Brashida Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Βρε παιδιά δεν μου έρχονται καθολου ειδοποιήσεις (push notifications ) από την εφαρμογή της Alphabank στο κινητό μου (Xiaomi Poco x6 pro).. Έχω κάνει ενημέρωση επανεκκίνηση εκκαθάριση απεγκατασταση και εγκατάσταση ξανά από ρυθμίσεις τα έχω τσεκαρει όλα είναι οκ και δεν ξέρω τι πραγματικά συμβαίνει..Να πω ότι έχω πρόσβαση στο e Banking Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου από Brashida
Brashida Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2 hours ago, tasvar said: Προφανώς αυτό το έχεις ενεργό; Το είπα και πριν αλλά δεν το εξήγησα αρκετά.. Όταν έγραψα ότι από ρυθμίσεις τα έχω τσεκαρει όλα εννοούσα και αυτό οπότε φυσικά είναι ενεργοποιημένο αλλά και πάλι τίποτα
alfaeffe Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Αν η εφαρμογει θεωρει οτι μπαινει σε νεα συσκευη (πχ μετα απο format, clear data κλπ) εχει ενα παραθυρο μιας μερας (ισως εχει αλλαξει αυτο) που δεν ερχονται οι ειδοποιησεις (πανε στην παλια συσκευη) για ασφαλεια.
tasvar Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 12 ώρες πριν, Brashida είπε Το είπα και πριν αλλά δεν το εξήγησα αρκετά.. Όταν έγραψα ότι από ρυθμίσεις τα έχω τσεκαρει όλα εννοούσα και αυτό οπότε φυσικά είναι ενεργοποιημένο αλλά και πάλι τίποτα Άδειες στην εφαρμογή να υποθέσω έχεις δώσει για ειδοποιήσεις.
Brashida Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου On 02/09/2025 at 12:45, tasvar said: Άδειες στην εφαρμογή να υποθέσω έχεις δώσει για ειδοποιήσεις. Ναι να υποθέσεις αλλά και πάλι τίποτα On 02/09/2025 at 11:01, alfaeffe said: Αν η εφαρμογει θεωρει οτι μπαινει σε νεα συσκευη (πχ μετα απο format, clear data κλπ) εχει ενα παραθυρο μιας μερας (ισως εχει αλλαξει αυτο) που δεν ερχονται οι ειδοποιησεις (πανε στην παλια συσκευη) για ασφαλεια. Καμία παλιά συσκευή δεν έχω και η τελευταία που είχα ήταν πριν 4-5 χρόνο νομίζω οπότε άκυρο αυτό
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Οτι η συσκευή ειναι χιαομι ειναι το ύποπτο.Για κοίτα σε εξοικονόμηση ενεργειας κλπ μπας και το μπλοκάρει.
Brashida Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου On 04/09/2025 at 16:00, Ukforthemoment said: Οτι η συσκευή ειναι χιαομι ειναι το ύποπτο.Για κοίτα σε εξοικονόμηση ενεργειας κλπ μπας και το μπλοκάρει. Είναι χωρίς περιορισμούς από πάντα.. Κάτι άλλο είναι αλλά τελως πάντων μπορεί να φτιάξει με κάνα update
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα