FilipposTechGR Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου Το δοκίμασα με VPN αλλά το input lag το έκανε unplayable. Μέχρι να φέρουν servers εδώ, νομίζω μόνο casual/slow games έχουν νόημα.
blacckvodka Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου 1 ώρα πριν, FilipposTechGR είπε Το δοκίμασα με VPN αλλά το input lag το έκανε unplayable. Μέχρι να φέρουν servers εδώ, νομίζω μόνο casual/slow games έχουν νόημα. ανοίγεις το vpn μέχρι να φορτώσει και μόλις ανοίξει το game και πάει προς το main menu το κλείνεις (το vpn όχι το game)
FilipposTechGR Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου 7 λεπτά πριν, blacckvodka είπε ανοίγεις το vpn μέχρι να φορτώσει και μόλις ανοίξει το game και πάει προς το main menu το κλείνεις (το vpn όχι το game) Καλή φάση, thanks! Δεν το είχα δοκιμάσει έτσι. Θα το τσεκάρω την επόμενη φορά. Πάντως το lag ήταν αισθητό ακόμα και σε απλό μενού, οπότε δεν ξέρω αν θα βοηθήσει αρκετά μέχρι να φέρουν official servers στην Ελλάδα.
logistoulis Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, FilipposTechGR είπε Καλή φάση, thanks! Δεν το είχα δοκιμάσει έτσι. Θα το τσεκάρω την επόμενη φορά. Πάντως το lag ήταν αισθητό ακόμα και σε απλό μενού, οπότε δεν ξέρω αν θα βοηθήσει αρκετά μέχρι να φέρουν official servers στην Ελλάδα. Με 100αρα ήταν απλά οκ.. με οπτική καταλαβαίνεις ελάχιστα lag για single παιχνίδια δεν το συζητάμε καν Αν πάντως γινόταν να δουλέψει επίσημα και στην τηλεόραση μου, πράγμα που κάνει η συσκευή σε άλλες χώρες, τους θα έβαζα pass τώρα ούτε καν Επεξ/σία 29 Αυγούστου από logistoulis
panther_512 Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου Για single player παιχνίδια, το input lag παλεύεται άνετα. Εξαρτάται από το VPN που έχεις. Έπαιζα Ελλάδα με XBOX cloud το Clair Obscure: Expedition 33, του οποίου το battle system είναι με QTEs και δεν είχα πρόβλημα. Και μάλιστα έπαιζα αποκλειστικά με 5G/LTE, όχι WiFi.
FilipposTechGR Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου 12 λεπτά πριν, logistoulis είπε Με 100αρα ήταν απλά οκ.. με οπτική καταλαβαίνεις ελάχιστα lag για single παιχνίδια δεν το συζητάμε καν Αν πάντως γινόταν να δουλέψει επίσημα και στην τηλεόραση μου, πράγμα που κάνει η συσκευή σε άλλες χώρες, τους θα έβαζα pass τώρα ούτε καν Ναι, εκεί είναι το ζήτημα… αν έπαιζε επίσημα και σε TV στην Ελλάδα, θα ήταν game changer. Μέχρι τότε, μάλλον μόνο για δοκιμές μένει 😅
logistoulis Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου 50 λεπτά πριν, FilipposTechGR είπε Ναι, εκεί είναι το ζήτημα… αν έπαιζε επίσημα και σε TV στην Ελλάδα, θα ήταν game changer. Μέχρι τότε, μάλλον μόνο για δοκιμές μένει 😅 Εγώ για cloud gaming πάντως το τονίζω ότι αναφέρομαι σε ps portal το οποίο παίζει μια χαρά στο Ελλάδα
mclound Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου ρίξτε μια ματιά κι σε αυτό το application. Είναι πάμφθηνο και δε θες VPN για να παίξεις. https://store.steampowered.com/app/2693120/XBPlay/
logistoulis Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου 1 ώρα πριν, FilipposTechGR είπε Ναι, εκεί είναι το ζήτημα… αν έπαιζε επίσημα και σε TV στην Ελλάδα, θα ήταν game changer. Μέχρι τότε, μάλλον μόνο για δοκιμές μένει 😅 Θεωρώ πάντως ότι είμαστε έτοιμοι για cloud εφόσον έχεις οπτική και στην Ελλάδα Και δε θες απαραίτητα και τις γιγάντιες ταχύτητες, άλλωστε και όλες οι κονσόλες και τα φορητά σε wifi δεν πιάνουν τίποτα τρελό, αλλά κάτω από 100αρα ούτε για πλάκα
dream21 Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη τέλος 2026 αρχές 2027 στην Ελλάδα με την ολοκλήρωση του Microsoft data center στα σπατα.
tempo Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου 8 hours ago, -WISE- said: Εξαιρετικά νέα αυτά. Έχω τελειώσει πάνω από 15 παιχνίδια στο Xbox χωρίς να έχω κονσόλα της. Να είναι καλά το XbPlay και το Betterxcloud. Ούτε VPN ούτε τίποτα. Το ερώτημα, βέβαια, είναι γιατί κάποιος να πάρει πλέον την Ultimate έκδοση αφού ουσιαστικά η Ultimate σου έδινε την επιλογή για Cloud gaming για αυτό και ήταν πιο ακριβή. έχουμε κάπου πιο αναλυτικά πληροφορίες για αυτά που αναφέρεις;
lx911 Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου οτι να ναι ειναι η microsoft... εβαλε υποστηριξη πληκτρολογιου και ποντικιου στο cloud και στο remote play δεν παιζει ακομα. Μπηκα και επαιξα fortnite που το εχουν δωρεαν στο cloud με vpn γερμανια και οντως 2 φορες το παιχνιδι κολλησε εντελως...! Κατι ειχε να κανει με το Jupiter ping που ανεβαινε πολυ αποτομα ξαφνικα. Το περιεργο ειναι οτι πηρα και νικη με 9 kills στο ενα και μοναδικο παιχνιδι που δοκιμασα. Μακαρι να βαλουν συντομα και στο remote play υποστηριξη για πληκτρολογιο και θα σας πω που θα γραψω το cloud. Προτιμαω να παιζω απο την κονσολιτσα μου.
-WISE- Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου 1 ώρα πριν, tempo είπε έχουμε κάπου πιο αναλυτικά πληροφορίες για αυτά που αναφέρεις; Και τα δυο είναι εφαρμογές για Android και Windows. Δυο καταπληκτικες εφαρμογές που κάνουν το ίδιο πράγμα (έχω και τις 2), cloud streaming χωρις vpn σε 1080p@60fps. Δοκιμασμενες τόσο σε Android handhelds, τόσο και σε Legion go. Φυσικά χρειάζεσαι μια ενεργή συνδρομή ultimate για να παίξεις. Εγω παίρνω από eneba μηνιαίες και βάζω γυρω στα 13€ αντί 19 που κάνει κανονικά. Το XBPlay είναι με πληρωμή λίγα ευρώ. Το Better Xcloud δωρεάν. Υπάρχουν πολλά βιντεακια στο youtube για setup σε Android/windows/Steam κλπ. Αν δυσκολευτείς, πες μου. Στη φώτο φαίνονται τα UI τους.
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Αυγούστου Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 3 hours ago, tempo said: έχουμε κάπου πιο αναλυτικά πληροφορίες για αυτά που αναφέρεις; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα