Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 hours ago, Gavoux4 said:

Ακόμη μια αδιάφορη Είδηση τη στιγμή που η Google προϋπολογίζει στα πιο θετικά της σενάρια 20 εκατομμύρια αποχωρίσεις Android Users προς το IOS. Οπως πιστοποιεί το δικό της εργαλείο ΑΙ Gemini.

Σε λάθος τοπικ είσαι μπρο.

On topic τώρα. Είχα βάλει GeForce now μέσα στην πανδημία (είχε βγάλει ένα πολύ καλό offer το είχαμε ποσταρει και εδώ μέσα. ) Τοτε ήμουν με fth 100/10 με cosmote και έπαιζε άψογα. Η μόνη βλακεία ήταν πως δεν υποστήριζε όλα τα games που είχα αγορασμενα.

Τώρα έχω και ps Portal και παίζω συχνά κατευθείαν stream από το cloud, και stremarw και στο ps5 κατευθείαν από το cloud. Δεν έχω κανένα πρόβλημα σε καμία από τις 2 κονσόλες, αλλά πλέον έχω συμμετρικό inalan 1000/1000. 

Επεξ/σία από filip123go
Δημοσ.

Τσουρέκια μας τα έχουν κάνει 10+ χρόνια τώρα Cloud gaming και Cloud gaming θα είναι σαν να παίζεις Locally, και δεν το έχουν φέρει καν στην Eλλάδα έστω με lag ρε παιδί μου να παίζουμε οι casuals.

Δημοσ.

οτι να ναι ειναι η microsoft... εβαλε υποστηριξη πληκτρολογιου και ποντικιου στο cloud και στο remote play δεν παιζει ακομα.
Μπηκα και επαιξα fortnite που το εχουν δωρεαν στο cloud με vpn γερμανια και οντως 2 φορες το παιχνιδι κολλησε εντελως...!
Κατι ειχε να κανει με το Jupiter ping που ανεβαινε πολυ αποτομα ξαφνικα.
Το περιεργο ειναι οτι πηρα και νικη με 9 kills στο ενα και μοναδικο παιχνιδι που δοκιμασα. Μαλλον αλλου με εδειχνε το παιχνιδι και αλλου ημουνα.
Μακαρι να βαλουν συντομα και στο remote play υποστηριξη για πληκτρολογιο και θα σας πω που θα γραψω το cloud.
Προτιμαω να παιζω απο την κονσολιτσα μου.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, filip123go είπε

On topic τώρα. Είχα βάλει GeForce now μέσα στην πανδημία (είχε βγάλει ένα πολύ καλό offer το είχαμε ποσταρει και εδώ μέσα. ) Τοτε ήμουν με fth 100/10 με cosmote και έπαιζε άψογα. Η μόνη βλακεία ήταν πως δεν υποστήριζε όλα τα games που είχα αγορασμενα.

Τώρα έχω και ps Portal και παίζω συχνά κατευθείαν stream από το cloud, και stremarw και στο ps5 κατευθείαν από το cloud. Δεν έχω κανένα πρόβλημα σε καμία από τις 2 κονσόλες, αλλά πλέον έχω συμμετρικό inalan 1000/1000. 

Σε λάθος ενημερωτικό site για την ακρίβεια :)

Δημοσ.
15 ώρες πριν, filip123go είπε

Όταν είσαι εκτός σπιτιού όμως θα έχεις παρατηρήσει ότι είναι πιο αξιόπιστο το streaming από το cloud σε σχέση με το streaming από το ps5

Μακάρι να αυξήσουν κι άλλο τους τίτλους από το cloud

Δημοσ.
2 minutes ago, logistoulis said:

Όταν είσαι εκτός σπιτιού όμως θα έχεις παρατηρήσει ότι είναι πιο αξιόπιστο το streaming από το cloud σε σχέση με το streaming από το ps5

Μακάρι να αυξήσουν κι άλλο τους τίτλους από το cloud

Να πω την αλήθεια το stream από το ps5 στο Portal δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ μέσω ίντερνετ (μόνο μέσω wifi στο δίπλα δωμάτιο) .  Θέλω να πιστεύω πως επειδή έχω 1000 up (εκεί είναι συνδεδεμένο το ps5) , εάν βρεθώ σε σημείο με καλή σύνδεση (100 down και πάνω) , δεν θα έχω πρόβλημα. Μπορώ να το δοκιμάσω και να ποσταρω αποτέλεσμα αν θέλετε, αλλά από σύνδεση 1000/1000 σε σύνδεση 1000/1000 (αλλιώς με data από το κινητό).

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, filip123go είπε

Να πω την αλήθεια το stream από το ps5 στο Portal δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ μέσω ίντερνετ (μόνο μέσω wifi στο δίπλα δωμάτιο) .  Θέλω να πιστεύω πως επειδή έχω 1000 up (εκεί είναι συνδεδεμένο το ps5) , εάν βρεθώ σε σημείο με καλή σύνδεση (100 down και πάνω) , δεν θα έχω πρόβλημα. Μπορώ να το δοκιμάσω και να ποσταρω αποτέλεσμα αν θέλετε, αλλά από σύνδεση 1000/1000 σε σύνδεση 1000/1000 (αλλιώς με data από το κινητό).

Αν πας να κάνεις speed test στη κονσόλα (εννοείται με Ethernet) θα δεις ότι το upload της είναι πολύ χαμηλό (σπάνια περνάει τα 100) οπότε η σύνδεσή σου δε σε βοηθάει πολύ σε αυτό.

Και γραμμή πάνω από 1000 δεν έχει νόημα για το ps5 καθώς μέχρι τόσο μπορεί να κατεβάσει 

Σε wifi εννοείται ότι είναι πολύ πιο δραματική η κατάσταση 

Εγώ έχω δοκιμάσει διάφορα σενάρια και από άλλους νομούς με διάφορα αποτελέσματα.. σε γενικές γραμμές δεν είναι αξιόπιστο να πεις θα πάρω το ps portal στις διακοπές μου και όλα καλά..

Αλλά αν βρεθείς σε μέρος με καλό internet είναι χίλιες φορές προτιμότερο αν το παιχνίδι στριμαρει από cloud να το κάνεις μέσω cloud παρά να περιμένεις να σου στείλει η κονσόλα. Για μέσα στο σπίτι η διαφορά είναι μικρή εώς ανύπαρκτη (υπέρ του cloud πάντα)

• Like 1
Δημοσ.
Στις 29/8/2025 στις 9:45 ΠΜ, Errik είπε

Έχει δοκιμάσει κανένας να παίξει Ελλάδα; Ο,τι είχα δοκιμάσει πριν λιγο καιρο ήταν εντελώς απογοητευτικό, unplayable εμπειρία. Δε ξέρω τώρα με το fiber to the home μήπως είναι καλύτερα τα πράγματα...

Ελλάδα δεν είναι διαθέσιμο παίζω που και που απο Αγγλία μέσω VPN ειναι αρκετά καλή εμπειρία μπορώ να πω .

Δημοσ.
Στις 29/8/2025 στις 9:49 ΠΜ, Drake27 είπε

Πως έπαιξες εσύ ενώ στην Ελλάδα δεν είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία?!

Einai beta ακόμα και μόνο για ορισμένες χώρες.

Μπαίνεις μεσω vpn μονο για να loggaρεις στην υπηρεσια. Μετα το κλείνεις και συνεχίζει να παιζει. Ψαξε το

Στις 29/8/2025 στις 3:11 ΜΜ, logistoulis είπε

Αν πάντως γινόταν να δουλέψει επίσημα και στην τηλεόραση μου, πράγμα που κάνει η συσκευή σε άλλες χώρες, τους θα έβαζα pass τώρα ούτε καν 

Αν έχεις το χρόνο μπορείς να δεις αν τηλεόραση σου εχει την εφαρμογη geforce now

Έχει αρκετα free να παιξεις και μπορείς να loggaρεις με κωδικους xbox ωστε να σου "τραβηξει" τη βιβλιοθήκη σου

Δοκιμασα Halo. Ειναι απλα οκ. 

Επαιξα Dead Cells. Δεν καταλαβαίνεις διαφορα μετα τα πρώτα 5" του παιχνιδιού 

Απλα επειδη θα μπεις με free account, μεχρι να ξεκινήσεις εχει ενα μικρο queuing 

Set up μου: Samsung TV με nova 1Gbps FTTH

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, jon_pallis είπε

Μπαίνεις μεσω vpn μονο για να loggaρεις στην υπηρεσια. Μετα το κλείνεις και συνεχίζει να παιζει. Ψαξε το

Αν έχεις το χρόνο μπορείς να δεις αν τηλεόραση σου εχει την εφαρμογη geforce now

Έχει αρκετα free να παιξεις και μπορείς να loggaρεις με κωδικους xbox ωστε να σου "τραβηξει" τη βιβλιοθήκη σου

Δοκιμασα Halo. Ειναι απλα οκ. 

Επαιξα Dead Cells. Δεν καταλαβαίνεις διαφορα μετα τα πρώτα 5" του παιχνιδιού 

Απλα επειδη θα μπεις με free account, μεχρι να ξεκινήσεις εχει ενα μικρο queuing 

Set up μου: Samsung TV με nova 1Gbps FTTH

Η s90c που έχω σε άλλες χώρες (στα review της που έβλεπα) έχει κανονικά Xbox app και να σου πω την αλήθεια μέσω αυτού θα προτιμούσα να πάω καθώς έχω λογαριασμό Xbox και μια μικρή βιβλιοθήκη εκεί 

Το GeForce το έχω δοκιμάσει παλιότερα και το τζάμπα ήταν ενοχλητικό  (αυτή την εφαρμογή την έχει διαθέσιμη η τηλεόραση μου)

Όπως και να χει προς το παρόν θα παραμείνω στο οικοσύστημα του playstation με ο,τι αυτό έχει να προσφέρει, δεν με καίει τόσο το cloud με εξαίρεση το ps portal και στην υπόλοιπη βιβλιοθήκη μου απλά θα τα κατεβάσω εφόσον με την οπτική θέλω ελάχιστα λεπτά πλέον για να κατέβει το οτιδήποτε.

Απλά θα ήταν μια ωραία εναλλακτική ώστε να ασχοληθώ ξανά με το pass του Xbox, αν υποστήριζε επίσημα cloud πιθανώς θα το είχα έστω για κάποιους μήνες το χρόνο, τώρα δε θέλω να μπω σε διαδικασία να το έχω με πατέντα 

Καλώς ή κακώς δεν έχω και τόσο χρόνο για gaming.

Το Jedi survivor (edit το Jedi survivorδεν είναι, λάθος θυμόμουν) και το cyberpunk πάντως που παλεύω να τελειώσω αυτή τη περίοδο είναι παιχνίδια που μπορώ να παίξω στο Portal μέσω cloud όταν δε κάθομαι στη τηλεόραση και δουλεύουν άψογα..

Δε μπορώ να καταλάβω τι περιμένει η Ms για να το ενεργοποιήσει στην Ελλάδα.. στη τελική το βάζεις δοκιμαστικά να δεις πώς πάει με τη σύνδεσή σου και αν είναι ακυρώνεις.. 

Παλιότερα ήμουν πιο αρνητικός με το  cloud gaming αλλά πλέον το θεωρώ εφικτό και θα μπορούσα σε κάποιες περιπτώσεις να μην αγοράσω το hw (Xbox αποκλείεται να αγόραζα σε κάθε περίπτωση)

Επεξ/σία από logistoulis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...