agnostos13 Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου 8 ώρες πριν, safridia είπε Παιδια και το μπεργκερ που αγορασα προχθες δεν εμοιαζε με αυτο της φωτογραφιας. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ στον κοσμο της διαφημισης οπουτ ο ψεμα κυριαρχει περισσοτερο και απο τους πολιτικους, το ξερω δυσκολο Εαν δεν γεννηθηκατε σημερα ξερετε οτι οι διαφημισεις λενε ψεματα. Μα και οι πολιτικοί με τα ψέματα διαφημίζονται!
Lazmour Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου Μην μου πεις ότι πίσω από την Nothing είναι ο κόσμος της MLS 🥴 1 1
svartevarg Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου 29 λεπτά πριν, Lazmour είπε Μην μου πεις ότι πίσω από την Nothing είναι ο κόσμος της MLS 🥴 Τίποτα δεν είναι πλέον απίθανο! 12 ώρες πριν, costas_pro είπε Nothing happened haha Αυτό θα μπορούσε άνετα να είναι το slogan της Nothing. 1
lector Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου Απαντηση της εταιρειας: Καλα ρε παιδια πως κανετε ετσι, δεν εγινε και τιποτα...
magicnumbers Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου Τώρα υπάρχει άνθρωπος το 2025 που θα δει φωτογραφία σε διαφήμιση κ θα πιστέψει ότι είναι ακριβώς απτό κινητό πχ; Εκτός ότι το επίπεδο σήμερα είναι αρκετά υψηλό, αλλά κ απτό κινητό να είναι θα έχει ΠΡΟΦΑΝΩΣ edit κ θα την έχει τραβήξει φωτογραφος που όσο ναναι ξέρει δύο πράματα παραπάνω απτό μέσο.χρηστη. Εδώ ένα στορι βαζεις κ σκαλίζεις τα χρώματα μισή ώρα.
Dr_Pepper Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου Εγώ νομίζω είναι απλά θέμα δυσφήμιση αν και δεν ασχολήθηκα ποτε με την εταιρεία Απλά παρατήρησα το εξής στην φωτό του θέματος Άρα λογικό κάποιος χρήστης να σήκωσε φωτογραφία που να μην την τράβηξε ο ίδιος τι να σου κάνουν και στην Nothing οκ ίσως φταίνε που δεν έψαξαν καλά πριν την εγκρίνουν αλλά δεν το λες και εσκεμμένη προσπάθεια να διαφημιστούν με ψέματα... Μπορεί κάλλιστα επίσης αυτός που σήκωσε το original θέμα να πήρε ένα nothing phone και να σήκωσε αυτή την φωτό που αγόρασε απο εκει που δείχνει για να μπορεί μετά να κάνει τον ισχυρισμό (δεν λέω ότι έτσι έγινε αναγκαστικά αλλά απο την στιγμή που οι φωτό ειναι απο συλλογή που σηκώνουν οι χρήστες ειναι ΚΑΙ αυτό το σενάριο εφικτό και πιθανό τώρα αν ειναι αληθινό ειναι άλλη ιστορία..) 2 1
botoyos Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου Άλλος ενας Steve Jobs απο τα Lidl, με άλλη μια Κινεζια βαπτισμενη Apple/Samsung killer που θα παει άπατη γιατι εκτός απο φωτάκια που αναβοσβήνουν δεν εχει να προσφέρει τιποτα περισσότερο απο δεκάδες κινεζιες που κυκλοφορούν στην αγορά!!! 1
Jmanol000 Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, safridia είπε Παιδια και το μπεργκερ που αγορασα προχθες δεν εμοιαζε με αυτο της φωτογραφιας. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ στον κοσμο της διαφημισης οπουτ ο ψεμα κυριαρχει περισσοτερο και απο τους πολιτικους, το ξερω δυσκολο Εαν δεν γεννηθηκατε σημερα ξερετε οτι οι διαφημισεις λενε ψεματα. Άλλο το ψέμα και άλλο η ξεκάθαρη απάτη . Το να πεις οτι μπορεί να βγάλεις και επαγγελματικές φωτό είναι ψέμα . Το να δείξεις επαγγελματικές φωτό ως κάτι που έχει βγει από το κινητό είναι κανονικότατη απάτη . Εάν δεν γεννηθήκατε σήμερα ξέρετε ότι άλλο ψέμα και άλλο απάτη 3 ώρες πριν, magicnumbers είπε Τώρα υπάρχει άνθρωπος το 2025 που θα δει φωτογραφία σε διαφήμιση κ θα πιστέψει ότι είναι ακριβώς απτό κινητό πχ; Εκτός ότι το επίπεδο σήμερα είναι αρκετά υψηλό, αλλά κ απτό κινητό να είναι θα έχει ΠΡΟΦΑΝΩΣ edit κ θα την έχει τραβήξει φωτογραφος που όσο ναναι ξέρει δύο πράματα παραπάνω απτό μέσο.χρηστη. Εδώ ένα στορι βαζεις κ σκαλίζεις τα χρώματα μισή ώρα. Σε κάποιες φωτό πχ που έχει βγάλει η Apple ενώ φαίνονται εντυπωσιακές μπορείς να βρεις ατέλειες που προδίδουν ότι όντως είναι από κινητό . Ειδικά σε κάποια παλιότερα μοντέλα τύπου 12 έβλεπες noise σε demo photos 2 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε Εγώ νομίζω είναι απλά θέμα δυσφήμιση αν και δεν ασχολήθηκα ποτε με την εταιρεία Απλά παρατήρησα το εξής στην φωτό του θέματος Άρα λογικό κάποιος χρήστης να σήκωσε φωτογραφία που να μην την τράβηξε ο ίδιος τι να σου κάνουν και στην Nothing οκ ίσως φταίνε που δεν έψαξαν καλά πριν την εγκρίνουν αλλά δεν το λες και εσκεμμένη προσπάθεια να διαφημιστούν με ψέματα... Μπορεί κάλλιστα επίσης αυτός που σήκωσε το original θέμα να πήρε ένα nothing phone και να σήκωσε αυτή την φωτό που αγόρασε απο εκει που δείχνει για να μπορεί μετά να κάνει τον ισχυρισμό (δεν λέω ότι έτσι έγινε αναγκαστικά αλλά απο την στιγμή που οι φωτό ειναι απο συλλογή που σηκώνουν οι χρήστες ειναι ΚΑΙ αυτό το σενάριο εφικτό και πιθανό τώρα αν ειναι αληθινό ειναι άλλη ιστορία..) Επεξ/σία 28 Αυγούστου από Jmanol000
Sotosgl Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου Οταν τα εκανε η Ulefone και σχεδον ολες οι κινεζοεταιρειες και οι paid reviewers βλεπανε μερικοι δυσφημιση και κρυφα συμφεροντα οταν τους ελεγες την αληθεια Πραγματικες συνομιλιες απο πολλα χρονια πριν μεχρι και πριν λιγες εβδομαδες.. -Κοιτα εδω φωτογραφιαρα βραδινη το ChinChonPhone των 120€ που ανεβασε ο ΕδωτακαλακινηταGR ,θα το παρω!" -Φιλε το εχω το κινητο..Η φωτογραφια αυτη τραβηχτηκε με επαγγελματικη καμερα και λεει ψεματα,δες εδω τι χιονι και σκατοθορυβο εχουν αυτες που τραβηξα,το κανει για τις πωλησεις μην τα πιστευεις -Αντε ρε %&#^&*@% κομπλεξικε Μεχρι και για τα Lense Flares των iphones εδω και χρονια με κοντρα πηγη φωτος ή πιο προσφατα με το X200 Ultra μου που παρα το γεγονος οτι βγαζει φοβερες φωτογραφιες βραδυ αν εχεις κοντα και χαμηλα πηγη φωτος γεμιζει με light leak ολη η φωτο και πρεπει να πας στα σκοταδια για να βγαλεις την προκοπης δεν μιλαει κανεις Δεν πιανουμε γκριζες ζωνες οπως "shot by iPhone" (με φακους κινηματογραφικους custom πανω αξιας 10.000€) αλλα και ουτε και heavily AI edited ή με custom settings στα χερια εμπειρων φωτογραφων με gcam κλπ Πολυ βρωμα εκει εξω αλλα αφου τα κανουν ολες οι εταιρειες και οι μικροτερες το θεωρουν industry standar (μεχρι να τους πιασουν) 1
Tetrabitos Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου 20 ώρες πριν, panossar95 είπε Έλληνας έχει την εταιρεία? Ένας Κινέζος νομίζω είναι μπροστά, ένα μούτρο αν τον δείς! 😜
Jmanol000 Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου 10 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε Ένας Κινέζος νομίζω είναι μπροστά, ένα μούτρο αν τον δείς! 😜 Ένας Έλληνας και ο Carl pei 1
Konstantinos84 Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου Ούτε η πρώτη είναι ούτε η τελευταία...Πολλά τα παραδείγματα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα