sk1993 Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου Καλησπέρα σε όλους! Καινούρια εδώ 👋 θα ήθελα τα φώτα σας γιατί είμαι χαμένη στο διάστημα! Και εξηγούμαι. Στα 32 και μετά από διάφορες δυσκολίες, ανακάλυψα το πάθος μου για το θέατρο, το οποίο πάντα είχα αλλά ποτέ δεν τολμούσα να σκεφτώ. Ζωή σχεδόν προγραμματισμένη, σπούδασα νομική, δουλεύω σε αυτό εδώ και 10 χρόνια κι έχω απογοητευτεί από τη ζωή μου. Η επιστήμη αυτή μου έδωσε πολλά αλλά διαπίστωσα πως δεν την επέλεξα με την καρδιά αλλά με το μυαλό μου (ίσως ούτε και με αυτό). Να μην τα πολυλογώ, μετά από συζήτηση με τη δασκάλα μου (είμαι σε ερασιτεχνικό θίασο εδώ και 2 χρόνια) αποφάσισα πολύ συνειδητοποιημένα να το προσπαθήσω δίνοντας εξετάσεις στο Ωδείο Αθηνών, λόγω και της ηλικίας μου. Το θέμα είναι το εξής: είναι κανείς από εσάς φοιτητής σε αυτή τη δραματική σχολή; Είναι εφικτό να συνδυαστεί με δουλειά; Γιατί είμαι σε μια φάση της ζωής μου που ζω μόνη μου και συντηρούμαι, κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει ούτε να στηριχθώ οικονομικά σε κάποιον άλλον (οικογένεια κλπ.) Ξέρω ότι το πρόγραμμα σπουδών είναι απαιτητικό, γι' αυτό και θα αφήσω τον κλάδο μου και θα ψάξω κάποια άλλη δουλειά που θα μπορώ να "χώσω" ανάμεσα στα μαθήματα, αλλά θα ήθελα να ακούσω την εμπειρία κάποιου που φοιτά ήδη. Γίνεται να συνδυαστούν αυτά τα δύο; Δουλειά και σχολή; Η σχολή είναι καθόλου ευέλικτη με φοιτητές που εργάζονται; Θα σας ευχαριστώ αιώνια για τα φώτα σας! 😁
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου Το πάθος κάνε το χόμπυ.Και κράτησε την δουλειά του δικηγόρου.
sk1993 Δημοσ. 29 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου Φίλη/φίλε σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου. Αν κρίνω από το username σου βρίσκεσαι στην Αγγλία 🙃 Δεν θα μπω στη διαδικασία να σου εξηγήσω τους λόγους που έχω απογοητευτεί από τον κλάδο αυτόν, αλλά αν νομίζεις πως η δικηγορία εδώ έχει τη χλίδα της δικηγορίας στην Αγγλία, πλανάσαι πλάνην οικτρά! Οπότε, από το να "πεινάμε" εκεί που υποφέρουμε, ας "πεινάμε" εκεί που το λέει η ψυχούλα μας. Υ.Γ. θα μπορούσα να στο αναλύσω αλλά δεν θέλω να παραθέσω άλλα προσωπικά στοιχεία, οπότε, αφού δεν ξέρεις την "ιστορία" μου μπορείς να κρατήσεις τις συμβουλές (και τις διατυπωμένες με τόσο απόλυτο και ισοπεδωτικό τρόπο) για τον εαυτό σου. Φιλιά στη βροχερή Αγγλία 👋
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου 6 λεπτά πριν, sk1993 είπε Φίλη/φίλε σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου. Αν κρίνω από το username σου βρίσκεσαι στην Αγγλία 🙃 Δεν θα μπω στη διαδικασία να σου εξηγήσω τους λόγους που έχω απογοητευτεί από τον κλάδο αυτόν, αλλά αν νομίζεις πως η δικηγορία εδώ έχει τη χλίδα της δικηγορίας στην Αγγλία, πλανάσαι πλάνην οικτρά! Οπότε, από το να "πεινάμε" εκεί που υποφέρουμε, ας "πεινάμε" εκεί που το λέει η ψυχούλα μας. Υ.Γ. θα μπορούσα να στο αναλύσω αλλά δεν θέλω να παραθέσω άλλα προσωπικά στοιχεία, οπότε, αφού δεν ξέρεις την "ιστορία" μου μπορείς να κρατήσεις τις συμβουλές (και τις διατυπωμένες με τόσο απόλυτο και ισοπεδωτικό τρόπο) για τον εαυτό σου. Φιλιά στη βροχερή Αγγλία 👋 Φίλος και όντως είμαι Αγγλία. Follow your dream αν είναι να "πεινάς" και στις δύο περιπτώσεις. Καλή τύχη. Μακάρι να έβρεχε λίγο,μας έχει φάει η ξηρασία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα