dmpatanis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Εκανα συνδεση Νονα απεριοριστα ενω πρωτα ημουν στον Οτε .ε 20gb. Πηγα στο χωριo και εκει που με τον οτε ειχα σημα και 4g τωρα με την νοβα εχω Ε και δεν μπορω να μπω πουθενα. Τι μπορω να κανω?
aret1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Αυτά είναι λίγο λαχείο, εγώ ας πούμε Ιωάννινα και Φθιώτιδα η κοσμοτε σε φορητό 4g router μετά βίας έπιανε 15 με 35 mbps ταχύτητα, ενώ η NOVA δεν μου έπεσε ποτέ κάτω από 70 στο κινητό. Αν τώρα έχεις πέσει σε λαχείο με τις κεραίες . . . Πάντως αν είσαι μόνιμος κάτοικος της συγκεκριμένης περιοχής ή έχεις κάποιο σπίτι έχω περίπτωση φίλου που αιτήθηκε και του μειώσανε το ποσό του μηνιαίου λογαριασμού του. (θα μου πεις πεις τώρα ''παρηγοριά στον άρρωστο'') αλλά παρόλα αυτά. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου από aret1
d_mich Δημοσ. Δευτέρα στις 07:45 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:45 μμ 7 ώρες πριν, dmpatanis είπε Τι μπορω να κανω? το σήμα να βελτιωθεί στο άμεσο μέλλον δεν παίζει. αν χρειάζεσαι σήμα εκεί, άσκησε το δικαίωμα υπαναχώρησης σου εφόσον δεν έχουν περάσει 14 ημέρες από όταν άρχισε το συμβόλαιο, και πήγαινε πάλι οτε. 6 ώρες πριν, aret1 είπε αιτήθηκε και του μειώσανε το ποσό του μηνιαίου λογαριασμού του. και αυτό μπορείς να κάνεις αν για κάποιο λόγο θέλεις να μείνεις στην νόβα, αλλά θα πρέπει να τους πιέσεις αρκετά, ίσως να τους αναφέρεις και κάτι πως τάχα θα πας συνήγορο του πολίτη.
Ukforthemoment Δημοσ. Δευτέρα στις 07:51 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:51 μμ 7 ώρες πριν, dmpatanis είπε Εκανα συνδεση Νονα απεριοριστα ενω πρωτα ημουν στον Οτε .ε 20gb. Πηγα στο χωριo και εκει που με τον οτε ειχα σημα και 4g τωρα με την νοβα εχω Ε και δεν μπορω να μπω πουθενα. Τι μπορω να κανω? To χωριό ειναι η μόνιμη σου κατοικία;Αν ναι πρέπει να αλλάξεις πάροχο.Αν όχι..........τότε κάνε υπομονή μέχρι να φύγεις.
NikolasKon14 Δημοσ. Τρίτη στις 12:41 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:41 πμ 12 ώρες πριν, dmpatanis είπε Εκανα συνδεση Νονα απεριοριστα ενω πρωτα ημουν στον Οτε .ε 20gb. Πηγα στο χωριo και εκει που με τον οτε ειχα σημα και 4g τωρα με την νοβα εχω Ε και δεν μπορω να μπω πουθενα. Τι μπορω να κανω? Απλα η Nova δεν έχει σήμα ή πιάνει απο μακριά. Ξεκινάς με τηλέφωνα στο 13700 να το δηλώσεις σαν βλάβη, και μετά αν είναι μόνιμη κατοικία ξεκινά τη διαδικασία να φύγεις και καταγγελία στην ΕΕΤΤ με στοιχεία. Επισης να ζητήσεις να δώσουν τις ηχογραφημένες κλήσεις σου προς το 13700 γιατί οι συγκεκριμένοι κάνουν τα πάντα ώστε να πληρώσεις τη ρήτρα αποχώρησης. ΥΓ: άλλη φορά δοκιμάζουμε με καρτοκινητό, και καλή περίπτωση είναι η Vodafone για φθηνά και δεύτερον είναι πιο καλή η εξυπηρέτηση. Λόγος που έφυγα από τη Nova είναι αυτό το σκηνικό που σου συνέβη, διότι σε σημεία που κινούμαι ενάμιση χρόνο δεν έκαναν τίποτα σχεδόν.
kostasbm Δημοσ. Τρίτη στις 10:27 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:27 πμ 22 hours ago, dmpatanis said: Εκανα συνδεση Νονα απεριοριστα ενω πρωτα ημουν στον Οτε .ε 20gb. Πηγα στο χωριo και εκει που με τον οτε ειχα σημα και 4g τωρα με την νοβα εχω Ε και δεν μπορω να μπω πουθενα. Τι μπορω να κανω? στο χωριο πρωτη φορα πηγες????/επρεπε να ξερεις ποιες εταιρειες εχουν καλυτερο σημα............
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα