Arkin Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 40 λεπτά πριν, filip123go είπε Υπάρχει ένα βασικό πρόβλημα στον παραπάνω συλλογισμό... Εάν γίνει σαν το iOS, τότε γιατί απλά ο κόσμος να μην μεταβεί στο iOS? Ναι, οκ, το yt δεν το νοιάζει, αλλά σαν Android λειτουργικό νομίζω θα χάσει πολύ κόσμο... Γιατί το android εχει τιμές από 100 μέχρι 1500. Οπότε πάλι θα υπερτερεί έναντι του iOS σε αυτό το κομμάτι. 2
negator2vc Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 32 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε Γιατι οι apple συσκευες ειναι πανακριβες; Το κακο ειναι οτι δεν υπαρχει τριτο λειτουργικο βλ. Windows mobile. Κανονικα θα επρεπε να ξαναμπει στο χωρο η ms και να τα σαρωσει ολα, αλλα που... Και πιστευει πραγματικα οτι η τωρινη MS εαν ξαναεμπαινε (λεμε τωρα 😉 ) στο mobile δεν θα εκανε τα ιδια; Εδώ μέχρι στα Windows/PC πόσες φόρες προσπαθησε να τα κλειδωσει. 11 λεπτά πριν, Arkin είπε Γιατί το android εχει τιμές από 100 μέχρι 1500. Οπότε πάλι θα υπερτερεί έναντι του iOS σε αυτό το κομμάτι. Ο μεσος χρηστης δεν φαινεται να κινειται στις χαμηλες τιμες (πχ κατω των 200) εκτος και εαν εχει σοβαρο οικονομικο θεμα. Βασικα θα προτιμησει να κοψει απο αλλου παρα να παρει φτηνο κινητο.
jimmy213 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Καιρός λοιπόν να αλλάξουν όνομα όλες αυτές οι εταιρείες. Από family σε household. Ο όρος family είναι πιο ευρύς. Πχ πατρικό vs φοιτητική κατοικία σε άλλη πόλη (πιάνω το "νόμιμο" σενάριο κι όχι τον διαμοιρασμό με άγνωστους). 3 2
polaki Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 1 hour ago, Alani13 said: When you get greedy. You start to lose everything. Όπως τα έχασε πχ το Netflhahahahahahahah...??? Θα τους κλάσουμε μια μάντρα και θα πάνε παρακάτω. Το target group των εταιριών αυτών δεν είναι ο μέσος insomnia user που ξέρει να χρησιμοποιεί τα VPN του για ΙνδοΠακιστανοΤουρκικοΑργεντίνικες συνδρομές, ούτε τα revanced του και τα uBlock και της παναγιάς τα μάτια. Τους ενδιαφέρει ο μέσος userάκος που Η ΤΑΛΑΙΠΑ ΤΟΥ ΝΑ ΞΕΒΟΛΕΥΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΤΑ 15-20-50€ ΨΩΡΟΔΟΛΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Χ ΑΥΞΗΣΗ. Δεν ξέρω με πόσα κεφαλαία, bold, underlined πρέπει να βάλω στην παραπάνω πρόταση για να μην συζητάμε ξανά και ξανά τα ίδια. 1 hour ago, panagiotis1988 said: Γιατι οι apple συσκευες ειναι πανακριβες; Το κακο ειναι οτι δεν υπαρχει τριτο λειτουργικο βλ. Windows mobile. Κανονικα θα επρεπε να ξαναμπει στο χωρο η ms και να τα σαρωσει ολα, αλλα που... Ήταν στο χώρο η MS με τα Windows και είχε κάτι ποσοστά marketshare της ΒΟΥΡΤΣΑΣ, οπότε είπαν fuck this shit, we're outta here. Τόσο πολύ τα σάρωσε. Και αυτή και το Symbian OS και το Blackberry. 4
Alani13 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 1 λεπτό πριν, polaki είπε Όπως τα έχασε πχ το Netflhahahahahahahah...??? Θα τους κλάσουμε μια μάντρα και θα πάνε παρακάτω. Το target group των εταιριών αυτών δεν είναι ο μέσος insomnia user που ξέρει να χρησιμοποιεί τα VPN του για ΙνδοΠακιστανοΤουρκικοΑργεντίνικες συνδρομές, ούτε τα revanced του και τα uBlock και της παναγιάς τα μάτια. Τους ενδιαφέρει ο μέσος userάκος που Η ΤΑΛΑΙΠΑ ΤΟΥ ΝΑ ΞΕΒΟΛΕΥΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΤΑ 15-20-50€ ΨΩΡΟΔΟΛΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Χ ΑΥΞΗΣΗ. Δεν ξέρω με πόσα κεφαλαία, bold, underlined πρέπει να βάλω στην παραπάνω πρόταση για να μην συζητάμε ξανά και ξανά τα ίδια. Οκ, αποστραγκίζουν τους τεμπέλιδες. Noted.
polaki Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 8 minutes ago, Alani13 said: Οκ, αποστραγκίζουν τους τεμπέλιδες. Noted. Ακριβώς αυτό. Αλλά και αυτούς που ο χρόνος τους για να βρουν εναλλακτική κοστίζει περισσότερο απ'το να πληρώσουν απλά την αύξηση. 2
oldnew Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) 1 hour ago, filip123go said: Υπάρχει ένα βασικό πρόβλημα στον παραπάνω συλλογισμό... Εάν γίνει σαν το iOS, τότε γιατί απλά ο κόσμος να μην μεταβεί στο iOS? Ναι, οκ, το yt δεν το νοιάζει, αλλά σαν Android λειτουργικό νομίζω θα χάσει πολύ κόσμο... Όπως σου απάντησαν ηδη, στο Android υπάρχουν και φτηνές επιλογές αξιοπρέπεστατες. Για τις ναυαρχίδες μαζι σου, καμια διαφορά στις τιμες πλέον με apple. Επισης το Android σε κάθε περίπτωση θα είναι ποιο ανοιχτό σε σχέση με apple, αλλά η αλήθεια είναι οτι κάθε μέρα που περνάει συγκλίνουν στο ποσό κλειστά είναι. Στο τέλος απλά θα διαλέγεις ότι σου αρέσει γιατί ουσιαστική διαφορά δε θα υπάρχει. Ειδικά αν καταργηθεί το sideloading και δεν υπάρχει τρόπος παρακαμψης ανετα γυρίζω σε iphone. Σιγά τη διαφορά μετά. Και το γράφω εγω που με έχουν βρίσει άπειρα iphone fanboys. Οποτε ενα ποσοστό το Android θα το χάσει σίγουρα αν συμβεί αυτό. Και το τεράστιο φάουλ αυτή τη φορά είναι στη google που μετατρέπει ενα λειτουργικό στο αντίθετο απο οτι διαφήμισε (για λόγους κονομας). Η apple ήταν απ την αρχή ενα κλειστό λειτουργικό, ήξερες τι έπαιρνες, δε σε κορόιδεψε ποτε σε αυτο. Θες αγοράζεις, δεν θες, δεν αγοράζεις. Είχες την επιλογή του ανοιχτού android. Σε λιγο δε θα την έχεις. Πάμε σε μονοπώλιο ως αναφορά αυτο. Αν και προσωπικά πιστεύω, στο τέλος θα τρέχεις ενα 2ο android μέσα στο android. Όπως τρέχεις σήμερα πχ windows με emulation μεσα σε android, θα τρέχεις android μεσα απο android. Το 2ο αυτό android θα είναι ρουταρισμενο με sideloading κλπ, θα τρέχει vanced και οτι σπασμένο app θες. Απλα θα πέφτει η ταχύτητα και θα αυξάνει η κατανάλωση. Αυτό που περιγράφω γίνεται ηδη, το έχω δοκιμάσει. Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από oldnew 2
Arkin Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 1 ώρα πριν, negator2vc είπε Και πιστευει πραγματικα οτι η τωρινη MS εαν ξαναεμπαινε (λεμε τωρα 😉 ) στο mobile δεν θα εκανε τα ιδια; Εδώ μέχρι στα Windows/PC πόσες φόρες προσπαθησε να τα κλειδωσει. Ο μεσος χρηστης δεν φαινεται να κινειται στις χαμηλες τιμες (πχ κατω των 200) εκτος και εαν εχει σοβαρο οικονομικο θεμα. Βασικα θα προτιμησει να κοψει απο αλλου παρα να παρει φτηνο κινητο. Δεν χρειάζεται κάτω από 200. Στα 250 με 350 βρίσκεις κορυφαίες κινηταρες. Εκει το iphone δεν έχει σοβαρές προτάσεις. Πήρα στα 310 πριν 3.5 χρόνια το f3 8 256 και ακόμα σκοτώνει στα πάντα. Οπότε το android μονόδρομος για το 90% του κόσμου. 49 λεπτά πριν, polaki είπε Ακριβώς αυτό. Αλλά και αυτούς που ο χρόνος τους για να βρουν εναλλακτική κοστίζει περισσότερο απ'το να πληρώσουν απλά την αύξηση. Το θέμα είναι ότι με revanced έχεις 5000 επιλογές παραπάνω από την Premium που θέλει λεφτά. Άπειρη παραμετροποίηση από την ανάπηρη επίσημη εφαρμογή με άπειρα καλούδια. Το κλασικό θα μου πεις πληρώνεις και έχεις πολύ χειρότερες ευκολίες. Όπως στο streaming πληρώνεις και έχεις 1080p η μιζερο 4k με 12mb bitrate ενω σε torrent βρίσκεις 4k HDR με 60 και 70mb bitrate. Εταιρίες που θέλουν το κέρδος να μου πεις τουλάχιστον ας δώσουν σωστές υπηρεσίες και μην κοροϊδεύουν τον κόσμο. 2
Huruduru Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Έτσι όπως έχει καταντήσει το διαδύκτιο, η λύση είναι μια. 3
MadSheep Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 14 λεπτά πριν, Huruduru είπε Έτσι όπως έχει καταντήσει το διαδύκτιο, η λύση είναι μια. Πάντα αυτή ήταν
filip123go Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 3 hours ago, polaki said: Όπως τα έχασε πχ το Netflhahahahahahahah...??? Θα τους κλάσουμε μια μάντρα και θα πάνε παρακάτω. Το target group των εταιριών αυτών δεν είναι ο μέσος insomnia user που ξέρει να χρησιμοποιεί τα VPN του για ΙνδοΠακιστανοΤουρκικοΑργεντίνικες συνδρομές, ούτε τα revanced του και τα uBlock και της παναγιάς τα μάτια. Τους ενδιαφέρει ο μέσος userάκος που Η ΤΑΛΑΙΠΑ ΤΟΥ ΝΑ ΞΕΒΟΛΕΥΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΤΑ 15-20-50€ ΨΩΡΟΔΟΛΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Χ ΑΥΞΗΣΗ. Δεν ξέρω με πόσα κεφαλαία, bold, underlined πρέπει να βάλω στην παραπάνω πρόταση για να μην συζητάμε ξανά και ξανά τα ίδια. Ήταν στο χώρο η MS με τα Windows και είχε κάτι ποσοστά marketshare της ΒΟΥΡΤΣΑΣ, οπότε είπαν fuck this shit, we're outta here. Τόσο πολύ τα σάρωσε. Και αυτή και το Symbian OS και το Blackberry. Η MS πυροβόλησε τα πόδια της με τα Windows phone. Ας κρατούσε από τους devs 0% προμήθεια για τα πρώτα 5 χρόνια, και να δεις τι ωραία που θα ξεπηδούσαν apps.! Άντι γι αυτό πήγε και έδωσε σε όλα τα Mobile λειτουργικά το office, αντί να το κρατήσει μόνο σε Windows phone. Εάν τ είχε κρατήσει, τώρα, με το integration του team και του office στο corporate περιβάλλον, όλες οι εταιρείες Windows phone θα έδιναν για εταιρικά. Θυμάται είχα Windows phone όταν είχαν βγει. Και μάλιστα από τα φθηνά, όχι κανένα flagship. Ήταν από τα πιο descent τηλέφωνα που έχω πιάσει στα χέρια μου.! 3 2
oldnew Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 15 minutes ago, filip123go said: Η MS πυροβόλησε τα πόδια της με τα Windows phone. Ας κρατούσε από τους devs 0% προμήθεια για τα πρώτα 5 χρόνια, και να δεις τι ωραία που θα ξεπηδούσαν apps.! Άντι γι αυτό πήγε και έδωσε σε όλα τα Mobile λειτουργικά το office, αντί να το κρατήσει μόνο σε Windows phone. Εάν τ είχε κρατήσει, τώρα, με το integration του team και του office στο corporate περιβάλλον, όλες οι εταιρείες Windows phone θα έδιναν για εταιρικά. Θυμάται είχα Windows phone όταν είχαν βγει. Και μάλιστα από τα φθηνά, όχι κανένα flagship. Ήταν από τα πιο descent τηλέφωνα που έχω πιάσει στα χέρια μου.! Πολυ σωστό αυτό για το office. Και αλλα 10 βασικά πράγματα που επρεπε να είχε κανει και δεν έκανε ποτέ προς τεράστια έκπληξη όσων καταλαβαίνουν λιγο περισσότερα απο λειτουργικά και τα γράφαμε. Πραγματικά είναι να χτυπάς το κεφάλι στον τοίχο με τις επιλογές της ms. Λες και προσπαθούσε να αποτύχει. 2
jimmy213 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 1 hour ago, filip123go said: Η MS πυροβόλησε τα πόδια της με τα Windows phone. Ας κρατούσε από τους devs 0% προμήθεια για τα πρώτα 5 χρόνια, και να δεις τι ωραία που θα ξεπηδούσαν apps.! Άντι γι αυτό πήγε και έδωσε σε όλα τα Mobile λειτουργικά το office, αντί να το κρατήσει μόνο σε Windows phone. Εάν τ είχε κρατήσει, τώρα, με το integration του team και του office στο corporate περιβάλλον, όλες οι εταιρείες Windows phone θα έδιναν για εταιρικά. Θυμάται είχα Windows phone όταν είχαν βγει. Και μάλιστα από τα φθηνά, όχι κανένα flagship. Ήταν από τα πιο descent τηλέφωνα που έχω πιάσει στα χέρια μου.! Ισχύει ρε γαμώτο. Ακόμα θυμάμαι το Lumia 730 που είχα. Μια χαρά κινητό και το σκότωσε η MS (μαζί με όλα τα Lumia). 2
aypnia Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 8 ώρες πριν, Alani13 είπε When you get greedy. You start to lose everything. Ναι καλά περίμενε. Ξέρουν τι κάνουν. Εδώ όλοι παντού έγραφαν ότι με αυτά που κάνουν στον Chrome με το MV2 θα φύγει κόσμος. Όχι μόνο δεν έφυγε αλλά ο Chrome μετά από καιρό αύξησε το ποσοστά του και έφτασε στο 70%.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα