Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 hours ago, AGGANIS13 said:

Κατεληξα:  θα φορεσω τα adidas Adizero Sl2 που τα νιωθω καλα στο πόδι μου. Απο ρουχα θα βαλω τα dry fit nike σορτσακι και αμανικο που βαζω και στο γυμναστηριο.

Μαζι: μια μικρή ελαφρια τσαντα πλατης με... 2 μπουκαλια νερο (θα περασουμε απο βρυσες και χωρουδακια, οποτε θα γεμισω) που θα βαλω μεσα ηλεκτρολύτες και απο ενα monster στο καθενα. Το καθε monster εχει απο 150mg καφεινη που ειναι και η δοσολογία που βαζω συνηθως πριν παω γυμναστηριο.  Μια μπλουζα για να αλλξω οταν φτασω και ισως ενα δευτερο ζευγαρι καλτσες. Ενα μικρο φακό και ενα powerbank.

Υπολογιζω οτι θα κανουμε (3 αντρες και μια κοπέλα θα ειμαστε) γυρω στις 8-9 ωρες μαζι με τις στάσεις

Ευχαριστω ολους για τις ιδεες και τις προτάσεις σας.

sun screen, καπελακι

• Like 1
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
On 01/09/2025 at 21:50, NiKoSmile said:

Ιδανικά θα πρέπει να πάρεις παπούτσια πεζοπορίας ή trail running με καλή στήριξη αστραγάλου. Αν σου γυρίσει το πόδι... θα πηγαίνεις ένα μήνα με πατερίτσες! Τι άλλο να πω; Μπανάνες, αναβράζον αναλγητικό (π.χ. παρακεταμόλη) για τους μυϊκούς πόνους, και να ξεκινήσεις πρωί πρώι για να αποφύγεις όσο το δυνατόν τον ζεστό ήλιο.

αν ειναι φλατ και δεν εχει πετρες κτλ τοτε δεν υπαρχει λογος για ημιμποτακι,μποτακι γιατι πιο πολυ θα τον κουρασει

On 02/09/2025 at 18:08, vaga1um3 said:

Παιδιά θα τον ξετινάξετε.. θα ψαχνει πουρναρια να κρυφτεί με τοσους ηλεκτρολυτες κ τζελακια..!! 

35km θα περπατησει.. δε θα τρεξει με pace 3:30’/km. 

δεν θελω να σε απογοητευσω  αλλα για σενα τα 35km μπορει να ειναι βολτα στην εξοχη.για αλλον τα 35 κμ ειναι αθλος ζωης. οποτε ολα ειναι τελειως σχετικα.εσυ μπορει να το βγαζεις με μισο λιτρο νερο και ενα τζελακι και ο αλλος να εχει ψοφησει στα 5 πρωτα Km και να νιωθει οτι περπατησε στην ερημο σαχαρα.

• Like 1
Δημοσ.

35 χιλιόμετρα περπάτημα εννοείται πως είναι άθλος για τον μέσο άνθρωπο και καλό είναι όποιος το επιχειρήσει να έχει μαζί του αρκετά εφόδια με όλα τα απαραίτητα προϊόντα και συστατικά που θα του χρειαστούν, ακομα κι αν του περισεψουν δεν πειράζει. 

• Like 2
Δημοσ.
16 minutes ago, panatha1369 said:

πραγματι πολλα λεφτα τα crocs για ενα κομματι λαστιχο.ουτε για παντοφλα.πηρα καποια στιγμη και τα χαρισα.το καλοκαιρι οπου μπορω απλα teva και χαλαλι τα λεφτα που εδωσα.δεν ειναι πολυ πιο ακριβο απο crocs.

21 hours ago, mariosnik_ said:

35 χιλιόμετρα περπάτημα εννοείται πως είναι άθλος για τον μέσο άνθρωπο και καλό είναι όποιος το επιχειρήσει να έχει μαζί του αρκετά εφόδια με όλα τα απαραίτητα προϊόντα και συστατικά που θα του χρειαστούν, ακομα κι αν του περισεψουν δεν πειράζει. 

+1 αρκει να μην το παρακανει.αν εχει και χωρια ενδιαμεσα μπορει να παρει πραγματα και απο εκει.

On 02/09/2025 at 18:21, mariosnik_ said:

Και εγώ για περπάτημα τα έχω, όχι κάθε μέρα. Πάνω από χρόνο δύσκολα να τα κρατησω γιατί έχουν ενοχλήσεις στα δάχτυλα. Πλεον αντί για 1 ζευγάρι μόνο έχω 2 που τα αλλάζω ανά εξάμηνο, πολύ καλύτερο και παρατείνεται η διάρκεια ζωής. 

το ποσο γρηγορα θα φαει καποιος τα παπουτσια  εχει να κανει με το πως περπατας,που περπατας κτλ. οπως και τι θεωρει ο καθενας φαγωμενο παπουτσι ειναι αλλη ιστορια.

Δημοσ.
2 minutes ago, lector said:

Την επιστροφη την υπολογισες; Η θα παρετε ταξι;

καποιος θα τους παρει.δεν νομιζω να κανουν 70km.εκτος αν ειναι 35 πηγαινε ελα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, poulinos είπε

πραγματι πολλα λεφτα τα crocs για ενα κομματι λαστιχο.ουτε για παντοφλα.πηρα καποια στιγμη και τα χαρισα.το καλοκαιρι οπου μπορω απλα teva και χαλαλι τα λεφτα που εδωσα.δεν ειναι πολυ πιο ακριβο απο crocs.

+1 αρκει να μην το παρακανει.αν εχει και χωρια ενδιαμεσα μπορει να παρει πραγματα και απο εκει.

το ποσο γρηγορα θα φαει καποιος τα παπουτσια  εχει να κανει με το πως περπατας,που περπατας κτλ. οπως και τι θεωρει ο καθενας φαγωμενο παπουτσι ειναι αλλη ιστορια.

Σύμφωνοι. Σε εμένα δεν προλαβαίνει καν να εμφανίσει εξωτερικές φθορες το παπούτσι. Σε όλα αρχίζουν κάποια στιγμή τσουξιματα στα δάχτυλα σε κάποια Χ μικρή απόσταση η οποία μικραίνει ολοένα και περισσότερο σε σημείο που άμα δεν τα αλλάξω μετά δεν μπορούν να φορεθουν ούτε σε 500 μέτρα. Έχει να κάνει με την ικανότητα απορρόφησης της μεσοσολας. Αμα σε κάποια ζευγάρια καταφέρουν και φτάσουν πολλα χιλιόμετρα εκει μπορει να γίνουν και μεγάλες φθορες. Μου έχει τύχει σε παπούτσι που δεν με ενοχλούσε σε κάτι και ήταν χρησιμοποιημενο για πολλά χιλιόμετρα, ξεκόλλησε όλη η σόλα απο κάτω. 

Δημοσ.
27 minutes ago, mariosnik_ said:

Σύμφωνοι. Σε εμένα δεν προλαβαίνει καν να εμφανίσει εξωτερικές φθορες το παπούτσι. Σε όλα αρχίζουν κάποια στιγμή τσουξιματα στα δάχτυλα σε κάποια Χ μικρή απόσταση η οποία μικραίνει ολοένα και περισσότερο σε σημείο που άμα δεν τα αλλάξω μετά δεν μπορούν να φορεθουν ούτε σε 500 μέτρα. Έχει να κάνει με την ικανότητα απορρόφησης της μεσοσολας. Αμα σε κάποια ζευγάρια καταφέρουν και φτάσουν πολλα χιλιόμετρα εκει μπορει να γίνουν και μεγάλες φθορες. Μου έχει τύχει σε παπούτσι που δεν με ενοχλούσε σε κάτι και ήταν χρησιμοποιημενο για πολλά χιλιόμετρα, ξεκόλλησε όλη η σόλα απο κάτω. 

φαντασου σε μενα το αναποδο.εχω φαει ολη την σολα απο κατω (δεν μου εχει ξεκολησει ποτε) .δεν ποναω καπου στα δαχτυλα απλα τα εχω κανει κουρελια απεξω.σκισμενα κτλ κτλ. αλλα να παρω σολα στα χερια δεν το εχω παθει ποτε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

φαντασου σε μενα το αναποδο.εχω φαει ολη την σολα απο κατω (δεν μου εχει ξεκολησει ποτε) .δεν ποναω καπου στα δαχτυλα απλα τα εχω κανει κουρελια απεξω.σκισμενα κτλ κτλ. αλλα να παρω σολα στα χερια δεν το εχω παθει ποτε.

Συμβαίνει και αυτό που λες. Περίεργα πράγματα..... Μάλλον ο τρόπος που περπατάς τα καθορίζει αυτά. 

Δημοσ.
10 hours ago, mariosnik_ said:

Συμβαίνει και αυτό που λες. Περίεργα πράγματα..... Μάλλον ο τρόπος που περπατάς τα καθορίζει αυτά. 

πως περπατας,ποσα κιλα εισαι, που περπατας, αν τρεχεις κτλ. μεχρι και ποσο καιρο τα εχεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/9/2025 στις 7:02 ΜΜ, AGGANIS13 είπε

Κατεληξα:  θα φορεσω τα adidas Adizero Sl2 που τα νιωθω καλα στο πόδι μου. Απο ρουχα θα βαλω τα dry fit nike σορτσακι και αμανικο που βαζω και στο γυμναστηριο.

Μαζι: μια μικρή ελαφρια τσαντα πλατης με... 2 μπουκαλια νερο (θα περασουμε απο βρυσες και χωρουδακια, οποτε θα γεμισω) που θα βαλω μεσα ηλεκτρολύτες και απο ενα monster στο καθενα. Το καθε monster εχει απο 150mg καφεινη που ειναι και η δοσολογία που βαζω συνηθως πριν παω γυμναστηριο.  Μια μπλουζα για να αλλξω οταν φτασω και ισως ενα δευτερο ζευγαρι καλτσες. Ενα μικρο φακό και ενα powerbank.

Υπολογιζω οτι θα κανουμε (3 αντρες και μια κοπέλα θα ειμαστε) γυρω στις 8-9 ωρες μαζι με τις στάσεις

Ευχαριστω ολους για τις ιδεες και τις προτάσεις σας.

+ κινητά φορτισμένα (αν η παρέα εχει και διαφορετικούς παροχους για να έχετε κάλυψη σε όλη την διαδρομή ακομα καλύτερα).

Αν πάτε πριν το  τέλος Οκτωβρίου προσοχή οταν περνάτε μέσα από χωράφια η από πετρώδη σημεία . Η φύση δεν κοιμάται (ερπετά..)

Επεξ/σία από prometheas
Δημοσ.

Εγώ καταλαβαίνω ότι τα παπούτσια είναι για πέταμα όταν αρχίζουν πόνοι στα πόδια και φουσκάλες που δεν ειχα πριν. Εξωτερικά δεν υπάρχουν σημάδια, με πολύ λίγες εξαιρέσεις που σκίστηκε το ύφασμα ενώ ήταν ακόμα σχεδόν καινούργια.

Οσα έχω για τρέξιμο και για πολλά χιλιόμετρα συνήθως φτάνουν τα 800 χιλιόμετρα πριν αντικατασταθούν.

Αυτος στο βίντεο δεν ξέρω τι ζόρι τραβάει με τα crocs, κανένας δεν ισχυρίστηκε ποτέ ότι είναι όμορφα, απλά βολεύουν για κάποιες περιστάσεις. Και με τα μπιχλιμπίδια πάνω ας πούμε ότι γίνονται λίγο πιο ενδιαφέροντα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...