andreas-d Δημοσ. Κυριακή στις 09:53 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:53 μμ 52 λεπτά πριν, cmaniac είπε Άλλο CVT και άλλο πλανητικό CVT σαν της Toyota (eCVT). Belt driven = Problems. Μα και η toyota έχει χρόνια cvt με ιμάντα κίνησης, πάλι πλανητικό είναι.. που είναι το πρόβλημα..
cmaniac Δημοσ. Κυριακή στις 10:06 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:06 μμ (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, andreas-d είπε Μα και η toyota έχει χρόνια cvt με ιμάντα κίνησης, πάλι πλανητικό είναι.. που είναι το πρόβλημα.. Όχι. Το HSD της Toyota δεν έχει ιμάντες πουθενά. Τους έκοψε από την δεύτερη τρίτη γενιά Prius. 2010 - 2015 Prius Transaxle - P410 Quick Look Επεξ/σία Κυριακή στις 10:19 μμ από cmaniac
Star_scream Δημοσ. Κυριακή στις 11:33 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 11:33 μμ Στις 30/8/2025 στις 8:04 ΠΜ, tutuyo είπε τα εχεις μπερδεψει ολα στο μυαλο σου Οτι τα έχω λίγο μπερδέψει είναι σίγουρο, γιατί είχα βολευτεί με αυτό που είχα και δεν έδινα καμία σημασία σε αυτοκίνητα, τεχνολογίες , κοκ όλα αυτά τα χρόνια και τώρα μου έχει πέσει πολύ πληροφορία μαζεμμένη, οπότε μου φαίνεται λογικό να έχω μπλέξει λίγο, γι αυτό άνοιξα και το θέμα για να πάρω κάποιες γνώμες, να κάνουμε μια ωραία συζήτηση και να ξεστραβωθώ και λίγο στο τέλος . Το καλό της υπόθεσης είναι πως έχω το χρόνο να το δω με ηρεμία, χωρίς βιασύνη. Πάντως στο τέλος σίγουρα σε μικρομεσαίο θα παω και όχι σε SUV. 8 ώρες πριν, Exosia είπε Και εγώ υπέρ του αυτόματου, αλλά προσοχή στα CVT. Θα πρότεινα να βρεις ένα τρόπο οδηγήσεις ένα τέτοιο αυτοκίνητο πριν το αγοράσεις, π.χ. να το νοικιάσεις. Ναι νομίζω ως θα παω σε αυτόματο αυτή τη φορά και σίγουρα θα μπω στη διαδικασία να δοκιμάσω κάποια πριν αποφασίσω. Το να νοικιάσω είναι μια καλή λύση. 1
vag.patrick Δημοσ. χθες στις 11:29 πμ Δημοσ. χθες στις 11:29 πμ (επεξεργασμένο) Εγω ειμαι κατοχος του Fabia του 2003 , 1.4 16v 100hp. ΠΛεον παλιωσε σε ολα τα πλαισια. Δεν μου βγαλε σχεδον τιποτα περα απο φυσικες φθορες και το αμαξι εχει 330.000χλμ . Και γω ειμαι στην αναζητηση ελαφρως μεταχειρισμενου εως 16-18.000 αναλογα τι θα βρω. Τα εβαλα κατω και ενα αυτοκινητο (ψαχνω suv) ξεκιναει απο 20000€ η βασικη εκδοση. Γενικα ολοι προτεινουν Toyota , honda , Mazda αλλα αντε να βρεις σε λογικη τιμη... Θα ακουσεις πολλους (που εχουν πετρελαιοφυσικα) να σου πουν να δεις για πετρελαιο... Αν εισαι εντος πολης και δεν κανεις χιλιομετρα μη το κοιτας και πολυ. Τα λεφτα που θα γλυτωσεις απο καυσιμα , ενδεχεται να τα δωσεις σε βλαβες.. Κανε οτι εκανα και εγω. Τι χρηση? Προβλεπεται οικογενεια? Εγω ας που εχω ενα παιδι και θα παω για 2ο , αλλα δεν εχω παρκινγκ εκει που μενω οποτε κοιταω για B-SUV οπως Suzuki Vitara , Renault Captur II , Qashqai( SUV) , T-Roc , T-Cross και ακομα και C3 Aircross Facelift (2021 και μετα)... Τα βαζεις κατω και βλεπεις πιο απο αυτα τσεκαρει ολα τα "κουτακια" Ποιοτητα Κατασκευης Κινητηρας και κοστοι συντηρησης αλλα και τυχον αναφορες σε βλαβες Χαρακτηριστηκα ανα εκδοση Χωροι εντος καμπινας αλλα και αποσκευων. Π.Χ σε μενα ολα τα τσεκαρει μεχρι στιγμης το Captur II και κοιταω το 1.3tce 130hp αλλα δυσκολα θα το βρω στα 17-18000 Επεξ/σία χθες στις 11:50 πμ από vag.patrick
andreas-d Δημοσ. χθες στις 12:49 μμ Δημοσ. χθες στις 12:49 μμ Με 22.000€ παίρνεις αμάξι και καινούργιο και μεταχειρισμένο, τη θα σου προτείνουμε εμείς δεν έχει σημασία, εγώ σε αυτά τα λεφτά ή θα επαιρνα ότι υπάρχει σε καινούργιο +- 2000€ δεν χαλάει τον προϋπολογισμό, η αλλιώς θα πήγαινα σε Premium μεταχειρισμένο ακόμα και εισαγωγής bmw mercedes Audi που σαφώς θα είναι αμάξι οχι ντενεκές με ρόδες και ένα ταμπλετ στην μέση όπως είναι η πλειοψηφία των σημερινών αυτοκινήτων σε αυτά τα χρήματα.. 1
georgekz750 Δημοσ. χθες στις 01:04 μμ Δημοσ. χθες στις 01:04 μμ Στα λεφτά σου ρίξε μια ματιά και στο puma σε κατάστασγ σχεδόν καινούριου
dsi44 Δημοσ. χθες στις 07:48 μμ Δημοσ. χθες στις 07:48 μμ καινουργιο φυσικα σε αυτα τα λεφτα,αλλιως μεταχειρισμενο premium.
Sta Δημοσ. χθες στις 08:21 μμ Δημοσ. χθες στις 08:21 μμ Αυτόματο είναι must. BMW 118i επίσης must αλλιώς κορολα. Το πρώτο το είχα και το έδωσα δυστυχώς. Το δεύτερο επίσης σπορτίφ και αξιόπιστο.
tutuyo Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δεν υπαρχει ερωτημα Με γειες Μεταχειρισμένο Toyota Corolla του 2022 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα