bad_freddy Δημοσ. Πέμπτη στις 08:32 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:32 μμ Η Milestone, original δημιουργός της σειράς racing games Screamer, επανέρχεται με μια αναβίωση του ιστορικού franchise. Σίγουρα όσοι μεγαλώσαμε στα 90's θυμόμαστε εκεί στο μακρινό 1995 - 96 τα εξαιρετικά racing games που κυκλοφόρησαν με πρωταγωνιστή σε πιο sim μονοπάτια το πρώτο NFS, σαν arcade ανταγωνιστή του το Screamer αλλά και το ξεχωριστό Fatal Racing. Το αρχικό reveal trailer δεν με είχε εντυπωσιάσει αλλά μετά το χτεσινό hands on απο το IGN μπορώ να πω οτι άλλαξα γνώμη με τον ιδιαίτερο χειρισμό και τα ωραία σχεδιασμένα οχήματα. Για να δούμε... Το παιχνίδι σύμφωνα με το επίσημο site αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2026. 2
xtrmsnpr Δημοσ. Παρασκευή στις 02:49 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:49 μμ (επεξεργασμένο) Από τώρα φαίνεται ότι στο 3μηνο από την κυκλοφορία, θα μπει monthly humble bundle και θα το αγοράζουμε κάτω από 1€ στα κλειδαδικα. Επεξ/σία Παρασκευή στις 02:51 μμ από xtrmsnpr
bad_freddy Δημοσ. Παρασκευή στις 06:55 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 06:55 μμ 4 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Από τώρα φαίνεται ότι στο 3μηνο από την κυκλοφορία, θα μπει monthly humble bundle και θα το αγοράζουμε κάτω από 1€ στα κλειδαδικα. Γιατί ρε εμένα μου φαίνεται διαφορετικό απο τα συνηθισμένα και δουλεμένο... Μου αρέσουν γενικά racing games με ιδιαίτερο theme ή features όπως ήταν το Split/Second και το Blur.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα