sonikk Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Γεια χαρά. Σκεφτόμουν μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να φέρω αυτοκίνητο από Κίνα και συγκεκριμένα ένα κινέζικο μάρκας wuling το οποίο όμως σαν brand δεν το εισάγει καμία εταιρεία στην Ελλάδα. Υπάρχει τρόπος να το κάνω μόνος μου; Ευχαριστώ.
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 1 λεπτό πριν, sonikk είπε Γεια χαρά. Σκεφτόμουν μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να φέρω αυτοκίνητο από Κίνα και συγκεκριμένα ένα κινέζικο μάρκας wuling το οποίο όμως σαν brand δεν το εισάγει καμία εταιρεία στην Ελλάδα. Υπάρχει τρόπος να το κάνω μόνος μου; Ευχαριστώ. Σε άλλη χώρης της ΕΕ το εισάγουν;
sonikk Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Σε άλλη χώρης της ΕΕ το εισάγουν; Δεν το γνωρίζω. Βρήκα αυτό όμως.... Wuling's electric vehicles are entering the European market through partnerships with local companies that rebrand and adapt their models for EU regulations and safety standards. For example, the Wuling Hongguang MINI EV was introduced as the FreZe Nikrob EV by Lithuanian manufacturer Dartz, which added necessary modifications to sell it legally in Europe. Other, more recent models like the Wuling Bingo have also received European certification, indicating potential wider availability. Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από sonikk
papoys1 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα ολα τα κινέζικα στην Κίνα έχουν χαμηλή τιμή εδώ τι γίνεται
cabdik Δημοσ. πριν από 30 λεπτά Δημοσ. πριν από 30 λεπτά 8 ώρες πριν, sonikk είπε Γεια χαρά. Σκεφτόμουν μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να φέρω αυτοκίνητο από Κίνα και συγκεκριμένα ένα κινέζικο μάρκας wuling το οποίο όμως σαν brand δεν το εισάγει καμία εταιρεία στην Ελλάδα. Υπάρχει τρόπος να το κάνω μόνος μου; Ευχαριστώ. δυσκολο -αν οχι αδυνατον- να εισαγεις μονος σου μοντελο, εαν δεν εισαγεται σε καποια χωρα της Ε.Ε. δεν ειναι κινητο..! εγω θα σου ελεγα να μην μπλεξεις.............!!!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα