qqqqqaa Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, Μιας και τα τελευταία χρόνια έμαθα απο την ανεση που προσφέρει o memory foam πάτος και η μαλακή σολα των skechers, αποφάσισα να κοιτάξω για κάτι αντίστοιχο για παπούτσια τρεξίματος. Ρίχνοντας λοιπόν μια ματιά στο ίντερνετ με τράβηξαν οι γεμάτες cushion σόλες. Πήγα λοιπόν στα Intersport για να δοκιμάσω τα καλύτερα του είδους και να δω πως νιώθω μέσα σ' αυτά. Αν και από το κατάστημα έλειπαν πολλές ναυαρχίδες δοκίμασα τα Ascics Nimbus 27 και μόλις σηκώθηκα όρθιος κατάλαβα τι θελω: Θέλω το πόδι μου να βυθίζεται μέσα στον αφρό! Με το που έκανα 2 βήματα ένιωσα πολύ παράξενα μιας και το πόδι μου ήθελε να τρέξει δημιουργώντας αμέσως κλίση προς τη μπροστινή μεριά των δακτύλων μου, πάντα βέβαια με την ίδια άνεση απόλαυση της σολας. Πριν όμως αποφασίσω να τα αγοράσω (ξεφεύγω από το budget μου) θέλω να ρωτήσω οποιον είναι γνωστης τα εξής: - θα μπορώ αν χρειαστεί να περπατήσω με αυτά τα παπούτσια, μιας και η αρχική αίσθηση του περπατήματος μου φάνηκε κάπως; - τι άλλες επιλογές προτείνετε χωρίς να θυσιάσω καθολου το maximum cushioning που υπάρχει στην αγορά τώρα; Ρωτάω διότι είδα σ' αυτό το site που κάνουνε μετρήσεις https://runrepeat.com/ πως στην κατάταξη τους (Nimbus 27) ως running shoes ειναι ψιλοχαμηλά στο θέμα cushion που με ενδιαφέρει. Τα υπόλοιπα μοντέλα για σύγκριση είναι αυτά: - Puma MagMax Nitro - New Balance Fresh Foam More 5 - New Balance Fresh Foam 1080 v14 Αυτά δεν τα έχω βρει κάπου για να τα δοκιμάσω να δω πως μου κάθονται. Εν κατακλείδι για να μην σας κουράζω εσείς ποια θα μου προτείνατε: 1. Ως τα πιο μαλακά (σαν να περπατάς στα σύννεφα που διάβασα κάπου!) 2. Ναι αν τέτοια παπούτσια ανήκουν καθαρά στη κατηγορία running ή υπάρχουν και για πιο νορμάλ χρήση χωρις να θυσιάσω καθολου όμως την αίσθηση cushion που ένιωσα με τα Nimbus. *δεν με ενδιαφέρει η μάρκα αν είναι να υπάρχει κάτι πιο οικονομικό. Δυστυχώς τα Skechers Max κάτι δεν μου άρεσαν στην αίσθηση όπως με τα παραπάνω και τα απέρριψα. **είμαι 96 κιλά αν βοηθά στην επιλογή παπουτσιού. Σας ευχαριστώ! Επεξ/σία 30 Αυγούστου από qqqqqaa
tzotzo Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου Παράξενο να μην έχεις βρει καταστήματα new balance. Τα παπούτσια που ψάχνεις έχουν αρκετά μειονεκτήματα, κάνουν τον αστράγαλο πολύ ασταθή και αυξάνεται ο κίνδυνος τραυματισμού. Προσωπικά δεν θα τα εμπιστευμουν εκτός από τρέξιμο σε τερρεν
mike15 Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου (επεξεργασμένο) adidas 4Dfwd μπορει να μην ειναι αφρος αλλα εχει αυτην την μαλακη αισθηση χωρις να εχεις ελλειψη σταθεροτητας.να φανταστεις εγω εχω overpronation και λειτουργει χωρις να εχει τετοιο συστημα.μου τα ειχε προτεινει φιλος που ασχολειται με ρανινγκ παπουτσια και δεν το πιστευα οτι αυτο το περιεργο παπουτσι ειναι τοσο καλο. για τρεξιμο δεν ξερω ποσο θα αντεξει αλλα για περπατημα ειναι μια χαρα,εχουμε τα ιδια κιλα σχεδον.πηγαινε να τα δοκιμασεις. μετα χωρις να τα εχω δοκιμασει nike zoom x αλλα επειδη σε ενα συστημα αφρου δεν ειναι στημενα ολα το ιδιο ,μπορει ενα με επιπλεον συστηματα να εχει πιο σκληρη αισθηση λογω οτι θελει σταθεροτητα ,να ρωτησεις και τους περιγραψεις τι ακριβως ζητας.βεβαια εαν τρεχεις καλυτερα ειναι να απευθυνθεις σε ενα εξιδικευμενο ρανινγκ καταστημα,εχουμε και στην ελλαδα,ψαξε. επιπλεον φετος η adidas και ονλα-ιν αλλα και στα καταστημα της πλεον στην ελλαδα ,εχει μοντελλα που μπορεις να τα αγορασεις και να τα δοκιμασεις για 30 μερες σε ολες τις συνθηκες και να τα επιστρεψεις ακομα και φθαρμενα σε 30 μερες εαν δεν μεινεις ευχαριστημενος , με επιστροφη ολου του ποσου της αγορας τους. Επεξ/σία 31 Αυγούστου από mike15
newnick Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου Περπατάς μια χαρά στα Nimbus. Η αίσθηση αυτή θα σου περάσει μόλις κάνεις 5 λεπτά περπάτημα. Από εκεί και πέρα μπορείς να δεις όλα τα παπούτσια από τις εταιρίες που έχουν προσανατολισμό το max cushining (είναι η κατηγορία για δρομείς με μεγάλο βάρος). Δυστυχώς η κατηγορία αυτή είναι και ακριβή. Αναφέρω μερικά Hoka Bondi Mizuno wave sky Brooks Glycerin Εγω είχα χρόνια τα Nimbus όμως επειδή τα τελευταία μοντέλα έχουν θέμα με την αντοχή του πανιού φέτος πήρα τα bondi. 2
dsi44 Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου ολα αυτα τα running shoes πλεον δεν κανουν για περπατημα,πολυ ψηλα απο το εδαφος.Για περπατημα θες κατι πολυ χαμηλο. 1
StamTheMan Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου 15 ώρες πριν, qqqqqaa είπε ποια θα μου προτείνατε: Hoka Glide Rincon 3 η Asics Kayano 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα