Lucifer Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου 12 λεπτά πριν, ckom26 είπε Εδώ σταματά η ουσία, τα υπόλοιπα (όπως φαίνεται εδώ - μεγάλη ανάλυση για την πολιτική απόκλιση της Wikipedia προς τα αριστερά, δες το Conclusion) είναι γραμμένα από πάσχοντες του Συνδρόμου. 🤡
ScorpioX777 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, ckom26 είπε Ακριβώς. Δεν ειναι δυσκολο να καταλαβεις ποσο μυαλο υπαρχει εδω μεσα, θεωρουν εναν δισεκατομμυριουχο βλακα και αυτοι που φτιαχνουν ιστοσελιδες για ενα μεροκαματο νομιζουν οτι ειναι εξυπνοι... Αριστερη λογικη, χιλιομετρα μακρια απο την πραγματικοτητα... Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου από ScorpioX777 1 2
ckom26 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 4 hours ago, ScorpioX777 said: Δεν ειναι δυσκολο να καταλαβεις ποσο μυαλο υπαρχει εδω μεσα, θεωρουν εναν δισεκατομμυριουχο βλακα και αυτοι που φτιαχνουν ιστοσελιδες για ενα μεροκαματο νομιζουν οτι ειναι εξυπνοι... Αριστερη λογικη, χιλιομετρα μακρια απο την πραγματικοτητα... Εκτός κι εάν ο δισεκατομμυριούχος τυγχάνει αριστερός, οπότε τσιμουδιά. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου από ckom26 1 1
Lucifer Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε Δεν ειναι δυσκολο να καταλαβεις ποσο μυαλο υπαρχει εδω μεσα, θεωρουν εναν δισεκατομμυριουχο βλακα και αυτοι που φτιαχνουν ιστοσελιδες για ενα μεροκαματο νομιζουν οτι ειναι εξυπνοι... Αριστερη λογικη, χιλιομετρα μακρια απο την πραγματικοτητα... 2 ώρες πριν, ckom26 είπε Εκτός κι εάν ο δισεκατομμυριούχος τυγχάνει αριστερός, οπότε τσιμουδιά. Εσείς παιδιά, είστε και δισεκατομμυριούχοι;
ckom26 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:41 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:41 μμ 7 hours ago, Lucifer said: Εσείς παιδιά, είστε και δισεκατομμυριούχοι; Θα απαντήσεις επιτέλους στην ουσία ή θα αλλάζεις διαρκώς θέμα όταν στριμώχνεσαι; Κάτι για μπάφο και μίσος λέγαμε.
ScorpioX777 Δημοσ. Τρίτη στις 09:06 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:06 πμ 10 ώρες πριν, ckom26 είπε Θα απαντήσεις επιτέλους στην ουσία ή θα αλλάζεις διαρκώς θέμα όταν στριμώχνεσαι; Κάτι για μπάφο και μίσος λέγαμε. Του βαζεις δυσκολα...
Lucifer Δημοσ. Τρίτη στις 01:05 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:05 μμ Σόρρυ παιδιά, δεν είναι στάνταρ οι ώρες που μπορώ να απαντάω, θα το έχετε διαπιστώσει και από την διαφορά ηλικίας μεταξύ σας. @ckom26 ποια είναι η ουσία; Δεν έχω καταλάβει κάποιο ερώτημα. Επεσήμανα την πηγή που παρέθεσες ως αναιρετική των λεγομένων σου απλώς. Στην πορεία, πήρες ένα κομμάτι (της πηγής που παρέθεσες) ως το μόνο έγκυρο, απορρίπτοντας το υπόλοιπο κομμάτι (της πηγής που παρέθεσες). Μετά εμφανίστηκε ο @ScorpioX777 και άρχισε να σου σαλιώνει το όσχεο λίγο πριν με αποκαλέσει αριστερό. Ξαναρωτάω, ποια είναι η ουσία; Έχεις κάποια ερώτηση; Για το γεγονός ότι (νομίζεις ότι μπορείς να) επιλέγεις ποιο κομμάτι μιας πηγής (που παρέθεσες ο ίδιος) κρατάμε και ποιο όχι, σου έχω απαντήσει με το εικονίδιο ενός κλόουν. Αυτό έγινε κατανοητό καθώς ήταν, ουσιαστικά, ζωγραφισμένο. Υπάρχει κάτι άλλο που θες να απαντήσω; 1
ScorpioX777 Δημοσ. Τρίτη στις 02:11 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:11 μμ 1 ώρα πριν, Lucifer είπε με αποκαλέσει αριστερό. Οπως το θετεις ειναι σαν να σε προσβαλα, μηπως κανω λαθος και δεν εισαι αριστερος?
Lucifer Δημοσ. Τρίτη στις 02:15 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:15 μμ 1 λεπτό πριν, ScorpioX777 είπε Οπως το θετεις ειναι σαν να σε προσβαλα, μηπως κανω λαθος και δεν εισαι αριστερος? Ναι, κάνεις λάθος, δεν είμαι αριστερός. Το να κάνεις λάθος για εμένα είναι λογικό, δεν γνωριζόμαστε. Το να θεωρείς πως οι θέσεις μου (μετά από τόσα ξεκατινιάσματα γεμάτα θαλπωρή μεταξύ μας) είναι αριστερές, αυτό ναι, είναι περίεργο. Και πάλι, σε θεωρώ απλώς συνυπεύθυνο σε αυτό το λάθος μιας και η εκφυλισμένη αριστερά έχει επιτρέψει την παρερμηνεία και το ξεχείλωμά της η ίδια, σε παγκόσμιο επίπεδο. 1
ckom26 Δημοσ. Τρίτη στις 09:30 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:30 μμ (επεξεργασμένο) 8 hours ago, Lucifer said: @ckom26 ποια είναι η ουσία; Δεν έχω καταλάβει κάποιο ερώτημα. Επεσήμανα την πηγή που παρέθεσες ως αναιρετική των λεγομένων σου απλώς. Στην πορεία, πήρες ένα κομμάτι (της πηγής που παρέθεσες) ως το μόνο έγκυρο, απορρίπτοντας το υπόλοιπο κομμάτι (της πηγής που παρέθεσες). Μετά εμφανίστηκε ο @ScorpioX777 και άρχισε να σου σαλιώνει το όσχεο λίγο πριν με αποκαλέσει αριστερό. Ξαναρωτάω, ποια είναι η ουσία; Έχεις κάποια ερώτηση; Για το γεγονός ότι (νομίζεις ότι μπορείς να) επιλέγεις ποιο κομμάτι μιας πηγής (που παρέθεσες ο ίδιος) κρατάμε και ποιο όχι, σου έχω απαντήσει με το εικονίδιο ενός κλόουν. Αυτό έγινε κατανοητό καθώς ήταν, ουσιαστικά, ζωγραφισμένο. Υπάρχει κάτι άλλο που θες να απαντήσω; Η ουσία είναι ότι: 1. Απομόνωσες ένα άκυρο συμπέρασμα της 1ης πηγής που παρέθεσα, η οποία ουσιαστικά ήταν απλώς μια επεξήγηση ενός ορισμού. Η αλήθεια ενός ορισμού δεν εξαρτάται από την πλειοψηφία της ιδεολογικής τοποθέτησης των χρηστών του. 2. Αγνόησες την αφορμή της χρήσης του όρου TDS, η οποία ήταν 2 συκοφαντικά ψεύδη, εύκολα καταρριφθέντα από τις επόμενες παραθέσεις. 3. Η Wikipedia γέρνει (πολύ) αριστερά - παρέθεσα έρευνα, σε προκαλώ να παραθέσεις πηγή που να τεκμηριώνει (όχι να ισχυρίζεται) το αντίθετο. Το εξωφρενικό συμπέρασμα ότι ο όρος TDS είναι λογική πλάνη (επειδή χρησιμοποιείται κυρίως από ρεπουμπλικάνους - σοβαρά, ναι) είναι η καραμέλα που πιπιλίζεις τόσες μέρες, βαυκαλιζόμενος ότι αναίρεσε τα αληθή των γραφομένων μου. Η μόνη ερώτηση έχω είναι αν νομίζεις ότι προσβάλλοντας τους συνομιλητές σου θεωρείς πως κερδίζεις την αντιπαράθεση. Γιατί ουσία στις αναρτήσεις σου δεν είδα, μόνο ειρωνεία και χλεύη. Επεξ/σία Τρίτη στις 09:46 μμ από ckom26
Lucifer Δημοσ. Τετάρτη στις 02:32 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:32 πμ 5 ώρες πριν, ckom26 είπε Η μόνη ερώτηση έχω είναι αν νομίζεις ότι προσβάλλοντας τους συνομιλητές σου θεωρείς πως κερδίζεις την αντιπαράθεση. Όχι βέβαια χαζούλη!
ckom26 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:54 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:54 μμ On 03/09/2025 at 02:32, Lucifer said: Όχι βέβαια χαζούλη! Αχ, βρε κουτέ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα