AGGANIS13 Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Παπούτσια (οικονομικά) για να κανω μια απόσταση καπου στα 35 χιλιόμετρα (εχω τάμα να παω σε ενα μοναστήρι με τα πόδια) Ο δρομος ειναι κατα 70% ανηφορικός - άσφαλτος με μερικά μικρα κομμάτια (μονοπάτια) μεσα απο χωράφια και αγροτικούς δρόμους Απο τα 35 χιλιόμετρα , τα 30χιλ ισως ειναι άσφαλτος και τα υπόλοιπα 5χιλ μεσα απο χωράφια και αγροτικούς δρόμους Η αποσταση αυτη βεβαια θα ειναι με μικρες στασεις για ξεκουραση Ψάχνω Παπούτσια (οικονομικά) ΜΟΝΟ για αυτη την περιπτωση Αυτα που φοραω τωρα σε γυμναστηριο - περπατημα σε διαδρομο αλλα και εξω στις βολτες ειναι τα adidas Adizero Sl2. Τα νιωθω καλα και μου ειναι ανετα και ελαφρα στο πόδι μου. Δεν ξερω αν θα ειναι ΟΚ ομως σε τετοια μεγαλη απόσταση. Προτάσεις? Επεξ/σία 31 Αυγούστου από AGGANIS13
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου Καποια φτηνα Asics κατα την γνωμη μου, καποτε ειχα παρει ενα ζευγαρι με 40 ευρω και εβγαλαν 3000km
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου 53 minutes ago, AGGANIS13 said: Παπούτσια (οικονομικά) για να κανω μια απόσταση καπου στα 35 χιλιόμετρα (εχω τάμα να παω σε ενα μοναστήρι με τα πόδια) Ο δρομος ειναι κατα 70% ανηφορικός - άσφαλτος με μερικά μικρα κομμάτια (μονοπάτια) μεσα απο χωράφια και αγροτικούς δρόμους Απο τα 35 χιλιόμετρα , τα 30χιλ ισως ειναι άσφαλτος και τα υπόλοιπα 5χιλ μεσα απο χωράφια και αγροτικούς δρόμους Η αποσταση αυτη βεβαια θα ειναι με μικρες στασεις για ξεκουραση Ψάχνω Παπούτσια (οικονομικά) ΜΟΝΟ για αυτη την περιπτωση Αυτα που φοραω τωρα σε γυμναστηριο - περπατημα σε διαδρομο αλλα και εξω στις βολτες ειναι τα adidas Adizero Sl2. Τα νιωθω καλα και μου ειναι ανετα και ελαφρα στο πόδι μου. Δεν ξερω αν θα ειναι ΟΚ ομως σε τετοια μεγαλη απόσταση. Προτάσεις? ειναι για τρεξιμο οποτε μια χαρα θα ειναι. αν θες πιο ξεκουραστο περπατημα τοτε ορειβατικα μπατονς να αγορασεις,δανειστεις. και βασικο τι θα φας και τι θα πιεις σε αυτα τα 35 km.
AGGANIS13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Ελεγα να παρω μπουκαλάκια νερο που θα εχω διαλύσει ηλεκτρολύτες και να βαλω και 1-2 σκουπ (pre-workout) που πινω στο γυμναστήριο για ενέργεια και αντοχή. Και φυσικά μερικές μπάρες Τι λέτε?
mike15 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 13 ώρες πριν, AGGANIS13 είπε Αυτα που φοραω τωρα σε γυμναστηριο - περπατημα σε διαδρομο αλλα και εξω στις βολτες ειναι τα adidas Adizero Sl2. Τα νιωθω καλα και μου ειναι ανετα και ελαφρα στο πόδι μου. Δεν ξερω αν θα ειναι ΟΚ ομως σε τετοια μεγαλη απόσταση. μια χαρα εισαι μαυτα ειναι τοπ ρανινγκ παπουτσι οποτε θα σε βολεψει και για το περπατημα. 1
dpolal Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 15 λεπτά πριν, AGGANIS13 είπε Ελεγα να παρω μπουκαλάκια νερο που θα εχω διαλύσει ηλεκτρολύτες και να βαλω και 1-2 σκουπ (pre-workout) που πινω στο γυμναστήριο για ενέργεια και αντοχή. Και φυσικά μερικές μπάρες Τι λέτε? Δεν έχω να προτείνω παπούτσια, θεωρώ ότι αυτά που έχεις τώρα θα σε καλύψουν. 35χλμ είναι ένας μαραθώνιος, μερικά μπουκαλάκια νερό δεν νομίζω ότι θα φτάσουν, ειδικά σε σχέση και με την εποχή που θα το κάνεις, τις ώρες της ημέρας, αν ο δρόμος περνάει από δάσος ή αν θα είσαι συνεχώς κάτω από τον ήλιο, αν στην διαδρομή βρίσκεις καταστήματα για ανεφοδιασμό ή θα είσαι μέσα στις ερημιές κλπ. Καλή επιτυχία πάντως.
Sablj Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 23 minutes ago, vamvakoolas said: havaianas εχω ακουσει ειναι καλη μαρκα, ψαξτο. Βγάζει και παπούτσια ? Γιατί την ξέρω μόνο από τις σαγιονάρες της.. . 1 1
G.bar Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, AGGANIS13 είπε Ελεγα να παρω μπουκαλάκια νερο που θα εχω διαλύσει ηλεκτρολύτες και να βαλω και 1-2 σκουπ (pre-workout) που πινω στο γυμναστήριο για ενέργεια και αντοχή. Και φυσικά μερικές μπάρες Τι λέτε? Με το pre workout θα στα σκάσει η καφεΐνη στην αρχή και για τα πρώτα 5χλμ θα είσαι οκ, όταν σε αφήσει όμως θα σε ξετινάξει και δεν θα μπορείς να πάρεις τα πόδια σου. Ένα camelback με νερό και ηλεκτρολύτες χρειάζεσαι και τίποτα τζελακια υδατανθράκων.
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 33 minutes ago, G.bar said: Με το pre workout θα στα σκάσει η καφεΐνη στην αρχή και για τα πρώτα 5χλμ θα είσαι οκ, όταν σε αφήσει όμως θα σε ξετινάξει και δεν θα μπορείς να πάρεις τα πόδια σου. Ένα camelback με νερό και ηλεκτρολύτες χρειάζεσαι και τίποτα τζελακια υδατανθράκων. αν θυμαμαι καλα καποια τζελακια εχουν και καφεινη.βεβαια η λογικη ειναι οτι πχ ανα μια ωρα παιρνεις και αλλο.
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 4 hours ago, AGGANIS13 said: Ελεγα να παρω μπουκαλάκια νερο που θα εχω διαλύσει ηλεκτρολύτες και να βαλω και 1-2 σκουπ (pre-workout) που πινω στο γυμναστήριο για ενέργεια και αντοχή. Και φυσικά μερικές μπάρες Τι λέτε? εφοσον θα κανεις 35km και δεν σε κυνηγαει κανεις μπορεις να παρεις και ξηροκαρπια και σαντουιτς να φτιαξεις και απο ολα. 1
tasoe Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Για την ιστορία, μόνο και μόνο επειδή ανέφερες το τάμα, ο τρόπος προσέγγισης του εγχειρήματος δεν παραπέμπει καθόλου σε τάμα. Τάμα είναι να πας εκεί που είπες ότι θα πας με την πίστη σου και μόνο. Τα παπούτσια είναι να χαμε να λέγαμε, πόσο μάλλον οι ηλεκτρολύτες, οι μπάρες και τα τζελάκια. Ένας πιστός θα πάει με ό,τι παπούτσια έχει, ακόμα και με σκαρπίνια. 4 1
vamvakoolas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Στη κρητη (Λασιθι) αυγουστο υπαρχει χωριο που οι γεροντισσες κανουν 20χλμ για να προσκυνήσουν με 5 χλμ τερμα ανηφορα με γυναικια παπουτσια και μαυροφορεμένες/μακρυες φουστες 1
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, tasoe said: Για την ιστορία, μόνο και μόνο επειδή ανέφερες το τάμα, ο τρόπος προσέγγισης του εγχειρήματος δεν παραπέμπει καθόλου σε τάμα. Τάμα είναι να πας εκεί που είπες ότι θα πας με την πίστη σου και μόνο. Τα παπούτσια είναι να χαμε να λέγαμε, πόσο μάλλον οι ηλεκτρολύτες, οι μπάρες και τα τζελάκια. Ένας πιστός θα πάει με ό,τι παπούτσια έχει, ακόμα και με σκαρπίνια. ταμα ειναι οτι πιστευει ο καθενας με τον τροπο που πιστευει. μην αναλυσουμε το θεμα θρησκεια Ουτε να αναλυσουμε τα πολλαπλα περιστατικα που βρισκουν ατομα στο βουνο πεθαμενα χωρις νερο χωρις φαγητο. ηδη η διασωση στην ελλαδα ειναι πατος. δεν χρειαζεται να μας τρωει ο πωπος μας για χειροτερα. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου από poulinos 1 1
tasoe Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 20 minutes ago, poulinos said: ταμα ειναι οτι πιστευει ο καθενας με τον τροπο που πιστευει. μην αναλυσουμε το θεμα θρησκεια Η πίστη του καθενός είναι διαφορετική, ο τρόπος είναι ένας. Δε μπορεί να λέει κάποιος νηστεύω τη μεγάλη βδομάδα τρώγοντας κρέας. Είτε νηστεύεις, είτε δε νηστεύεις, επιλογή σου είναι. Τέλος πάντων, ας κάνει ό,τι θέλει, ελπίζω να του βγει το τάμα του ανθρώπου. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα