Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, FilipposTechGR είπε

Το δοκίμασα με VPN αλλά το input lag το έκανε unplayable. Μέχρι να φέρουν servers εδώ, νομίζω μόνο casual/slow games έχουν νόημα.

ανοίγεις το vpn μέχρι να φορτώσει και μόλις ανοίξει το game και πάει προς το main menu το κλείνεις (το vpn όχι το game)

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, blacckvodka είπε

ανοίγεις το vpn μέχρι να φορτώσει και μόλις ανοίξει το game και πάει προς το main menu το κλείνεις (το vpn όχι το game)

Καλή φάση, thanks! Δεν το είχα δοκιμάσει έτσι. Θα το τσεκάρω την επόμενη φορά. Πάντως το lag ήταν αισθητό ακόμα και σε απλό μενού, οπότε δεν ξέρω αν θα βοηθήσει αρκετά μέχρι να φέρουν official servers στην Ελλάδα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, FilipposTechGR είπε

Καλή φάση, thanks! Δεν το είχα δοκιμάσει έτσι. Θα το τσεκάρω την επόμενη φορά. Πάντως το lag ήταν αισθητό ακόμα και σε απλό μενού, οπότε δεν ξέρω αν θα βοηθήσει αρκετά μέχρι να φέρουν official servers στην Ελλάδα.

Με 100αρα ήταν απλά οκ.. με οπτική καταλαβαίνεις ελάχιστα lag για single παιχνίδια δεν το συζητάμε καν

Αν πάντως γινόταν να δουλέψει επίσημα και στην τηλεόραση μου, πράγμα που κάνει η συσκευή σε άλλες χώρες, τους θα έβαζα pass τώρα ούτε καν 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.

Για single player παιχνίδια, το input lag παλεύεται άνετα. Εξαρτάται από το VPN που έχεις.

Έπαιζα Ελλάδα με XBOX cloud το Clair Obscure: Expedition 33, του οποίου το battle system είναι με QTEs και δεν είχα πρόβλημα.

Και μάλιστα έπαιζα αποκλειστικά με 5G/LTE, όχι WiFi.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Με 100αρα ήταν απλά οκ.. με οπτική καταλαβαίνεις ελάχιστα lag για single παιχνίδια δεν το συζητάμε καν

Αν πάντως γινόταν να δουλέψει επίσημα και στην τηλεόραση μου, πράγμα που κάνει η συσκευή σε άλλες χώρες, τους θα έβαζα pass τώρα ούτε καν 

Ναι, εκεί είναι το ζήτημα… αν έπαιζε επίσημα και σε TV στην Ελλάδα, θα ήταν game changer. Μέχρι τότε, μάλλον μόνο για δοκιμές μένει 😅

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...