Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Samsung ανακοίνωσε ένα νέο "Galaxy event" το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 4 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια της έκθεσης IFA 2025.

Χωρίς την αναφορά "Unpacked" στην πρόσκληση, το event έρχεται μετά τις παρουσιάσεις που διοργάνωσε η εταιρεία για τη σειρά Galaxy S25 τον Ιανουάριο και τα νέα Galaxy Z Fold 7 και Z Flip 7 τον Ιούλιο.

Η πρόσκληση και το σχετικό teaser video για το event δεν αποκαλύπτει πολλά για το τι σχεδιάζει να ανακοινώσει η Samsung. Ωστόσο, το timing είναι σημαντικό καθώς πραγματοποιείται μια ημέρα πριν από την έναρξη της IFA στο Βερολίνο και λίγο πριν από το ετήσιο event της Apple για το iPhone που θα ακολουθήσει την επόμενη εβδομάδα.

Αφού η Samsung έχει παρουσιάσει ήδη το μεγαλύτερο μέρος των φετινών smartphone της, αναμένεται να στρέψει την προσοχή της στα νέα tablets Galaxy Tab, που συνήθως ανακοινώνει αυτή την περίοδο. Σε διαρροές που επικαλείται το Notebookcheck, η εταιρεία προετοιμάζει την κυκλοφορία των Galaxy Tab S11 και S11 Ultra, ενώ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα είχε ήδη ανακοινώσει το Galaxy Tab S10 Lite. Στο ίδιο βίντεο βλέπουμε και το βασικό σύστημα καμερών ενός smartphone, κάτι που μπορεί να αποτελεί ένδειξη για την έλευση του Galaxy S25 FE, μιας οικονομικότερης έκδοσης στην κορυφαία σειρά της Samsung. 

Για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν ζωντανά, το Galaxy event θα μεταδοθεί στο κανάλι της Samsung στο YouTube και στην ιστοσελίδα της εταιρείας την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου στις 12:30μμ ώρα Ελλάδος. To Insomnia θα βρίσκεται και φέτος στο Βερολίνο για να καλύψει τις σημαντικότερες ανακοινώσεις από τη μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας στην Ευρώπη, μεταφέροντάς σας όλες τις εξελίξεις.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε

Δυστυχώς είναι η απόλυτη κατάντια το τελευταίο της ταμπλετ

Ήθελε να το πουλήσει σε χαμηλότερη/ ανταγωνιστικότερη τιμή χωρίς να έχει snapdragon καπέλο;

Επεξ/σία από svartevarg
Δημοσ.
1 ώρα πριν, svartevarg είπε

Ήθελε να το πουλήσει σε χαμηλότερη/ ανταγωνιστικότερη τιμή χωρίς να έχει snapdragon καπέλο;

Μάλλον , Στη Γερμανία είχανε βγάλει μία προσφορά μόλις βγήκε το fold 7 Από την κινητή o2 Και έδινε με συνδέσει το κινητό αυτό το ταμπλετ το ultra και το ρολόι το καινούργιο το ultra Και πληρώνεις μόνο δύο χιλιάρικα στο τέλος μαζί με την σύνδεση φαντάσου πόσο του πεταματού είναι !! 

IMG_3139.jpeg

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε

Μάλλον , Στη Γερμανία είχανε βγάλει μία προσφορά μόλις βγήκε το fold 7 Από την κινητή o2 Και έδινε με συνδέσει το κινητό αυτό το ταμπλετ το ultra και το ρολόι το καινούργιο το ultra Και πληρώνεις μόνο δύο χιλιάρικα στο τέλος μαζί με την σύνδεση φαντάσου πόσο του πεταματού είναι !! 

Οποτε αν υποθεσουμε οτι το Νο.1 στα ταμπλετ ειναι το ipad pro m4 το Νο.2 στο android ποιο ειναι?

Επεξ/σία από KAKADI
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, KAKADI είπε

Οποτε αν υποθεσουμε οτι το Νο.1 στα ταμπλετ ειναι το ipad pro m4 το Νο.2 στο android ποιο ειναι?

Δεν ξέρω φίλε δεν με ενδιαφέρει , Γιατί όταν είχα πάρει καινούργιο το S7 plus tablet Πρώτα απ’ όλα δε με κάλυψε η εγγύηση όταν έπρεπε να με καλύψει. Δεύτερον δε μου έδωσε σχεδόν κανένα update απαράδεκτο για 1100 € ταμπλετ και τρίτον δίπλα δίπλα με το S9 ultra ταμπλετ η οθόνη ήτανε σχεδόν ακριβώς το ίδιο. Οπότε λοιπόν για μένα απλά δεν υπάρχει δεύτερο. Δεν είμαι fun boy καμιά εταιρείας αλλά Προσωπικά έχω πάρει το iPad pro 11 M 4 . Γιατί ξέρω ότι θα οργόνη για όλη τη ζωή του. Μπορώ να πω ότι πολύ καλά ταμπλετ κατά τη γνώμη μου πάντα είναι της Xiaomi , one plus αυτά ! Για τα λεφτά τους τίμια!! 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
5 hours ago, Just_travel_everywhere said:

Μετα το τελευταίο περίμενα να δω "καιρο"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε

Για την τιμή του σίγουρα.. Αν βρεις τρόπο να πάρεις το Tab S10 plus στα μισά χρήματα (400 με 500€), έχεις ένα αξιοπρεπέστατο μηχάνημα με 7 χρόνια ενημερώσεις λογισμικού και ασφάλειας.  Ο επεξεργαστής είναι μια χαρά για την συντριπτική πλειοψηφία, όμως οι περισσότεροι θα προτιμούσαν έναν Snapdragon (έστω και s model) από Mediatek, και με το δίκιο τους. Στα υπέρ της σειράς η εξαιρετική, αντι-ανακλαστική οθόνη, το DeX, και - παραδόξως - ο "μαλακότερος" ήχος.. Aρκετοί διαμαρτυρήθηκαν αρχικά ότι δεν είναι όσο δυναμικός ήταν στο αντίστοιχο Tab S9 Plus, όμως είναι πιο ανεκτός στα αυτιά (τα δικά μου τουλάχιστον..)  

4 ώρες πριν, KAKADI είπε

Χμμ.. Ίσως κάποια από τις τελευταίες υλοποιήσεις των OnePlus, Xiaomi & Honor με Snapdragon επεξεργαστή & oled οθόνη (υστερούν όμως στα έτη προβλεπόμενων ενημερώσεων).

Υ.Γ: αν διάβασα καλά τις έως τώρα πηγές, στη σειρά S11 δεν παίζει το Plus μοντέλο (των 12.4 ιντσών). 🤔Στην σειρά S10 εξαφανίστηκε το base μοντέλο των 11 ιντσών (που επανεμφανίζεται..) Τι φάση..; 😐

Επεξ/σία από gadgetseek
Δημοσ.
9 ώρες πριν, svartevarg είπε

Είναι πάρα πολύ καλός αυτός ο mediatek τέρας είναι 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, gadgetseek είπε

Για την τιμή του σίγουρα.. Αν βρεις τρόπο να πάρεις το Tab S10 plus στα μισά χρήματα (400 με 500€), έχεις ένα αξιοπρεπέστατο μηχάνημα με 7 χρόνια ενημερώσεις λογισμικού και ασφάλειας.  Ο επεξεργαστής είναι μια χαρά για την συντριπτική πλειοψηφία, όμως οι περισσότεροι θα προτιμούσαν έναν Snapdragon (έστω και s model) από Mediatek, και με το δίκιο τους. Στα υπέρ της σειράς η εξαιρετική, αντι-ανακλαστική οθόνη, το DeX, και - παραδόξως - ο "μαλακότερος" ήχος.. Aρκετοί διαμαρτυρήθηκαν αρχικά ότι δεν είναι όσο δυναμικός ήταν στο αντίστοιχο Tab S9 Plus, όμως είναι πιο ανεκτός στα αυτιά (τα δικά μου τουλάχιστον..)  

Χμμ.. Ίσως κάποια από τις τελευταίες υλοποιήσεις των OnePlus, Xiaomi & Honor με Snapdragon επεξεργαστή & oled οθόνη (υστερούν όμως στα έτη προβλεπόμενων ενημερώσεων).

Υ.Γ: αν διάβασα καλά τις έως τώρα πηγές, στη σειρά S11 δεν παίζει το Plus μοντέλο (των 12.4 ιντσών). 🤔Στην σειρά S10 εξαφανίστηκε το base μοντέλο των 11 ιντσών (που επανεμφανίζεται..) Τι φάση..; 😐

Δεν θέλω να σου το παίξω έξυπνος ούτε να έρθω σε αντιπαράθεση αλλά θα σου πω κάτι όταν τραβάω ένα βίντεο από μία φωτογραφική Sony Α7 iv Και το παίζει μέχρι και το iPhone 13 αλλά δεν μπορεί να το παίξει μέχρι και το S 24 ultra κινητό εννοείται το παίζει ούτε και ο media tech του S 10 ultra τότε για μένα προσωπικά για μένα μιλάω πάντα αυτό το πράγμα είναι ένα ακόμα μηχάνημα της πλάκας. Το ότι έχει μία οθόνη που την έχει βάλει σε όλα της τα μοντέλα και μία γραφίδα που την έχει κάνει κουρέλι χωρίς να προσφέρει και τίποτα ιδιαίτερο τα τελευταία χρόνια δεν μου λέει τίποτα εμένα προσωπικά. Εγώ δεν το χρειάζομαι έτσι κι αλλιώς. Οπότε γι’ αυτό προτιμάω Αυτό που προτιμάω. Και για να είμαι δίκαιος για να καταλάβεις ότι δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την Samsung πολλά χρόνια ήμουνα πελάτης. Το τελευταίο το S 25 ultra τα βίντεο τα παίζει κανονικά επιτέλους!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...