Dr_Pepper Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 45 λεπτά πριν, FilipposTechGR είπε Φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα η αναβάθμιση με το Haptic Sense, ειδικά αν όντως μπορεί να προσαρμοστεί μέσω του Options+. Εμένα με ιντριγκάρει το αν τα νέα πλήκτρα με το διάφανο πλαστικό θα είναι ανθεκτικά μακροχρόνια ή θα μαζεύουν σημάδια εύκολα. Επίσης, ωραίο που κράτησαν το MagSpeed scroll είναι must σε αυτή τη σειρά. Εγώ νομίζω πρήξιμο θα είναι πολλά κατα λάθος κλικ θα κάνει... είπα και πιο πάνω παρατήρησα γενικά τα ποντίκια τα τελευταία χρόνια ή έστω κάποια έχουν πολύ απαλό κλικάρισμα στα κουμπιά... Το hero που έχω εδώ στο λαπτοπ ας πούμε εχει scrollwheel click δεξια και αριστερά (που συνηθισμένος απο παλιότερα ποντίκια το αριστερό το έχω για back και το δεξιά για forward σε σελίδες κτλ ) An γυρίσω την ροδέλα γρήγορα γα scroll down (ειδκά στο freewheel mode πως λέγεται εκει που το γυρνάει ελεύθερα η ροδέλα δηλαδή χωρίς να κάνει κλακ κλακ) πάρα πολλές φορές έχει κάνει back σε ιστοσελίδες αλλά το ίδιο και τα κλασικά κουμπάκια στα πλάγια πολύ εύκολα γίνεται το actuation...
Odyss3us Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) 17 minutes ago, Arkin said: Για productivity οκ εχει το πλαϊνο scroll wheel αλλα μεχρι εκει δεν βλεπω κατι παραπανω. Συν το θεμα με τα double click. Το Basilisk σκεψου εχει οπτικους διακοπτες δεν θα παθεις double click ποτε εχει free wheel spin πρωτη φορα το δουλεψα και σε reading forum και γενικα κειμενων ειναι απιστευτο εχει πολυ ανωτερο latency 4 παραπανω κουμπια και προφανως ειναι και ομορφοτερο και 50 γραμμαρια πιο ελαφρυ. Γενικα θεωρω overrated και τα logitech και τα razer ειδικα στα πιο ακριβα τους ποντικια των 100+ ευρω ειδικα με τα θεματα που βγαζουν καποια πολυ συχνα. Οποτε εχουμε με το 1/3 της τιμης ποντικι που αν και οχι productivity πολυ ανωτερο και σε βαρος και σε κουμπια και σε latency και στις συνολικες ευκολιες. Το mx master ενα ονομα εχει και μεχρι εκει αντιστοιχα οπως και το hero που τα σχολια κραξιματος ειναι ατελειωτα με τα διπλα click στο 6μηνο η στο χρονο. οσα Logitech εχω δοκιμασει μικρα και μεγαλα δεν επαθαν ποτε τιποτα, αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω εναλλαξ το G502 X Lightspeed και το MX Vertical, εφοσον εισαι και gamer για gaming χρησιμοποιω συνοδευτικα εδω και μια 15ετια (σκυλι) το Belkin Nostromo το οποιο και αυτο το εκλεψε αυτουσιο η Razer, και για office productivity το GMMK Numpad εξαιρετικα και τα δυο, μια φορα εκανα το λαθος και πηρα ενα της MAD CATZ R.A.T. (ασυρματο) το οποιο brickαρε ακριβως πανω στο χρονο της εγγυησης και αποτι εμαθα μετα αυτο γινοταν και σε αλλους σε μεγαλο ποσοστο Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από Odyss3us
FilipposTechGR Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 37 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Εγώ νομίζω πρήξιμο θα είναι πολλά κατα λάθος κλικ θα κάνει... είπα και πιο πάνω παρατήρησα γενικά τα ποντίκια τα τελευταία χρόνια ή έστω κάποια έχουν πολύ απαλό κλικάρισμα στα κουμπιά... Το hero που έχω εδώ στο λαπτοπ ας πούμε εχει scrollwheel click δεξια και αριστερά (που συνηθισμένος απο παλιότερα ποντίκια το αριστερό το έχω για back και το δεξιά για forward σε σελίδες κτλ ) An γυρίσω την ροδέλα γρήγορα γα scroll down (ειδκά στο freewheel mode πως λέγεται εκει που το γυρνάει ελεύθερα η ροδέλα δηλαδή χωρίς να κάνει κλακ κλακ) πάρα πολλές φορές έχει κάνει back σε ιστοσελίδες αλλά το ίδιο και τα κλασικά κουμπάκια στα πλάγια πολύ εύκολα γίνεται το actuation... Καταλαβαίνω απόλυτα τι λες με τα κατά λάθος κλικ κι εγώ το έχω πάθει σε mouse με πολύ μαλακά κουμπιά. Ίσως το Haptic Sense να βοηθήσει αν δίνει πιο ξεκάθαρη αίσθηση στο πάτημα. Αν το έχουν ρυθμίσει σωστά μέσω του Options, ίσως μειωθούν αυτά τα accidental clicks. Θα είχε ενδιαφέρον αν δούμε στις δοκιμές αν όντως βελτιώνει το tactile feedback σε σχέση με τα προηγούμενα MX.
ikaruga24 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 5 ώρες πριν, panoulis77 είπε μονο εγω ειχα θέματα? το δουλευα για gaming, δεν ειχε ουτε καλο polling rate (ακομα και με usb νομιζω εδινε 125hz και με bt νομιζω 50hz), και μου ειχανε χαλασει 2 mouse (το 3 και το 3s).. ειχε χαλάσει το right click... Ούτε εγώ είχα καλή εμπειρία. Εγώ είχα 2 της απλής σειράς 3 (όχι S). Το ένα καινούργιο που παρουσίασε χαλασμένη ροδέλα και σπασμένο διακόπτη δεξιού κλικ μετά από 1 χρόνο. Αλλαγή στην εγγύηση και μου δίνουν refurbished, αυτό πάει ακόμα 3 χρόνια μετά αλλά με διπλό κλικ στον αριστερό διακόπτη σε τυχαία διαστήματα. Scrolling επίσης για γέλια αλλά είναι αποδεκτό για γενική χρήση και γραφείο. Όχι για gaming εκτός και αν παίζεις turn based strategy. Έκτοτε πήρα και το Lamzu ποντίκι και είδα φως. Ναι, είναι gaming και γενικής χρήσης αλλά μιλάμε για τρελή διαφορά ποιότητας και χρήσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα