Z_teC Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Ξέρει κανείς τι παίζει με τον πάροχο Skylink; Ήξερα ότι ήταν πάροχος WISP αλλά βλέπω διαφημίζουν προγράμματα fiber σε πολύ καλές τιμές, χωρίς δέσμευση συμβολαίου. Τους έχει χρησιμοποιήσει κανείς; Εγώ ενδιαφέρομαι για κέντρο Αθήνας, Αμπελόκηπους. Επίσης ο χάρτης κάλυψης που έχουν στο site τους, μοιάζει με την κάλυψη της Inalan ή είναι ιδέα μου; Επεξ/σία 30 Αυγούστου από Z_teC
d_mich Δημοσ. Πέμπτη στις 12:32 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:32 μμ (επεξεργασμένο) το site τους πάντως είναι πιο αργό από το να παίζεις fortnite σε server αμερικής. δεν ξέρω αν θα εμπιστευόμουν έναν πάροχο που δεν μπορεί να διατηρήσει λειτουργική την ιστοσελίδα του… edit: άκυρο, το site σερνόταν επειδή είχαν πέσει οι server της google το πρωί. επίσης πράγματι ο χάρτης κάλυψης είναι ολόιδιος με της inalan, στοίχημα πως απλά χρησιμοποιούν το δίκτυό της. μπορείς και να πάρεις στο 2170008100 όπως μου απάντησε ο τυπάς στο τσατ και δοκίμασε να ρωτήσεις εκεί εάν χρησιμοποιούν inalan. Επεξ/σία Πέμπτη στις 08:54 μμ από d_mich
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα