Youtub Δημοσ. Τετάρτη στις 02:02 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:02 μμ Προσπαθώ να κάνω tracking order και δεν βρίσκει τη παραγγελία. Έχει κανείς προηγούμενη εμπειρία με αυτό το site; Δεν πιστεύω να χάσω τα χρήματα!!
kostaspatra Δημοσ. Τετάρτη στις 03:28 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:28 μμ Ηρθε email επιβεβαιωσης? Δεν ανοιγει το λινκ με την παραγγελια? Μπορεις να κανεις login με το email να την δεις (σε στέλνει στο shopify). Εμένα απλά μου λέει ότι έλαβε την παραγγελία, δεν έχει προχωρήσει σε κάτι άλλο π.χ αποστολή.
ioannischr Δημοσ. Τετάρτη στις 03:29 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:29 μμ μην ανησυχειτε αδικα σε 10 μερουλες θα το εχετε 1
Youtub Δημοσ. Τετάρτη στις 05:11 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:11 μμ Ναι άκυρο, false alarm, δεν υπάρχει πρόβλημα τελικά, όλα καλα 1
kostaspatra Δημοσ. Πέμπτη στις 07:09 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:09 πμ Στις 2/9/2025 στις 10:56 ΜΜ, kostaspatra είπε Υποψιάζομαι dhl Οντως σε dhl το δωσανε. Ηρθε ενημέρωση και tracking number.
Chrisl7 Δημοσ. χθες στις 12:06 πμ Δημοσ. χθες στις 12:06 πμ Με την εγγύηση ξερει τι γίνεται κανένας? Αν χαλάσει το στέλνουμε Γερμανία η Κίνα? Λέει εχει 2 χρονια αλλα σε αποζημίωση σου δίνει για 3 χρονια, αναλογικά κάθε χρόνο απο 50%-90%
agtitis Δημοσ. χθες στις 05:51 μμ Δημοσ. χθες στις 05:51 μμ (επεξεργασμένο) Εγώ που βιάστηκα το πήρα με κουπόνι πάλι στα 209 ευρώ πριν από 2 εβδομάδες. Επεξ/σία χθες στις 05:53 μμ από agtitis
Youtub Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες @agtitis έχεις πάρει την barebone έκδοση; Γράψε αν θες ποιες μνήμες, ssd έβαλες και την εμπειρία χρήσης μέχρι στιγμής, για να πάρουμε μια πρόγευση, μέχρι να παραλάβουμε 1
agtitis Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Youtub είπε @agtitis έχεις πάρει την barebone έκδοση; Γράψε αν θες ποιες μνήμες, ssd έβαλες και την εμπειρία χρήσης μέχρι στιγμής, για να πάρουμε μια πρόγευση, μέχρι να παραλάβουμε Barebone. Έβαλα 32 gb μνήμη της Kingston στα 5600 και έναν ssd που λειτουργούσε σε παλιό pc. Εγκατέστησα τα Windows 11 pro με iso από την microsoft που μετά ήταν ενεργοποιημένα χωρίς εγώ να εισάγω κλειδί. Στην αρχή δεν είχα wifi ακόμη και μετά την εγκατάσταση μαζικά όλων των drivers από την acemagic. Χρειάστηκα να ψάξω μόνος μου τα αρχεία για να βρω έναν φάκελο με το setup για το wifi της realtec. Το μηχάνημα σε απλή χρήση είναι σχετικά αθόρυβο. Μόνο στο passpark και συγκεκριμένα στις δοκιμές directx έβγαλε κάποιο θόρυβο αλλά όχι ενοχλητικό για εμένα. Δεν εγκατέστησα drivers από την AMD ακόμη και έτρεξα ένα πρώτο τεστ. Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από agtitis 1 1
kalampakas. Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, agtitis είπε Barebone. Έβαλα 32 gb μνήμη της Kingston στα 5600 και έναν ssd που λειτουργούσε σε παλιό pc. Εγκατέστησα τα Windows 11 pro με iso από την microsoft που μετά ήταν ενεργοποιημένα χωρίς εγώ να εισάγω κλειδί. Στην αρχή δεν είχα wifi ακόμη και μετά την εγκατάσταση μαζικά όλων των drivers από την acemagic. Χρειάστηκα να ψάξω μόνος μου τα αρχεία για να βρω έναν φάκελο με το setup για το wifi της realtec. Το μηχάνημα σε απλή χρήση είναι σχετικά αθόρυβο. Μόνο στο passpark και συγκεκριμένα στις δοκιμές directx έβγαλε κάποιο θόρυβο αλλά όχι ενοχλητικό για εμένα. Δεν εγκατέστησα drivers από την AMD ακόμη και έτρεξα ένα πρώτο τεστ. Μνήμες έβαλες ddr5 sodimm και ο ssd είναι nvme m2; Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από kalampakas.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα