατήθηκε κουμπί όταν το σηκώνω επειδή πχ έπεσαι ανάμεσα σε δυο μαξιλάρια (αν ήδη δεν έκανε 100 κλικ) τρομάζω απο που να το πιάσω για να μην κάνει κλικ .....

Έχουν γίνει έτσι πανάλφρα και τα κουμπιά των mx ? 

• Confused 1
Δημοσ.

Πολλα τα λεφτα 130 ευρω οσο καλο ποντικι και να ειναι. Ενα razer ballistic v3 πηρα πριν κατι μηνες για 45 ευρω και ειναι τοπ. Τα 130 ειναι κοντα 3 φορες πανω. Περα απο την απτικη αναδραση δεν βλεπω να προσφερει κατι παραπανω.

• Like 5
Δημοσ.

Το μόνο ελάττωμα που έχει το MX Master είναι αυτό το λάστιχοειδές γύρω γύρω που όσο και να προσέχεις θα γίνει μες την μπίχλα ή τα γρομπαλάκια. Μακάρι να το κάνουν κάτι τύπου γυαλί ή αλουμίνιο.

Πραγματικά ότι καλύτερο σε μη Gaming Mouse. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

200€ για πλακα!!! Ποια 129€??? Σήμερα στα Public το ΜΧ Master 3 το είχε 130€ αν θυμάμαι καλά!
Μπράβο Logitech!!!!
Υ.Γ. κάποτε κράζαμε τα αξεσουάρ του μήλου επειδή ήταν ακριβά!!!

Δημοσ.
1 hour ago, Chocobo said:

Με το Sharkoon Sharkforce που αγόρασα 14 χρόνια πριν σε ένα Crazy Sunday στα 12,99€ πως συγκρίνεται αυτό είναι καλύτερο ?

Φιλε δε συγκρίνεται! Εγω το πηρα 9,50€ αλλα πηρα 2 και το ενα μαλλον θα το αφησω στα εγγόνια μου.

• Haha 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Arkin είπε

Πολλα τα λεφτα 130 ευρω οσο καλο ποντικι και να ειναι. Ενα razer ballistic v3 πηρα πριν κατι μηνες για 45 ευρω και ειναι τοπ. Τα 130 ειναι κοντα 3 φορες πανω. Περα απο την απτικη αναδραση δεν βλεπω να προσφερει κατι παραπανω.

Συγκρίνεις ενσύρματο ποντίκι με ασύρματο που μπορεί παράλληλα να συνδεθεί σε 3 συσκευές....άλλοι κόσμοι !

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mxpert είπε

Συγκρίνεις ενσύρματο ποντίκι με ασύρματο που μπορεί παράλληλα να συνδεθεί σε 3 συσκευές....άλλοι κόσμοι !

Συγκρινω απλα το καθε ποντικι σαν ποντικι. Εχεις ενα pc ενα γραφειο δεν σε νοιαζει ειτε ασυρματο ειτε ενσυρματο το ιδιο και το αυτο ειναι στο τελος. Τωρα προφανως αν θες να εχεις ενα ποντικι για 3 υπολογιστες/συσκευες οκ δεν χρειαζεται το mx master για αυτο εχει πολυ φθηνοτερα. Δεν προσφερει κατι παραπανω δηλαδη περα απο haptic feedback που εχει ενδιαφερον σε gaming αλλα μεχρι εκει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

170g είναι το iPhone 16 , αυτό ζυγίζει 150 , βάλε και την αντίσταση στο slide θα είναι σαν να σπρώχνεις 180 γραμμάρια πάνω στο γραφείο , τι θα κάνω γυμναστική στον καρπό ?  για μένα ένα ελαφρύ ποντίκι δεν συγκρίνεται για δουλειά ή gaming , πετάς

Επεξ/σία από ethereum
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Δεν λέω πως καλά κάνουν και το έχουν τόσο ακριβό αλλά νταξ σαβουρέ ειναι το  ballistic με σύγκριση το δικό μου το παλιό mx 1000 όχι τώρα με τα καινούργια :P  εκτός αν πέσανε σε ποιότητα. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dr_Pepper είπε

Δεν λέω πως καλά κάνουν και το έχουν τόσο ακριβό αλλά νταξ σαβουρέ ειναι το  ballistic με σύγκριση το δικό μου το παλιό mx 1000 όχι τώρα με τα καινούργια :P  εκτός αν πέσανε σε ποιότητα. 

Δεν εχω παρατηρησει καποιο θεμα σκοτωνει και σε gaming και το free wheel spin εξαιρετικο οπως και το software για την παραμετροποιηση των 11 κουμπιων που εχει με εχει σωσει σε gaming να μην εχω στο πληκτρολογιο 100 κουμπια. Ξανα σε μηχανικους διακοπτες δεν παω με το double click issue που εχει. Μονο optical και υψηλα dpi 7 8 χιλιαδες για το απολυτο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Arkin είπε

Δεν εχω παρατηρησει καποιο θεμα σκοτωνει και σε gaming και το free wheel spin εξαιρετικο οπως και το software για την παραμετροποιηση των 11 κουμπιων που εχει με εχει σωσει σε gaming να μην εχω στο πληκτρολογιο 100 κουμπια. Ξανα σε μηχανικους διακοπτες δεν παω με το double click issue που εχει. Μονο optical και υψηλα dpi 7 8 χιλιαδες για το απολυτο. 

Σε βάθος χρόνου δεν το βλέπω να την βγάζει, η αλήθεια ειναι όμως ότι δεν έχω το συγκεκριμένο έχω πάρει πιο ακριβό razer (naga ) και πχ το αριστερό κλικ διπλοκλικάρει στα κουτουρου απο μόνο του έχει βγει λίγο η βαφή και το πλαστικό γενικά δεν μου άρεσε που έχει..
Το 500άρι hero της logi πιο φθηνό  καλύτερα υλικά και άντεξε αρκετά παραπάνω. 

Επίσης πριν απο το naga είχα deathadder ούτε και εκείνου η ποιότητα μου άρεσε ειναι περισσότερο "οσα βλέπει η πεθερά" ναι φαίνεται premium με την πρώτη ματιά και απο κάτω κρατιέται με τσιχλόφουσκα και ελπίδες :P 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...