GeorgeNik24 Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά έχω ένα Lenovo thinkpad t590 i7 8565 16gb ram nvme 480gb Σε αρκετά καλή κατάσταση ποσο παει περίπου να το πουλήσω ; θέλω γνώμες Επεξ/σία 28 Αυγούστου από GeorgeNik24
FilipposTechGR Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου Για το Τ590 με i7-8565U, 16GB RAM και 480 NVMe, σε καλή κατάσταση, συνήθως στο σκρουτζομάγαζο μεταχειρισμένων ή αγγελίες παίζουν γύρω στα 350-450€, ανάλογα την μπαταρία και αν έχει ακόμα εγγύηση. Αν είναι σε πολύ καλή κατάσταση και με αυθεντικό φορτιστή, μπορείς να ζητήσεις και κάτι παραπάνω.
GeorgeNik24 Δημοσ. 29 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου Στις 28/8/2025 στις 5:45 ΜΜ, FilipposTechGR είπε Για το Τ590 με i7-8565U, 16GB RAM και 480 NVMe, σε καλή κατάσταση, συνήθως στο σκρουτζομάγαζο μεταχειρισμένων ή αγγελίες παίζουν γύρω στα 350-450€, ανάλογα την μπαταρία και αν έχει ακόμα εγγύηση. Αν είναι σε πολύ καλή κατάσταση και με αυθεντικό φορτιστή, μπορείς να ζητήσεις και κάτι παραπάνω. Έχω κουτί και αυθεντικό φορτιστή πόσο λες ;
FilipposTechGR Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου 3 ώρες πριν, GeorgeNik24 είπε Έχω κουτί και αυθεντικό φορτιστή πόσο λες ; Αφού έχεις κουτί και αυθεντικό φορτιστή, σίγουρα μπορείς να ζητήσεις λίγο παραπάνω. Θα έλεγα ότι ένα λογικό εύρος είναι 400–500€, ανάλογα πάντα με την κατάσταση της μπαταρίας. Αν είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ξεκίνα αγγελία πιο κοντά στα 500€ και βλέπεις ανταπόκριση. 1
GeorgeNik24 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Στις 30/8/2025 στις 1:08 ΠΜ, FilipposTechGR είπε Αφού έχεις κουτί και αυθεντικό φορτιστή, σίγουρα μπορείς να ζητήσεις λίγο παραπάνω. Θα έλεγα ότι ένα λογικό εύρος είναι 400–500€, ανάλογα πάντα με την κατάσταση της μπαταρίας. Αν είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ξεκίνα αγγελία πιο κοντά στα 500€ και βλέπεις ανταπόκριση. https://www.insomnia.gr/classifieds/item/2418892-καινούργιο-lenovo-thinkpad-t590/
mphxths Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Η τιμη ειναι εξωπραγματικη για φορητο 8ης γενιας ιντελ οταν μπορει καποιος να παρει με 450-500 ευρω , φορητο με i5 12ης γενιας που ειναι ξεκαθαρα πιο γρηγορη γενια απο την 8η. Τα "ειναι business , εχει αυτο , το αλλο κλπ" τα ακουω βερεσε. Εχω και εγω δυο τετοια φορητα (T480 , T460s) πληρως αναβαθμισμενα και τετοιες τιμες ακομα και ετσι ειναι εκτος πραγματικοτητας. Βεβαια , ενα κοροιδο γεννιεται καθε λεπτο , οποτε καλες πωλησεις. ΥΓ : Για οποιον δεν βαριεται να περιμενει και μπορει να ανεβασει λιγο το μπατζετ , με 6,5 κατοσταρικα παιρνει gaming laptop. Βεβαια φορητο με καρτα 3050 ισως να μην ειναι ο,τι καλυτερο αυτη την εποχη , αλλα σε τετοια τιμη ειναι κλοπη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα