Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Insomniaa2024 είπε

Επικοινώνησα με τον δεδδηε για έλεγχο του μετρητή.

Νομίζω υπάρχει χρέωση αν διαπιστώσουν ότι τελικά δεν φταίει ο μετρητής

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Eσύ έλεγξες με τα μάτια σου αν οι τελευταίες ενδείξεις του εκκαθαριστικού συμβαδίζουν με τις τωρινές ενδείξεις του μετρητή;

Ποιες είναι οι τελευταίες ενδείξεις του εκκαθαριστικού;

Πότε έγινε η καταμέτρηση;

Τι γράφει τώρα ο μετρητής στο 1.8.1 και 1.8.2;

Ελέγχθηκαν από γείτονα των γονιών μου, ο οποίος με ενημέρωσε τηλεφωνικα. Μου είπε ότι συμβαδίζουν με τον εκκαθαριστικό . Έχω κανονίσει να πάω να εγώ το απόγευμα να το κοιτάξω.

8 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Νομίζω υπάρχει χρέωση αν διαπιστώσουν ότι τελικά δεν φταίει ο μετρητής

Ναι..αν καταλάβαμε καλά, 22 ευρώ+ΦΠΑ;

• Like 1
Δημοσ.

Τα βηματα που πρεπει να ακολουθησει κάποιος που εχει μεγαλη κατανάλωση σε σχεση με αυτήν που που πιστευει οτι εκανε ειναι

αρχικά να τσεκάρει μηπως εγινε λάθος στον λογαριασμό του.

Δευτερον εφόσον δεν υπαρχει λάθος να ελεγξει την ημερήσια καταναλωση δηλαδή ποσο καταναλώνει σε μια μερα και εαν συμφωνεί με τον μεσο ορο της ημερήσιας καταναλωσης που του εχει καταλογιστεί. Εαν συμφωνει πρεπει να τα εχει καταναλώσει και προφανως καποια συσκευή του ειναι χαλασμένη ιδιως εαν χαλασει το ψυγειο.

Επισης κλεινει τον γενικό για να δει εαν υπαρχει ρευματοκλοπή δηλαδή να τον κλεβει καποιος ρευμα ή να υπαρχει καποια διαρροή. Τελος φωναζει τον ΔΕΔΔΗΕ να ελεγξει τον μετρητη που μπορει να ειναι χαλασμενος.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, geo9419 είπε

Τα βηματα που πρεπει να ακολουθησει κάποιος που εχει μεγαλη κατανάλωση σε σχεση με αυτήν που που πιστευει οτι εκανε ειναι

αρχικά να τσεκάρει μηπως εγινε λάθος στον λογαριασμό του.

Δευτερον εφόσον δεν υπαρχει λάθος να ελεγξει την ημερήσια καταναλωση δηλαδή ποσο καταναλώνει σε μια μερα και εαν συμφωνεί με τον μεσο ορο της ημερήσιας καταναλωσης που του εχει καταλογιστεί. Εαν συμφωνει πρεπει να τα εχει καταναλώσει και προφανως καποια συσκευή του ειναι χαλασμένη ιδιως εαν χαλασει το ψυγειο.

Επισης κλεινει τον γενικό για να δει εαν υπαρχει ρευματοκλοπή δηλαδή να τον κλεβει καποιος ρευμα ή να υπαρχει καποια διαρροή. Τελος φωναζει τον ΔΕΔΔΗΕ να ελεγξει τον μετρητη που μπορει να ειναι χαλασμενος.

Αύριο θα πάω από το σπίτι και θα ακολουθήσω όλες τις συμβουλές. Ευχαριστώ πολύ.

Να ρωτήσω κάτι άλλο. Υπάρχει περίπτωση όταν ήρθε το συνεργείο να αλλάξει τους μετρητές, να έβαλε τους καινούργιος μετρητές σε κάποια λάθος θέση, ίσως δύο μετρητές ανάποδα;

Οι γονείς μου θυμούνται την σειρά του μετρητή, αλλά δεν είναι σίγουροι αν ήταν στην ίδια θέση που είναι ο καινούργιος. Στον παλιό μετρητή, είχαμε βάλει και ένα χαρτί με τα στοιχεία μας, οπότε γνωρίζαμε ποιος είναι συγκεκριμένα.Το γνωρίζω ότι είναι τραβηγμένο σαν σενάριο, αλλά ρωτάω μήπως έχει τύχει κάτι παρόμοιο.

Δημοσ.
On 02/09/2025 at 18:17, Insomniaa2024 said:

Αύριο θα πάω από το σπίτι και θα ακολουθήσω όλες τις συμβουλές. Ευχαριστώ πολύ.

Να ρωτήσω κάτι άλλο. Υπάρχει περίπτωση όταν ήρθε το συνεργείο να αλλάξει τους μετρητές, να έβαλε τους καινούργιος μετρητές σε κάποια λάθος θέση, ίσως δύο μετρητές ανάποδα;

Οι γονείς μου θυμούνται την σειρά του μετρητή, αλλά δεν είναι σίγουροι αν ήταν στην ίδια θέση που είναι ο καινούργιος. Στον παλιό μετρητή, είχαμε βάλει και ένα χαρτί με τα στοιχεία μας, οπότε γνωρίζαμε ποιος είναι συγκεκριμένα.Το γνωρίζω ότι είναι τραβηγμένο σαν σενάριο, αλλά ρωτάω μήπως έχει τύχει κάτι παρόμοιο.

ενας τροπος ειναι να κλεισεις τον γενικο και να δεις ποιος ρολοι σταματησε.θεωρητικα ολα τα ρολογια θα πρεπει να γραφουν αφου ολο κατι καιει καποιος.ενα ψυγειο κατι. οποτε τσεκαρεις να δεις αν γυρνανε ολα και μετα κλεινεις γενικο για να δεις αν σταματαει.η αλλη λυση αλλα δεν θυμαμαι αν εχεις προσβαση ειναι να κλεισεις τον διακοπτη του ρευματος στο ρολοι και να δεις αν εχεις ρευμα πανω. ισως να το κανουν και αυτο ως δοκιμη οταν ερθει η δεη ή μπορεις να το ζητησεις για να εισαι σιγουρος.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...