codename **7 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Καλησπέρα ομαδα. Μπορείτε να μου πείτε τι φταίει και δεν κρατάει πλέον τις ρυθμίσεις ;Και όταν ανοίγει το pc μου βγάζει αυτό.
Pstathece Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Η χαζή ερώτηση: η μπαταρία bios είναι καλή? 2
codename **7 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δεν είναι καθόλου χαζή η ερώτηση. Και εγώ αυτό πιστεύω. 5 χρόνια την έχω την μητρική. Λογικά παραδίνει? 1
Pstathece Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Ναι ναι. Στα 5 χρόνια σίγουρα τα χει παίξει. 1
benign Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Βρισκεις σε καποιο καταστημα Γερμανο. Να ειναι CR2032. 1
micos000 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 6 ώρες πριν, codename **7 είπε όταν ανοίγει το pc μου βγάζει αυτό. Κάνε μια δοκιμή και ρύθμισε το bios, μπες windows και τερμάτισε το pc. Ξεκίνα το πάλι και δες αν στο ξαναβγάλει. Μετά τερμάτισε πάλι το pc βγάλτο και από το ρεύμα, πάτα το power 5-6 φορές, σύνδεσε το ρεύμα και ξεκίνα το. Αν τα έχει παίξει η μπαταρία θα σου εμφανίσει πάλι αυτήν την οθόνη. 2
codename **7 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 2 ώρες 2 λεπτά πριν, micos000 είπε Κάνε μια δοκιμή και ρύθμισε το bios, μπες windows και τερμάτισε το pc. Ξεκίνα το πάλι και δες αν στο ξαναβγάλει. Μετά τερμάτισε πάλι το pc βγάλτο και από το ρεύμα, πάτα το power 5-6 φορές, σύνδεσε το ρεύμα και ξεκίνα το. Αν τα έχει παίξει η μπαταρία θα σου εμφανίσει πάλι αυτήν την οθόνη. Ακριβώς αυτό που είπες κάνει. 1
micos000 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) Τότε πας για μπαταρία. Τέτοιες βγάζει και το lidl κατά καιρούς και έχει και το ΙΚΕΑ. Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από micos000
poulinos Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 2 minutes ago, codename **7 said: Ακριβώς αυτό που είπες κάνει. τοτε ειναι μπαταρια.την αλλαζεις και τερμα. μια που μπηκες στην διαδικασια οταν την αλλαξεις κανε και ενα bios update.
codename **7 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Μέλος Δημοσ. πριν από 1 ώρα Το φοβάμαι να κάνω bios update . Είναι παλιό του 2024 αυτό που έχω αλλά είναι σταθερό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα