ObeyWario! Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, animor είπε Αυτος στο βίντεο δεν ξέρω τι ζόρι τραβάει με τα crocs, κανένας δεν ισχυρίστηκε ποτέ ότι είναι όμορφα, απλά βολεύουν για κάποιες περιστάσεις. Και με τα μπιχλιμπίδια πάνω ας πούμε ότι γίνονται λίγο πιο ενδιαφέροντα. Άμεση αναστολή δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι σε όσους φοράνε crocs με μπιχλιμπίδια και δεν βρίσκονται σπίτι τους ή σε ιατρικό χώρο 1 2
AGGANIS13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Τα καταφέραμε. Μας έπιασε ψιχάλα απο τα μισά και μετά. Τα τελευταια 10 χιλιομετερα ειχα ενοχληση στον δεξι γοφο...ψηλα. Οσο προχωρουσα ηταν και πιο δυνατος ο πονος. Φτασαμε κατα τις 21:30 και χρειαστήκαμε φακο την τελευταια ωρα(ειχε και πανσέληνο). Μολις το πόδι κρυωσε αλλα και την επομενη ημερα το κουτσαινα το πόδι. Σημερα ειναι αρκετα καλυτερα. Καμια αλλη ενοχληση δεν ειχα. Το παπουτσι , γονατα , γαμπες καμια ενοχληση. Ειμαι και αρκετα γυμνασμένος (παω γυμναστηριο με βαρη τα τελευταια 11 χρονια συνεχως) για την ηλικία μου (53 παρακαλώ) βεβαια. Ηταν αρκετα κουραστικό (ειχα νατο κανω 15 χρονια) αλλά το καταφέραμε. 8
mike15 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου μια χαρα εισαι,απλα οταν ειναι να κανεις τοσο μεγαλες αποστασεις ξαφνικα θα επρεπε να ειχεε προετοιμασει το σωμα σου κανοντας μικροτερες και αυξανοντας τα χιλιομετρα ωστε να εχεις προσαρμοσει το σωμα σου για τον μακρινο σου περιπατο.να εισαι καλα και μπραβο σου! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα