niko_gram_15 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Αυτά έχουμε όταν κυριαρχεί η νοοτροπία του toxic positivity. Ε, τί να σου κάνει το ΑΙ, αυτά έμαθε απο εμάς, αυτά κάνει.
Arkin Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 1 ώρα πριν, lector είπε Ειναι ζητημα χρονου να αρχισουμε να βλεπουμε μαχαιρια να πωλουνται με οδηγιες χρησεως: "Μονο για να κοβετε ψωμι. Μην το καρφωνετε στο σωμα σας." Αν εγω εχω προαποφασισει οτι θελω να αυτοκτονησω, θα με αποτρεψει η παραπανω οδηγια; Οχι. Απλα θα διαφυλαξει τον κατασκευαστη αν πανε οι γονεις μου να του κανουν αγωγη μετα την αυτοκτονια μου. Κατι αντιστοιχο με τα τσιγαρα που εχουν πανω φωτογραφιες με ενα σωρο τι μπορεις να παθεις και αναφορες οτι το καπνισμα σκοτωνει κτλ αλλα μια χαρα πουλανε και βγαζουν δις οι γνωστες εταιριες και το κρατος απο τους φορους. Κανεναν δεν νοιαζει αν καποιος πεθανει η οχι ολοι αναλωσιμοι ειμαστε για το κρατος και τις εταιριες. Σαν λεφτα με ποδια μας βλεπουν οποτε ολα τα αλλα ειναι φουμαρα και χαζομαρες που πανε να μας πλασαρουν οτι νοιαζονται κτλ. 1
Laksman Δημοσ. πριν από 53 λεπτά Δημοσ. πριν από 53 λεπτά Βλέπω από κάποιους να τονίζεται και να καυτιριάζεται η λάθος χρήση και η κακή πρόθεση από ανθρώπους που χρησιμοποιούν ένα πρόγραμμα... αλλά από την άλλη να θεωρούν ότι οι άνθρωποι που το προγραμματίζουν δεν κάνουν λάθη και έχουν καλές προθέσεις Εντάξει καταλάβαμε 10 ώρες πριν, NiKoSmile είπε Για να καταλάβω, εσύ έβαλες διαδρομή Πειραιά και σε πήγε… Ρώμη; Αν το GPS σου κάνει τέτοια teleport, πες μου μάρκα να το πάρω κι εγώ, τουλάχιστον θα γλιτώνω τα αεροπορικά. Μου έτυχε σε επαρχιακό δρόμο να με στείλει σε χωματόδρομο! Και μου έχουν τύχει λάθη και με σιζικ και με γκουγκλ μαπς. Τώρα διαδρομή Ρώμη - Πειραιά που φαίνεται να σε ενδιαφέρει δεν έχω κάνει για να σου δώσω λεπτομέρειες
NiKoSmile Δημοσ. πριν από 38 λεπτά Δημοσ. πριν από 38 λεπτά 12 λεπτά πριν, Laksman είπε Μου έτυχε σε επαρχιακό δρόμο να με στείλει σε χωματόδρομο! Και μου έχουν τύχει λάθη και με σιζικ και με γκουγκλ μαπς. Τώρα διαδρομή Ρώμη - Πειραιά που φαίνεται να σε ενδιαφέρει δεν έχω κάνει για να σου δώσω λεπτομέρειες Και τι σχέση έχει αυτό με το ChatGPT; Εσύ μιλάς για ένα χαλασμένο gps, όχι για γλωσσικό μοντέλο που απαντάει σε prompts. Το να συγκρίνεις τα δύο είναι σαν να λες ‘μου χάλασε ο φούρνος μικροκυμάτων, άρα δεν εμπιστεύομαι το ψυγείο’
Laksman Δημοσ. πριν από 21 λεπτά Δημοσ. πριν από 21 λεπτά (επεξεργασμένο) Εσύ μίλησες για gps και σου απαντησα Αυτό δείχνει το άκυρο του αρχικου σου ποστ που συσχετίσεις το gps με chatgpt Όσο για το ''χαλασμένο'' δεν ηταν χαλασμένο το μηχάνημα, κάποιοι ανθρωποι το προγραμματισαν (τους χαρτες) Επεξ/σία πριν από 17 λεπτά από Laksman
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα