Cubicolor Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Καλησπερα η κοπελα μου θελει να δημιουργησει ενα δικο της σαιτ., υπαρχουν ετοιμα πάκετα με τα οποια μπορει να κανει το δικο της σαιτ? Υπαρχουν πλατφόρμες τύπου "drag-and-drop" (για αρχάριους)? Η κοπελα μου δεν γνωριζει απο κωδικα. για να δημιρυργησει το δικο της σαιτ Επεξ/σία 30 Αυγούστου από Cubicolor
verylife78 Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου λιγες παραπανω πηροφοριες θα ηταν κολδοεχουμενες... πχ εχει αγορασει ονομα? καποιο πακετο hosting? θα πουλαει κατι, τι θα εχει το site, ειδησεις, εικονες, βιντεο θα κανει καποιο blog or vlog?
vasilllis Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Cubicolor είπε Καλησπερα η κοπελα μου θελει να δημιουργησει ενα δικο της σαιτ., υπαρχουν ετοιμα πάκετα με τα οποια μπορει να κανει το δικο της σαιτ? Υπαρχουν πλατφόρμες τύπου "drag-and-drop" (για αρχάριους)? Η κοπελα μου δεν γνωριζει απο κωδικα. για να δημιρυργησει το δικο της σαιτ Θα σου προτεινα το papaki.Eιναι οικονομικο και δεν θελει προγραμματισμο.Αν τωρα ξερει απο προγραμματισμο και θελει να μαθει για επαγγλεματικο προσανατολισμο ,αλλαζει.
Cubicolor Δημοσ. 30 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, vasilllis said: Θα σου προτεινα το papaki.Eιναι οικονομικο και δεν θελει προγραμματισμο.Αν τωρα ξερει απο προγραμματισμο και θελει να μαθει για επαγγλεματικο προσανατολισμο ,αλλαζει. https://www.wix.com/ δεν ειναι παρα πολυ καλο? δεν ειναι αξιοπιστο? το παπακι ειναι σαν το wix.com? Επεξ/σία 30 Αυγούστου από Cubicolor
filip123go Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, vasilllis said: Θα σου προτεινα το papaki.Eιναι οικονομικο και δεν θελει προγραμματισμο.Αν τωρα ξερει απο προγραμματισμο και θελει να μαθει για επαγγλεματικο προσανατολισμο ,αλλαζει. Ούτε καν...! Το papaki είναι οτι χειρότερο έχω χρησιμοποιήσει!! Από τότε που πουλήθηκε η ποιότητα έχει πέσει κατακόρυφα. Απλά απαράδεκτοι. Το μόνο που κοιτάνε είναι πώς να σου φανε λεφτά. Επίσης τους είχαν χακαρει και τους είχαν σηκώσει μέχρι και τις οθόνες από τα γραφεία. Το wix πολύ καλύτερο και πολύ πιο αξιόπιστο. Απλά αν θέλει να αγοράσει .gr κατάληξη, δεν μπορεί να την αγοράσει από το wix (γιατί φυσικά..!!) . Επεξ/σία 30 Αυγούστου από filip123go 1
Cubicolor Δημοσ. 30 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, filip123go said: Ούτε καν...! Το papaki είναι οτι χειρότερο έχω χρησιμοποιήσει!! Από τότε που πουλήθηκε η ποιότητα έχει πέσει κατακόρυφα. Απλά απαράδεκτοι. Το μόνο που κοιτάνε είναι πώς να σου φανε λεφτά. Επίσης τους είχαν χακαρει και τους είχαν σηκώσει μέχρι και τις οθόνες από τα γραφεία. Το wix πολύ καλύτερο και πολύ πιο αξιόπιστο. Απλά αν θέλει να αγοράσει .gr κατάληξη, δεν μπορεί να την αγοράσει από το wix (γιατί φυσικά..!!) . δεν μπορει μεσο wix να εχει gr? οποτε τι μπορει να κανει σε αυτην την περιπτωση? το wix ειναι παρα πολυ καλο και παρα πολυ αξιόπιστο?? Επεξ/σία 30 Αυγούστου από Cubicolor
vasilllis Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου 25 λεπτά πριν, Cubicolor είπε https://www.wix.com/ δεν ειναι παρα πολυ καλο? δεν ειναι αξιοπιστο? το παπακι ειναι σαν το wix.com? 15 λεπτά πριν, filip123go είπε Ούτε καν...! Το papaki είναι οτι χειρότερο έχω χρησιμοποιήσει!! Από τότε που πουλήθηκε η ποιότητα έχει πέσει κατακόρυφα. Απλά απαράδεκτοι. Το μόνο που κοιτάνε είναι πώς να σου φανε λεφτά. Επίσης τους είχαν χακαρει και τους είχαν σηκώσει μέχρι και τις οθόνες από τα γραφεία. Το wix πολύ καλύτερο και πολύ πιο αξιόπιστο. Απλά αν θέλει να αγοράσει .gr κατάληξη, δεν μπορεί να την αγοράσει από το wix (γιατί φυσικά..!!) . 4 λεπτά πριν, Cubicolor είπε δεν μπορει μεσο wix να εχει gr? οποτε τι μπορει να κανει σε αυτην την περιπτωση? το wix ειναι παρα πολυ καλο και παρα πολυ αξιόπιστο?? Δεν ειναι 10 μερες που το δοκιμασα.Οσες φορες εστειλα μηνυμα απαντησαν αμεσα. Δυστυχως απο τετοιες εταιριες δεν εχω και τις καλυτερες εντυπωσεις ,περισσοτερο σαν ρουφηχτρες θα τις χαρακτηριζα παρα σαν συνεργατες και εξηγω. Παλιοτερα εκανα συνεργασια με αλλες δυο,και αυτες χωρις δυνατοτητα καταλαξης gr, περα απο το αρχικο πακετο που εβλεπες με τεραστια γραμματα,ολα τα αλλα τα πληρωνες αδρα (με μικρη γραμματοσειρα να την παταει ο καθε ανυποψιαστος).Ισως στο παπακι πηγα ψαγμενος και δεν την εχω πατησει μεχρι στιγμης,αλλα βρηκα και μια εξαιρετικη πληρωμενη υπηρεσια σχετικα με seo.Στα αλλα δεν το καταφερα ποτε αυτο. Για του λογου .webnode
filip123go Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου 10 minutes ago, Cubicolor said: δεν μπορει μεσο wix να εχει gr? οποτε τι μπορει να κανει σε αυτην την περιπτωση? το wix ειναι παρα πολυ καλο και παρα πολυ αξιόπιστο?? Πρέπει να το αγοράσει από ελληνικό πάροχο και μετά να το μεταφέρει στο wix δυστυχώς. Ξέρω ότι πουλάει σίγουρα η cosmote.
Cubicolor Δημοσ. 30 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 38 minutes ago, vasilllis said: Δεν ειναι 10 μερες που το δοκιμασα.Οσες φορες εστειλα μηνυμα απαντησαν αμεσα. Δυστυχως απο τετοιες εταιριες δεν εχω και τις καλυτερες εντυπωσεις ,περισσοτερο σαν ρουφηχτρες θα τις χαρακτηριζα παρα σαν συνεργατες και εξηγω. Παλιοτερα εκανα συνεργασια με αλλες δυο,και αυτες χωρις δυνατοτητα καταλαξης gr, περα απο το αρχικο πακετο που εβλεπες με τεραστια γραμματα,ολα τα αλλα τα πληρωνες αδρα (με μικρη γραμματοσειρα να την παταει ο καθε ανυποψιαστος).Ισως στο παπακι πηγα ψαγμενος και δεν την εχω πατησει μεχρι στιγμης,αλλα βρηκα και μια εξαιρετικη πληρωμενη υπηρεσια σχετικα με seo.Στα αλλα δεν το καταφερα ποτε αυτο. Για του λογου .webnode με το παπακι δηλαδη εισαι ευχαριστημενος? το εχεις χρησιμοποιησει? σε εχει καλυψει σε ολα? το ερωτημα μου ειναι αξιοπιστο το παπακι? Επεξ/σία 30 Αυγούστου από Cubicolor
Haldol Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου Βασικά, το Papaki είναι καλό για την πρώτη κατοχύρωση ενός domain, διότι τα δίνει στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς (7€ + ΦΠΑ). Αλλά μετά οπωσδήποτε μεταφορά, αφενώς διότι «χτυπάει» στις τιμές της ανανέωσης, αφετέρου διότι δεν είναι ούτε αξιόπιστοι σαν υποδομή, ούτε «σωστοί». Κι αυτό ξεκίνησε κοντά με την εξαγορά του, όπως σωστά ανέφερε ο @filip123go. Κατά τ' άλλα, για πλατφόρμα τύπου drag'n'drop θα πρότεινα το Webflow (προσωπικό αγαπημένο). Είναι πιο τεχνικό από Wix, λιγότερο «φιλικό» στη χρήση, αλλά αν μάθεις πάνω του, κάνεις site που δε ζηλεύει πολλά από καλοστημένο επαγγελματικό. Αν δεν υφίσταται καμία επαφή με προγραμματισμό ή/και design, και δε θέλει να μάθει, το Wix είναι προτιμότερο. 2
Cubicolor Δημοσ. 31 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 20 hours ago, Haldol said: Βασικά, το Papaki είναι καλό για την πρώτη κατοχύρωση ενός domain, διότι τα δίνει στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς (7€ + ΦΠΑ). Αλλά μετά οπωσδήποτε μεταφορά, αφενώς διότι «χτυπάει» στις τιμές της ανανέωσης, αφετέρου διότι δεν είναι ούτε αξιόπιστοι σαν υποδομή, ούτε «σωστοί». Κι αυτό ξεκίνησε κοντά με την εξαγορά του, όπως σωστά ανέφερε ο @filip123go. Κατά τ' άλλα, για πλατφόρμα τύπου drag'n'drop θα πρότεινα το Webflow (προσωπικό αγαπημένο). Είναι πιο τεχνικό από Wix, λιγότερο «φιλικό» στη χρήση, αλλά αν μάθεις πάνω του, κάνεις site που δε ζηλεύει πολλά από καλοστημένο επαγγελματικό. Αν δεν υφίσταται καμία επαφή με προγραμματισμό ή/και design, και δε θέλει να μάθει, το Wix είναι προτιμότερο. οποτε το Wix είναι προτιμότερο?
MacTech Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Στις 30/8/2025 στις 8:40 ΜΜ, Haldol είπε Βασικά, το Papaki είναι καλό για την πρώτη κατοχύρωση ενός domain, διότι τα δίνει στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς (7€ + ΦΠΑ). Αλλά μετά οπωσδήποτε μεταφορά, αφενώς διότι «χτυπάει» στις τιμές της ανανέωσης, αφετέρου διότι δεν είναι ούτε αξιόπιστοι σαν υποδομή, ούτε «σωστοί». Κι αυτό ξεκίνησε κοντά με την εξαγορά του, όπως σωστά ανέφερε ο @filip123go. Πάρε το domain από το papaki όπως λέει και το παιδί γιατί δεν θα βρεις αυτή τη τιμή αλλού και μετέφερε το κατευθείαν σε άλλον καταχωρητή (είναι δωρεάν). Προσωπικά έχω δει ip.gr και pointer.gr να είναι οι φθηνότεροι στις ανανεώσεις. 1
vasilllis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Στις 30/8/2025 στις 4:28 ΜΜ, Cubicolor είπε με το παπακι δηλαδη εισαι ευχαριστημενος? το εχεις χρησιμοποιησει? σε εχει καλυψει σε ολα? το ερωτημα μου ειναι αξιοπιστο το παπακι? Συγγνωμη το ειδα και ξεχασα να απαντησω. Μεχρι στιγμης δεν ειχα καποιο προβλημα.Σημερα ειχα καποιο προβλημα με το email,μιλησα 22:30 με το τσατ (ειναι μεχρι τις 23:00),αμεσα στειλανε καποιες ρυθμισεις dns που επρεπε να εχω κανει και τις περασα(λιγο περιεργα η αληθεια αλλα έχει tutorial).Αν θες να σου στειλω το site να δεις και ποσο κοστισε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα