TasMan Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 26 λεπτά πριν, manolis940 είπε Αν και έχω καιρό να χρησιμοποιήσω Word δεν νομίζω να είναι τόσο πίσω από το Libre Office που κάνει όντως autosave και σε περίπτωση που κλείσει απρόσμενα ο υπολογιστής. Ή όντως δεν κάνει; Πριν κανένα χρόνο που δούλευα linux στο γραφείο δοκίμασα να χρησιμοποιήσω επαγγελματικά το LibreOffice. Μεγάλο λάθος. Ειδικά το Calc (αντίστοιχο excel) που δούλευα περισσότερο είχε περισσότερα bugs από μυρμηγκοφωλιά! Όλοι μου έλεγαν "εγώ το χρησιμοποιώ καιρό, δεν έχω παρατηρήσει τίποτα". Ναι, για κανένα ημερολόγιο ή κατάλογο καλό είναι. Πηγαίνετε όμως να φτιάξετε ένα αρχείο με καμμιά 10ριά tabs/φύλλα με μερικές χιλιάδες αλληλένδετες καταχωρήσεις και ελάτε να τα ξαναπούμε! Τότε είχα καταλήξει στο OnlyOffice που εκτός από αρκετά τίμιο είχε και την καλύτερη συμβατότητα με το ms office, αλλά η αλήθεια είναι (όσο κι αν αντιπαθώ κι εγώ τη ms) ότι για σοβαρή και βαριά δουλεια το office δεν έχει αντίπαλο. 2
for4 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες εμένα με ενοχλεί που την δυνατότητα κοινής εργασίας με άλλους χρήστες πλέον την έχει δυνατή μόνο με σωσμένο αρχείο στο onedrive. Δηλαδή εμάς που έχουμε το αρχείο μας σε τοπικό δίκτυο ώστε να το δουλεύουν όλοι οι χρήστες, μας αναγκάζει να το βάζουμε στο ίντερνετ. Πολύ σπαστικό και όσο και αν έχω ψάξει δεν έχω βρει λύση.
nautilus7 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Windows και office ολο κ χειρότερα με καθε νεα εκδοση...
for4 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 21 λεπτά πριν, TasMan είπε Πριν κανένα χρόνο που δούλευα linux στο γραφείο δοκίμασα να χρησιμοποιήσω επαγγελματικά το LibreOffice. Μεγάλο λάθος. Ειδικά το Calc (αντίστοιχο excel) που δούλευα περισσότερο είχε περισσότερα bugs από μυρμηγκοφωλιά! Όλοι μου έλεγαν "εγώ το χρησιμοποιώ καιρό, δεν έχω παρατηρήσει τίποτα". Ναι, για κανένα ημερολόγιο ή κατάλογο καλό είναι. Πηγαίνετε όμως να φτιάξετε ένα αρχείο με καμμιά 10ριά tabs/φύλλα με μερικές χιλιάδες αλληλένδετες καταχωρήσεις και ελάτε να τα ξαναπούμε! Τότε είχα καταλήξει στο OnlyOffice που εκτός από αρκετά τίμιο είχε και την καλύτερη συμβατότητα με το ms office, αλλά η αλήθεια είναι (όσο κι αν αντιπαθώ κι εγώ τη ms) ότι για σοβαρή και βαριά δουλεια το office δεν έχει αντίπαλο. Νομίζω αυτό αφορά κυρίως το excel που πραγματικά εκεί δεν έχει αντίπαλο για σοβαρή εργασία και ίσως λίγο το powerpoint. Σε word πιστεύω δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά. Μόνο το ui που έχεις συνηθίσει κάνει την διαφορά πιστεύω. Αλλά ναι σε excel, το 80-85% των χρηστών καλύπτονται από τις δωρεάν λύσεις αλλά το υπόλοιπο 15% και ειδικά επαγγελματίες με ειδικές ανάγκες, μόνο excel. 3
great Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Just now, for4 said: Νομίζω αυτό αφορά κυρίως το excel που πραγματικά εκεί δεν έχει αντίπαλο για σοβαρή εργασία και ίσως λίγο το powerpoint. Σε word πιστεύω δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά. Μόνο το ui που έχεις συνηθίσει κάνει την διαφορά πιστεύω. Αλλά ναι σε excel, το 80-85% των χρηστών καλύπτονται από τις δωρεάν λύσεις αλλά το υπόλοιπο 15% και ειδικά επαγγελματίες με ειδικές ανάγκες, μόνο excel. correct. Excel & VBA = ∞ 38 minutes ago, somt said: όπου μπορείς να πας σε previous version Καλή τύχη σε αυτό. Το OneDrive δεν είναι backup εργαλείο.
crispy_mummy Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Αναφορά σε κείμενο "Τώρα δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αποθήκευση των εγγράφων σας: Οτιδήποτε νέο δημιουργείτε θα αποθηκεύεται αυτόματα στο OneDrive ή στον προτιμώμενο προορισμό cloud." Μετάφραση: "Τώρα δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για τη διαρκή εύρεση νέων δεδομένων: Οτιδήποτε νέο δημιουργείτε θα αποθηκεύεται αυτόματα στο OneDrive και θα χρησιμοποιείται για την εκπαίδευση του Copilot." 1
somt Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 12 λεπτά πριν, great είπε Καλή τύχη σε αυτό. Το OneDrive δεν είναι backup εργαλείο. τα previous versions έχουν παίξει μια χαρά οποτε χρειαστηκα να το χρησιμοποιήσω δεν είδα πουθενά να λεγεται οτι ειναι backup εργαλειο είναι αυτό που ειναι, cloud storage
manolis940 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 45 λεπτά πριν, TasMan είπε Πριν κανένα χρόνο που δούλευα linux στο γραφείο δοκίμασα να χρησιμοποιήσω επαγγελματικά το LibreOffice. Μεγάλο λάθος. Ειδικά το Calc (αντίστοιχο excel) που δούλευα περισσότερο είχε περισσότερα bugs από μυρμηγκοφωλιά! Όλοι μου έλεγαν "εγώ το χρησιμοποιώ καιρό, δεν έχω παρατηρήσει τίποτα". Ναι, για κανένα ημερολόγιο ή κατάλογο καλό είναι. Πηγαίνετε όμως να φτιάξετε ένα αρχείο με καμμιά 10ριά tabs/φύλλα με μερικές χιλιάδες αλληλένδετες καταχωρήσεις και ελάτε να τα ξαναπούμε! Τότε είχα καταλήξει στο OnlyOffice που εκτός από αρκετά τίμιο είχε και την καλύτερη συμβατότητα με το ms office, αλλά η αλήθεια είναι (όσο κι αν αντιπαθώ κι εγώ τη ms) ότι για σοβαρή και βαριά δουλεια το office δεν έχει αντίπαλο. Δεν έκανα κάπου λόγο αν το Libre Office ή το MS Office είναι καλύτερο. Αν έχεις την δυνατότητα μείνε εντός θέματος
mariosnik_ Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 4 ώρες πριν, alex1_kgr είπε Κλασικό ελληνικό ίντερνετ. Δεν το κάνει η microsoft έμεινε πίσω...Το κάνει, η δαιμόνια microsoft θέλει να μας κλέψει τα αρχεία, να τα δώσει στο ΑΙ για να μας κρατά ομήρους... Ξεκολλήστε λίγο από τη χωριάτικη νοοτροπία. Αν κολλήσεις ramsonware από τα τριτοτέταρτα torrentoσαιτ που μπαίνεις και έχεις καμιά εργασία να παραδώσεις κάνεις σα να ήρθε το τέλος του κόσμου. Ε τώρα δε θα κάνεις έτσι... Θα υπάρχει στον cloud λογαριασμό σου. Οποίος θέλει ας αποθηκεύει στο cloud και δεν ξερω και εγώ που αλλού. Εμείς θα τα αποθηκεύουμε σε κρυπτογραφημενο χωρο μεσα στον υπολογιστή μας και πιο αραιά και που στο backup. Κανένα απολύτως μπλέξιμο με διαδίκτυο να γίνουν όλα υποκλοπή κάποια στιγμή.
elpenor Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 4 hours ago, great said: ο μόνος που μισεί αυτο το κουμπάκι auto save και εχει βάλει registry να είναι disabled; wrong, μολις κολήσεις το ransomware το αρχειο θα γινει αυτοματα .docx.crypto και θα γινει στα 5 δευτερολεπτα sync στο OneDrive To OneDrive δεν ειναι BACKUP. Είναι λάθος που πολλές εταιρείες στο IT το πλασάρουν έτσι. Κάνεις λάθος, το onedrive έχει restore από ransomware που έχει βοηθήσει πολύ κόσμο. Δεν αποκλείεται να έχει και αστοχίες αλλά εγώ το έχω δει να δουλεύει. Σίγουρα δεν είναι backup και ένα μικροσκοπικό ποσοστό αρχείων γίνεται corrupt αλλά στο μέσο χρήστη μπορεί να μην συμβεί ποτέ ή να είναι λίγα pixel μιας photo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα