Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάστημα της Θεσσαλονίκης, με ενημέρωσαν ότι ισχύει η προσφορά με απεριόριστα δεδομένα και 120 λεπτά με 144€ για νέο αριθμό. 

Επίσης, και αυτό είναι πιο σημαντικό για κάποιους, ισχύει και για φορητότητα, με τη διαφορά, ότι τα λεπτά γίνονται 1000! Επίσης το ενδιαφέρον είναι ότι με ενημέρωσαν ότι η διαδικασία για τη φορητότητα θα μπορούσε να γίνει με συνδυασμό ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά. Δηλαδή αρχικά αίτημα φορητότητας μέσω της σελίδας της frog, έρχεται η κάρτα, την ενεργοποιείς και στη συνέχεια μιλάς μαζί τους τηλεφωνικά, μεταφέρεις τα χρήματα με Iris και ενεργοποιούν την προσφορά. 

Επεξ/σία από Symbad
  • Like 2
Δημοσ.

Άρα φορητότητα συμφέρει. Αλλά πριν εβδομάδες δεν είχαν ίδια προσφορά με απεριόριστα όλα?

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Symbad είπε

αρχικά αίτημα φορητότητας μέσω της σελίδας της frog, έρχεται η κάρτα, την ενεργοποιείς και στη συνέχεια μιλάς μαζί τους τηλεφωνικά, μεταφέρεις τα χρήματα με Iris και ενεργοποιούν την προσφορά. 

Αυτό πολύ καλό και για εμάς που δεν έχουμε κατάστημα frog στη πόλη μας.

Σε ποιο τηλ πήρες για την ενημέρωση ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ola150 είπε

Να κοιτάξετε αν ισχύει ακόμη η προσφορά της Q με τα 99€, που είναι όλα απεριόριστα.

καλη η q αλλα η frog ειναι της cosmote οποτε εχει ποοοολυ καλυτερες ταχυτητες και καλυψεις στο δικτυο...

η q ειναι απλα φτηνη και συμφερει για οποιον ειναι εντος πολεων

• Like 3
Δημοσ.

Όντως η Q με τα 99€ ακούγεται πιο συμφέρουσα αν ισχύει ακόμα. Από την άλλη, η Frog πατάει πάνω στο δίκτυο της Cosmote οπότε παίζει θέμα ποιότητας κάλυψης. Εξαρτάται τι προτεραιότητα έχει ο καθένας, κόστος ή κάλυψη.

Δημοσ.

παντως περσυ που βγηκε η προσφορα δεν πηγα σε καταστημα και εκανα συνδεση μια παροιμοια της whats up που και αυτη χρησιμοποιει το δικτυο του οτε ,αποτελεσμα με csmote neo εχω στο σπιτι 300-350 κατεβασμα και με whats up με ιδια συσκευη και διαφορα 1-2 λεπτα ,οσο χρειαζεται να αλαξω την καρτα ,εχω 45-65,οποιος δεν νοιαζεται για ταχυτητα οκ αλλα συνεχεια ακουω οτι χρησημοποιει το ιδιο δικτυο ,ναι αλλα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Symbad είπε

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάστημα της Θεσσαλονίκης, με ενημέρωσαν ότι ισχύει η προσφορά με απεριόριστα δεδομένα και 120 λεπτά με 144€ για νέο αριθμό. 

Επίσης, και αυτό είναι πιο σημαντικό για κάποιους, ισχύει και για φορητότητα, με τη διαφορά, ότι τα λεπτά γίνονται 1000! Επίσης το ενδιαφέρον είναι ότι με ενημέρωσαν ότι η διαδικασία για τη φορητότητα θα μπορούσε να γίνει με συνδυασμό ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά. Δηλαδή αρχικά αίτημα φορητότητας μέσω της σελίδας της frog, έρχεται η κάρτα, την ενεργοποιείς και στη συνέχεια μιλάς μαζί τους τηλεφωνικά, μεταφέρεις τα χρήματα με Iris και ενεργοποιούν την προσφορά. 

Δεν είναι προσφορά, είναι αυτό που τρέχει τους τελευταίους 3 μήνες. Πριν από αυτό έδινε  ΚΑΙ απεριόριστα στην ομιλία. 
Το data unlimited στα 144ευρώ ισχύει όλο το έτος. 

35 λεπτά πριν, slk200gr είπε

παντως περσυ που βγηκε η προσφορα δεν πηγα σε καταστημα και εκανα συνδεση μια παροιμοια της whats up που και αυτη χρησιμοποιει το δικτυο του οτε ,αποτελεσμα με csmote neo εχω στο σπιτι 300-350 κατεβασμα και με whats up με ιδια συσκευη και διαφορα 1-2 λεπτα ,οσο χρειαζεται να αλαξω την καρτα ,εχω 45-65,οποιος δεν νοιαζεται για ταχυτητα οκ αλλα συνεχεια ακουω οτι χρησημοποιει το ιδιο δικτυο ,ναι αλλα

Δεν ισχύει αυτό που λες δοκιμασμένο 100% και με Neo και με whatsup και με Frog. Πιάνουν ακριβώς την ίδια ταχύτητα στο ίδιο σημείο (και με κινητό και με 5G router). Κάτι άλλο φταίει  σε εσένα (πχ προβληματική SIM ή έλλειψη 5G στην κάρτα αυτή)

Επεξ/σία από Billator
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dreaming123 είπε

Αυτό πολύ καλό και για εμάς που δεν έχουμε κατάστημα frog στη πόλη μας.

Σε ποιο τηλ πήρες για την ενημέρωση ;

Ακριβώς και κυρίως γι'αυτό το λόγο χα την ανάρτηση. Κάλεσα στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης και μίλησα με έναν κύριο που μιλούσε σπαρτά ελληνικά. 

Θεσσαλονίκη (Αριστοτέλους)
Τηλέφωνο: 2310 287577
Διεύθυνση: Χαλκέων 21 και Ιουστινιανού 23
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Billator είπε

Δεν είναι προσφορά, είναι αυτό που τρέχει τους τελευταίους 3 μήνες. Πριν από αυτό έδινε  ΚΑΙ απεριόριστα στην ομιλία. 
Το data unlimited στα 144ευρώ ισχύει όλο το έτος. 

Δεν ισχύει αυτό που λες δοκιμασμένο 100% και με Neo και με whatsup και με Frog. Πιάνουν ακριβώς την ίδια ταχύτητα στο ίδιο σημείο (και με κινητό και με 5G router). Κάτι άλλο φταίει  σε εσένα (πχ προβληματική SIM ή έλλειψη 5G στην κάρτα αυτή)

Άσε μας ρε φίλε λες και μπήκε εδώ μέσα να γράψω ψέματα  ή είμαι τίποτα χτεσινός και δεν ξέρω  πως να το ψάξω

• Confused 2
  • Sad 1
  • Haha 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, slk200gr είπε

Άσε μας ρε φίλε λες και μπήκε εδώ μέσα να γράψω ψέματα  ή είμαι τίποτα χτεσινός και δεν ξέρω  πως να το ψάξω

Τότε "φίλε" κάτι δεν κάνεις καλά. Ψάξε καλύτερα (πχ δες ακριβώς ποιες μπάντες δουλεύουν πριν κάνεις τις δοκιμές σου, δεν έχει νόημα να συγκρίνεις αποτελέσματα από διαφορετικές συχνότητες). 

Επεξ/σία από Billator
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Billator είπε

Τότε "φίλε" κάτι δεν κάνεις καλά. Ψάξε καλύτερα (πχ δες ακριβώς ποιες μπάντες δουλεύουν πριν κάνεις τις δοκιμές σου, δεν έχει νόημα να συγκρίνεις αποτελέσματα από διαφορετικές συχνότητες). 

ελα παππου να σου δειξω  τα αμπελοχωραφα σου,τι δεν καταλαβαινεις?οτι ασχολυμε με υπολογιστεσ απο το 92?οτι εχω modem το fritz που το παραμετροποιεις οπως ακριβως θελεις?θα μπορουσα να σου εξηγησω ακριβως τι συμβαινει και εχει διαφορα στην ταχυτητα οταν απαντας ομως με αυτην την φραση "Δεν ισχύει αυτό που λες δοκιμασμένο 100%" δεν αφηνεις περιθωριο καν να σου εξηγησει ο αλλος οποτε παρε φροτζ,μοτς και οτι γουσταρεις και πιστευε οτι εχεις την ιδια ταχυτητα,θα αδειασουμε το μυαλο μας να γεμισουμε το δικο σου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω και εγώ παιδιά frog από την προσφορά πέρσι με τα 109 ευρώ σπίτι και πιάνω όσα με την κανονική σύνδεση. Έχω δει μέχρι 1.7gb ταχύτητα με Ν78 και στο μέρος που είμαι παίζω 350 και 120 ανέβασμα. Μηδέν διαφορές από συμβόλαια η κάρτα ότι δίνει το σήμα της cosmote ακριβώς τις ίδιες ταχύτητες έχω και στη frog κοντά 2 χρόνια που το έχω έτσι. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Billator είπε

…δοκιμασμένο 100% και με Neo και με whatsup και με Frog. Πιάνουν ακριβώς την ίδια ταχύτητα στο ίδιο σημείο (και με κινητό και με 5G router). Κάτι άλλο φταίει  σε εσένα (πχ προβληματική SIM ή έλλειψη 5G στην κάρτα αυτή)

Ισχύει εδώ και χρόνια. 

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Billator είπε

Επιβεβαιωνω, ειχα κανει τεστ πριν κανα χρονο, ιδια ταχυτητα, στο ιδιο σημειο, με ιδια συσκευη, σε whatsup και frog. (Για Neo, δεν εχω, δεν ξερω). 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...