Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Yannis1976 είπε

Πρώην χρήστης Fuji?…

Ναι εδώ και αρκετούς μήνες τα έδωσα όλα και πλέον είμαι σε Sony A7 IV με τους 24-50mm f/2.8 , 40mm f/2.5 και 85mm f/1.8 

Παρακάτω το δακρύβρεχτο post  :P  

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, pifilos είπε

Ναι εδώ και αρκετούς μήνες τα έδωσα όλα και πλέον είμαι σε Sony A7 IV με τους 24-50mm f/2.8 , 40mm f/2.5 και 85mm f/1.8 

Παρακάτω το δακρύβρεχτο post  :P  

Αν δεν δώ post του είδους " Why i switched to Sony " δεν πιστεύω τίποτα ......... 🤣🤣🤣 ....... με λεπτομέρειες όπως , τι έχασα τόσο καιρό και άλλα συναφή ........ πάντως σε επίπεδο γκάμας φακών native αλλά και after θα συνηγορήσω .

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
On 01/09/2025 at 10:32, ElCha said:

Καλημέρα σας, 

έχει χρησιμοποιήσει κάποιος και τις δύο να μας πει γνώμη ; 

θέλω μια κάμερα για ταξίδι. Δεν θέλω να αλλάζω φακούς , πλέον βαριέμαι να κουβαλάω . Από το κινητό βγάζω αλλά η μπαταρία τελειώνει γρήγορα. Οπότε θέλω μια μικρή και αξιόπιστη , καλή κάμερα , με ωραία χρώματα ώστε να γλιτώσω και την επεξεργασία μετά. 

αγαπώ τις Fuji αλλά αυτή που έχω πιάνει χώρο και πλέον δεν μπορώ να κουβαλάω τόσα πράγματα μαζί μου.

ευχαριστω 

Εγω θα προτεινα να παρεις ενα powerbank...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, babisskg είπε

Αν δεν δώ post του είδους " Why i switched to Sony " δεν πιστεύω τίποτα ......... 🤣🤣🤣 ....... με λεπτομέρειες όπως , τι έχασα τόσο καιρό και άλλα συναφή ........ πάντως σε επίπεδο γκάμας φακών native αλλά και after θα συνηγορήσω .

Να πω; Να πώ;;; 😂

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, highpriest είπε

Να πω; Να πώ;;; 😂

Μίλα ....... 🤣🤣🤣 ........ " Why i switched to Fujifilm " ........ 🤣🤣🤣 .......

Επεξ/σία από babisskg
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Yannis1976 είπε

Οι fujifilm είναι όντως έρωτας, αλλά μεγαλώνοντας αρχίζω να καταλαβαίνω ότι οι έρωτες δεν κρατούν για πάντα 😂

Χρησιμοποιω Fuji τα τελευταία χρόνια, δυσκολεύομαι να τις αποχωριστώ λόγω συναισθηματικού δεσίματος αλλά από άποψη τεχνική με πιάνω πλέον να προτιμώ τις Sony (!!). Ειδικά για τον φίλο που ρωτάει μεταξύ X100VI και Ricoh GR III (x), τις έχω χρησιμοποιήσει και τις δύο και τις πούλησα και τις δύο μέσα στο μήνα, επιμένοντας στην μικροσκοπική αλλά φοβερή RX100VI. Σε καλό φως, είναι άψογη και ο ζουμ φακός της κάνει παπάδες σε τοπία, street και portraits.

Επειδή ταξιδεύω λόγω δουλειάς έχω τραβήξει άπειρες φωτό με αυτή και μερικές από τις καλύτερες μου είναι με αυτή τη μηχανή!

DSC01595-Edit The coolest smile in Stockholm?

Φοβερή μηχανη!

Πρώην χρήστης Fuji?…

Αν σου αρέσει κάτι μείνει εκεί, ωραίες φωτο, κι εγώ δεν αποχωρίζομαι τις τρεις Nikon DSLR που έχω, μου χάρισαν χιλιάδες λήψεις (η κάθε μία) και δε φεύγω με τίποτα!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...