Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όποιον διαβάζει το παρών κείμενο! Σκέφτομαι να αγοράσω μια κάρτα γραφικών μέσω skroutz δίοτι οι τιμές στο plaisio είναι στον θεό. Γιαπαράδειγμα, σκέφτομαι να αγοράσω την 5070  ή την 5070 ti, στο  skroutz η Τi βρίσκεται στα 800 ευρώ ενώ στο πλαίσιο η απλή 5070 κάνει τόσο και η ti 1150!!!  Δε ξέρω τι να κάνω, ένας φίλος μου  και τεχνικός υπολογιστών υποστηρίζει πως οι τιμές στο skroutz είναι χαμηλότερες για κάποιο λόγο όπως  να έχει γίνει ανακατασκευή του τσιπ της κάρτας που πουλάνε φθηνά και να ήταν ελαττωματική ας πούμε, γενικά υπονοεί πως κάτι βρωμάει για να είναι οι τιμές αυτές. Θέλω τη  γνώμη σας στο τι να κάνω, διότι μια κάρτα που έχει MSRP  750$(5070 Τi)  εγώ τη βρίσκω στο πλαίσιο 1150 αλλά στο Skroutz 800(near MSRP δηλαδή) και τη 5070 στο πλαίσιο πάνω απο το msrp της Ti!!?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιον ασχοληθεί να με βοηθήσει!

• Haha 1
Δημοσ.

Το ιδιο προιον αγοραζεις απο παντου.Καποτε το πλαισιο αξιζε τα εχτρα χρηματα για την εγγύηση που προσφερε αμαεσα.Πλέων εχει γινει χειρότερο απο σκρουτζομαγαζο.

39 λεπτά πριν, korakios είπε

Απλά αγόρασε απο το καλάθι του skroutz 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Fotaras2004 είπε

Κατάλαβα, επίσης, έχω 1080p monitor με 280hz, αξίζει η Ti ή να πάρω 5070 απλή? και επίσης έχω 750W τροφοδοτικό, θα χρειαστεί αλλαγή?

psu κομπλέ (αρκεί να μην είναι του κιλού) . 

Την 5070 την ξεχνάς , ή κοιτάς rx9070 ή την 5070ti . Εκτός αν σκοπεύεις να αλλάξεις κάρτα το πολύ σε 2 χρόνια , οπότε στα 1080p θα είσαι 99% κομπλέ με 12G vram . Με την Ti και θα πιάνεις αρκετά fps και θα είσαι κομπλέ με FG για να αξιοποιείς το monitor (αλλά και θα σε καλύψει μελλοντικά για 1440p/4K

Δεν ξέρω αν αξίζει να περιμένεις τις super , μήπως έχουν ίδια τιμή (χλωμό) αλλά κυρίως αν πέσουν οι τιμές απο τις "απλές" , εκτός αν εξαφανιστούν απο την αγορά απότομα και μείνουν πανάκριβες (αρχικά) super . 

Δημοσ.
Στις 1/9/2025 στις 11:18 ΜΜ, Fotaras2004 είπε

ένας φίλος μου  και τεχνικός υπολογιστών υποστηρίζει πως οι τιμές στο skroutz είναι χαμηλότερες για κάποιο λόγο όπως  να έχει γίνει ανακατασκευή του τσιπ της κάρτας που πουλάνε φθηνά και να ήταν ελαττωματική ας πούμε, γενικά υπονοεί πως κάτι βρωμάει για να είναι οι τιμές αυτές.

Μήπως ο "φίλος" δουλεύει στο Πλαίσιο; Αυτά που σου είπε δεν τα λέει πάντως τεχνικός γιατί οποιοσδήποτε ασχολείται λίγο με τα hardware ξέρει τι σημαίνει "παράλληλος εισαγωγέας" και ότι από Public, Plaisio, Kotsovolo αγοράζεις μόνο αν πετύχεις κάποια τρελή προσφορά-κράχτη αλλιώς μακριά και αγαπημένοι.

Δημοσ.
Στις 1/9/2025 στις 11:18 ΜΜ, Fotaras2004 είπε

Καλησπέρα σε όποιον διαβάζει το παρών κείμενο! Σκέφτομαι να αγοράσω μια κάρτα γραφικών μέσω skroutz δίοτι οι τιμές στο plaisio είναι στον θεό. Γιαπαράδειγμα, σκέφτομαι να αγοράσω την 5070  ή την 5070 ti, στο  skroutz η Τi βρίσκεται στα 800 ευρώ ενώ στο πλαίσιο η απλή 5070 κάνει τόσο και η ti 1150!!!  Δε ξέρω τι να κάνω, ένας φίλος μου  και τεχνικός υπολογιστών υποστηρίζει πως οι τιμές στο skroutz είναι χαμηλότερες για κάποιο λόγο όπως  να έχει γίνει ανακατασκευή του τσιπ της κάρτας που πουλάνε φθηνά και να ήταν ελαττωματική ας πούμε, γενικά υπονοεί πως κάτι βρωμάει για να είναι οι τιμές αυτές. Θέλω τη  γνώμη σας στο τι να κάνω, διότι μια κάρτα που έχει MSRP  750$(5070 Τi)  εγώ τη βρίσκω στο πλαίσιο 1150 αλλά στο Skroutz 800(near MSRP δηλαδή) και τη 5070 στο πλαίσιο πάνω απο το msrp της Ti!!?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιον ασχοληθεί να με βοηθήσει!

Οι τιμές στο Πλαίσιο και σε μεγάλες αλυσίδες είναι συνήθως πολύ πάνω από MSRP, δεν σημαίνει ότι η κάρτα στο Skroutz είναι ύποπτη. Το 800άρι που βλέπεις για την 5070 Ti είναι πιο κοντά στην κανονική τιμή της αγοράς (MSRP 750$).

Αν αγοράσεις από Skroutz έχεις κάλυψη σε περίπτωση προβλήματος, οπότε είναι πιο safe από το να πας απευθείας στο εκάστοτε μικρό κατάστημα.

Γενικά δεν υπάρχει λόγος να δώσεις 1150€ για απλή 5070 στο Πλαίσιο όταν βρίσκεις 5070 Ti φθηνότερα και με ασφάλεια μέσω Skroutz.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...