Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ το φόρουμ.

Λόγω τρίτου παιδιού που έρχεται (και λογω ότι διαλύθηκε το polo μας απο αμάξι που έπεσε πάνω μας μετωπικά) θα χρειαστούμε αυτοκίνητο που να μας χωράει.

Κοιτούσα για επταθέσιο ή κάποιο πενταθέσιο που να χωράει πίσω τρία καθίσματα (υπάρχει κάτι τέτοιο προσιτό οικονομικά;) με ένα εύρος τιμών στα 10.000 ή και λίγο παραπάνω αν πραγματικά αξίζει κάποια περίπτωση.

Φιλτράρω στο car απλά ήθελα την γνώμη από άτομα που να έχουν αντίστοιχη εμπειρία και ίσως και γνώστες από την αξιοπιστία κάθε μάρκας, μοντέλου κτλ.;

Κυρίως με ενδιαφέρει η αξιοπιστία, η ασφάλεια και να χωράνε σαν οικογένεια μέσα. 

Πόσο πίσω να κοιτάξω χρονολογικά ή στα χιλιόμετρα κτλ;

Δεν είμαι βαθύς γνώστης σε μηχανικά κτλ και λόγω τραυματισμού κ ψυχολογίας δυσκολεύομαι να επιλέξω.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιαδήποτε πληροφορία κ υπόδειξη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φιλος σε παρομοια κατασταση πηρε Grand Picassο. Καλυτερα απο το 2015 και μετα (ιδανικα 2016 να φυγουν τα προβληματα των πρωτων απο το εργοστασιο).. Αντιστοιχα εγω πιστευω οτι σχεδον ιδιο το Grand scenic.

Kαι τα 2 ακομα και για συντηρηση δε θα σου παει ο κουκος αηδονι ενω εχουν πολλες επιλογες για κινητηρα (σε σχεση με πιο ακριβα μοντελα)

Επεξ/σία από vamvakoolas
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

φιλος σε παρομοια κατασταση πηρε Grand Picassο. Καλυτερα απο το 2015 και μετα (ιδανικα 2016 να φυγουν τα προβληματα των πρωτων απο το εργοστασιο).. Αντιστοιχα εγω πιστευω οτι σχεδον ιδιο το Grand scenic.

Kαι τα 2 ακομα και για συντηρηση δε θα σου παει ο κουκος αηδονι ενω εχουν πολλες επιλογες για κινητηρα (σε σχεση με πιο ακριβα μοντελα)

1 ώρα πριν, alx301 είπε

Toyota corolla verso

VW Touran?

Παίδες ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις. Θα τα ψάξω κ επανέρχομαι.

Δημοσ.
Στις 29/8/2025 στις 7:31 ΜΜ, alx301 είπε

Toyota corolla verso

VW Touran?

Στις 29/8/2025 στις 4:07 ΜΜ, vamvakoolas είπε

Από όσο έχω ψάξει κλείνω προς το toyota verso κυρίως λόγω αξιόπιστιας στα μηχανικά μέρη.

Έχω την εντύπωση ότι τα citroen δεν είναι τοσο αξιόπιστα.

Επίσης είδα αρκετά dacia lodgy. 

Κάποια γνώμη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...