Προς το περιεχόμενο

ACEMAGIC S3A AMD Ryzen 7 Mini PC (169,00 με εκπτωση)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να κάνω tracking order και δεν βρίσκει τη παραγγελία. Έχει κανείς προηγούμενη εμπειρία με αυτό το site; Δεν πιστεύω να χάσω τα χρήματα!!

Δημοσ.

Ηρθε email επιβεβαιωσης? Δεν ανοιγει το λινκ με την παραγγελια? Μπορεις να κανεις login με το email να την δεις (σε στέλνει στο shopify). Εμένα απλά μου λέει ότι έλαβε την παραγγελία, δεν έχει προχωρήσει σε κάτι άλλο π.χ αποστολή.

Δημοσ.

Με την εγγύηση ξερει τι γίνεται κανένας? Αν χαλάσει το στέλνουμε Γερμανία η Κίνα? Λέει εχει 2 χρονια αλλα σε αποζημίωση σου δίνει για 3 χρονια,  αναλογικά κάθε χρόνο απο 50%-90%

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ που βιάστηκα το πήρα με κουπόνι πάλι στα 209 ευρώ πριν από 2 εβδομάδες.

Επεξ/σία από agtitis
Δημοσ.

@agtitis έχεις πάρει την barebone έκδοση; Γράψε αν θες ποιες μνήμες, ssd έβαλες και την εμπειρία χρήσης μέχρι στιγμής, για να πάρουμε μια πρόγευση, μέχρι να παραλάβουμε 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Youtub είπε

@agtitis έχεις πάρει την barebone έκδοση; Γράψε αν θες ποιες μνήμες, ssd έβαλες και την εμπειρία χρήσης μέχρι στιγμής, για να πάρουμε μια πρόγευση, μέχρι να παραλάβουμε 

Barebone. Έβαλα 32 gb μνήμη της Kingston στα 5600 και έναν ssd που λειτουργούσε σε παλιό pc.
Εγκατέστησα τα Windows 11 pro με iso από την microsoft που μετά ήταν ενεργοποιημένα χωρίς εγώ να εισάγω κλειδί.
Στην αρχή δεν είχα wifi ακόμη και μετά την εγκατάσταση μαζικά όλων των drivers από την acemagic. Χρειάστηκα να ψάξω μόνος μου τα αρχεία για να βρω έναν φάκελο με το setup για το wifi της realtec. 
Το μηχάνημα σε απλή χρήση είναι σχετικά αθόρυβο. Μόνο στο passpark και συγκεκριμένα στις δοκιμές directx έβγαλε κάποιο θόρυβο αλλά όχι ενοχλητικό για εμένα.
Δεν εγκατέστησα drivers από την AMD ακόμη και έτρεξα ένα πρώτο τεστ.

test.png

Επεξ/σία από agtitis
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, agtitis είπε

Barebone. Έβαλα 32 gb μνήμη της Kingston στα 5600 και έναν ssd που λειτουργούσε σε παλιό pc.
Εγκατέστησα τα Windows 11 pro με iso από την microsoft που μετά ήταν ενεργοποιημένα χωρίς εγώ να εισάγω κλειδί.
Στην αρχή δεν είχα wifi ακόμη και μετά την εγκατάσταση μαζικά όλων των drivers από την acemagic. Χρειάστηκα να ψάξω μόνος μου τα αρχεία για να βρω έναν φάκελο με το setup για το wifi της realtec. 
Το μηχάνημα σε απλή χρήση είναι σχετικά αθόρυβο. Μόνο στο passpark και συγκεκριμένα στις δοκιμές directx έβγαλε κάποιο θόρυβο αλλά όχι ενοχλητικό για εμένα.
Δεν εγκατέστησα drivers από την AMD ακόμη και έτρεξα ένα πρώτο τεστ.

test.png

Μνήμες έβαλες ddr5 sodimm και ο ssd είναι nvme m2;

Επεξ/σία από kalampakas.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...