Billator Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, slk200gr είπε ελα παππου να σου δειξω τα αμπελοχωραφα σου,τι δεν καταλαβαινεις?οτι ασχολυμε με υπολογιστεσ απο το 92?οτι εχω modem το fritz που το παραμετροποιεις οπως ακριβως θελεις?θα μπορουσα να σου εξηγησω ακριβως τι συμβαινει και εχει διαφορα στην ταχυτητα οταν απαντας ομως με αυτην την φραση "Δεν ισχύει αυτό που λες δοκιμασμένο 100%" δεν αφηνεις περιθωριο καν να σου εξηγησει ο αλλος οποτε παρε φροτζ,μοτς και οτι γουσταρεις και πιστευε οτι εχεις την ιδια ταχυτητα,θα αδειασουμε το μυαλο μας να γεμισουμε το δικο σου? Οκ έχεις δίκαιο. Απλά "τυχαίνει" μόνο εσύ να έχεις το πρόβλημα αυτό. Επεξ/σία 29 Αυγούστου από Billator 1 1
67yellingwasp93 Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Symbad είπε Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάστημα της Θεσσαλονίκης, με ενημέρωσαν ότι ισχύει η προσφορά με απεριόριστα δεδομένα και 120 λεπτά με 144€ για νέο αριθμό. Επίσης, και αυτό είναι πιο σημαντικό για κάποιους, ισχύει και για φορητότητα, με τη διαφορά, ότι τα λεπτά γίνονται 1000! Επίσης το ενδιαφέρον είναι ότι με ενημέρωσαν ότι η διαδικασία για τη φορητότητα θα μπορούσε να γίνει με συνδυασμό ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά. Δηλαδή αρχικά αίτημα φορητότητας μέσω της σελίδας της frog, έρχεται η κάρτα, την ενεργοποιείς και στη συνέχεια μιλάς μαζί τους τηλεφωνικά, μεταφέρεις τα χρήματα με Iris και ενεργοποιούν την προσφορά. Εμεις που εχουμε ειδη frog/cosmote καρτοκινητη μπορουμε να γίνει με συνδυασμό ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά και IRIS καταθεση να παρουμε με 144€ το χρονο απεριοριστα δεδομενα 1000 λεπτα ομιλιας καθε μηνα? και τι ισχυει για τα 200 sms καθε μηνα που ηταν στην παλια προσφορα, θα τα εχουν νεοι αριθμοι ή υπαρχον frog/cosmote αριθμοί ή απο φορητοτητα? Αμα εχει καποιος αριθμό δηλωμένο με απαλλαγη απο 10% τελος κινητης τηλεφωνιας γινεται πιο φθηνό? Επεξ/σία 29 Αυγούστου από 67yellingwasp93
Symbad Δημοσ. 29 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 35 λεπτά πριν, 67yellingwasp93 είπε Εμεις που εχουμε ειδη frog/cosmote καρτοκινητη μπορουμε να γίνει με συνδυασμό ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά και IRIS καταθεση να παρουμε με 144€ το χρονο απεριοριστα δεδομενα 1000 λεπτα ομιλιας καθε μηνα? και τι ισχυει για τα 200 sms καθε μηνα που ηταν στην παλια προσφορα, θα τα εχουν νεοι αριθμοι ή υπαρχον frog/cosmote αριθμοί ή απο φορητοτητα? Αμα εχει καποιος αριθμό δηλωμένο με απαλλαγη απο 10% τελος κινητης τηλεφωνιας γινεται πιο φθηνό? Η φορητότητα αφορά την περίπτωση που είσαι σε άλλη εταιρεία (Vodafone - Nova) και όχι Cosmote (συμβόλαιο, frog, cosmoκαρτα). Για τα 200 sms δεν γνωρίζω, ούτε και μου είπε και ο υπάλληλος, οπότε μάλλον δεν έχει sms.
67yellingwasp93 Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου 20 λεπτά πριν, Symbad είπε Η φορητότητα αφορά την περίπτωση που είσαι σε άλλη εταιρεία (Vodafone - Nova) και όχι Cosmote (συμβόλαιο, frog, cosmoκαρτα). Για τα 200 sms δεν γνωρίζω, ούτε και μου είπε και ο υπάλληλος, οπότε μάλλον δεν έχει sms. μολις τους πηρα τηλεφωνο στο καταστημα frog Σταδιου 51 στην Αθηνα και μου ειπαν οτι για φορητοτητα ισχυει απεριοριστα δεδομένα, απεριοριστή ομιλία και 200sms καθε μηνα για 1 χρονο. Μηπως οι προσφορες ειναι διαφορετικές στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη?? 1
mindtrapper Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου Για να τοποθετηθεί σε 4g ή 5g router προς αντικατάσταση σταθερής γραμμής καλύτερα αυτό ή το Q; Ουσιαστικά με ενδιαφέρει ποιο δεν θα έχει καθόλου κόφτη στα δεδομένα, κάτι ειπώθηκε για 1ΤΒ στο Q, το οποίο ίσως είναι θέμα αν το δουλεύεις σαν σταθερό.
mariosdemigod Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου 2 ώρες πριν, mindtrapper είπε Για να τοποθετηθεί σε 4g ή 5g router προς αντικατάσταση σταθερής γραμμής καλύτερα αυτό ή το Q; Ουσιαστικά με ενδιαφέρει ποιο δεν θα έχει καθόλου κόφτη στα δεδομένα, κάτι ειπώθηκε για 1ΤΒ στο Q, το οποίο ίσως είναι θέμα αν το δουλεύεις σαν σταθερό. Κανένα απο τα 2 δεν έχουν κόφτη. Προτιμας αυτό με την κλύτερη σύνδεση. Να είναι σταθερή η γραμμή και να έχει καλό σήμα. Αυτό εξαρτάται από το που βρίσκεσαι εσύ συγκεκριμένα. Συνήθως η cosmote/frog ειναι καλύτερη από nova/Q αλλά αυτό όπως είπα πρέπει να το ελέγξεις εσύ. Το Q είναι και λίγο φθηνότερο οπότε σε παρόμοια ταχύτητα, πάρε το φθηνό.
alexx_bauer Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου 19 ώρες πριν, Ola150 είπε Να κοιτάξετε αν ισχύει ακόμη η προσφορά της Q με τα 99€, που είναι όλα απεριόριστα. H Q δεν έχει καλό δίκτυο σε όλη την χώρα.. Και το λέω πολύ ευγενικά 8 ώρες πριν, slk200gr είπε ελα παππου να σου δειξω τα αμπελοχωραφα σου,τι δεν καταλαβαινεις?οτι ασχολυμε με υπολογιστεσ απο το 92?οτι εχω modem το fritz που το παραμετροποιεις οπως ακριβως θελεις?θα μπορουσα να σου εξηγησω ακριβως τι συμβαινει και εχει διαφορα στην ταχυτητα οταν απαντας ομως με αυτην την φραση "Δεν ισχύει αυτό που λες δοκιμασμένο 100%" δεν αφηνεις περιθωριο καν να σου εξηγησει ο αλλος οποτε παρε φροτζ,μοτς και οτι γουσταρεις και πιστευε οτι εχεις την ιδια ταχυτητα,θα αδειασουμε το μυαλο μας να γεμισουμε το δικο σου? Μην επιμένεις κύριε μου, κάνεις λάθος, ίδια ταχύτητα έχουν ακριβώς, τα έχουμε τεσταρει και άλλοι αυτά Γίνεται υπάρχον frog να το κάνω πχ cu και μετά να το κάνω φορητότητα πάλι σε frog? Έχει κάνει κανείς κάποια τέτοια μόντα με εταιρείες; 1
Sellout Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου 20 λεπτά πριν, alexx_bauer είπε H Q δεν έχει καλό δίκτυο σε όλη την χώρα.. Και το λέω πολύ ευγενικά Μην επιμένεις κύριε μου, κάνεις λάθος, ίδια ταχύτητα έχουν ακριβώς, τα έχουμε τεσταρει και άλλοι αυτά Γίνεται υπάρχον frog να το κάνω πχ cu και μετά να το κάνω φορητότητα πάλι σε frog? Έχει κάνει κανείς κάποια τέτοια μόντα με εταιρείες; Nova θα το πας που μέχρι πρότινος ξέρω ότι κάνει ατελώς τη φορητότητα, οι λοιπές δύο ζητούν μπικικινι. Οπότε όποιος θέλει να πάρει προσφορά από φορητότητα, πάει nova και τούμπαλιν voda ή κοτε. Τώρα αν η προσφορά είναι nova πρέπει να πληρω.
alexx_bauer Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου 4 λεπτά πριν, Sellout είπε Nova θα το πας που μέχρι πρότινος ξέρω ότι κάνει ατελώς τη φορητότητα, οι λοιπές δύο ζητούν μπικικινι. Οπότε όποιος θέλει να πάρει προσφορά από φορητότητα, πάει nova και τούμπαλιν voda ή κοτε. Τώρα αν η προσφορά είναι nova πρέπει να πληρω. Τί ζητούν; Δεν κατάλαβα.
Symbad Δημοσ. 29 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, 67yellingwasp93 είπε μολις τους πηρα τηλεφωνο στο καταστημα frog Σταδιου 51 στην Αθηνα και μου ειπαν οτι για φορητοτητα ισχυει απεριοριστα δεδομένα, απεριοριστή ομιλία και 200sms καθε μηνα για 1 χρονο. Μηπως οι προσφορες ειναι διαφορετικές στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη?? Τι να πω;!;! Είναι κάπως παράξενο! Θα τους καλέσω ξανά αύριο και θα τους πω για το πακέτο που δίνει το κατάστημα της Αθήνας. Είμαι περίεργος τι θα μου πουν... ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ενημερώνω ότι πρόλαβα και μίλησα με Θεσσαλονίκη και μου είπαν τα ίδια με Αθήνα, δηλαδή για φορητότητα απεριόριστα δεδομένα και ομιλία και 200 sms. Με μια επιφύλαξη όμως, όπως μου είπανε, για το τι θα ισχύσει από Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου, για φορητότητα διευκρινίζω. Οπότε επικοινωνία από Δευτέρα και ενημερώνουμε... Επεξ/σία 29 Αυγούστου από Symbad 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις