codename **7 Δημοσ. Τρίτη στις 05:07 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:07 μμ Καλησπέρα ομαδα. Μπορείτε να μου πείτε τι φταίει και δεν κρατάει πλέον τις ρυθμίσεις ;Και όταν ανοίγει το pc μου βγάζει αυτό.
Pstathece Δημοσ. Τρίτη στις 05:32 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:32 μμ Η χαζή ερώτηση: η μπαταρία bios είναι καλή? 3
codename **7 Δημοσ. Τρίτη στις 07:49 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 07:49 μμ Δεν είναι καθόλου χαζή η ερώτηση. Και εγώ αυτό πιστεύω. 5 χρόνια την έχω την μητρική. Λογικά παραδίνει? 1
Pstathece Δημοσ. Τρίτη στις 07:59 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:59 μμ Ναι ναι. Στα 5 χρόνια σίγουρα τα χει παίξει. 1
codename **7 Δημοσ. Τρίτη στις 11:24 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 11:24 μμ Σε ευχαριστώ για την απάντηση!!
benign Δημοσ. Τρίτη στις 11:38 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:38 μμ Βρισκεις σε καποιο καταστημα Γερμανο. Να ειναι CR2032. 3
micos000 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:13 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:13 πμ 6 ώρες πριν, codename **7 είπε όταν ανοίγει το pc μου βγάζει αυτό. Κάνε μια δοκιμή και ρύθμισε το bios, μπες windows και τερμάτισε το pc. Ξεκίνα το πάλι και δες αν στο ξαναβγάλει. Μετά τερμάτισε πάλι το pc βγάλτο και από το ρεύμα, πάτα το power 5-6 φορές, σύνδεσε το ρεύμα και ξεκίνα το. Αν τα έχει παίξει η μπαταρία θα σου εμφανίσει πάλι αυτήν την οθόνη. 4
codename **7 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:15 πμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 12:15 πμ 2 λεπτά πριν, micos000 είπε Κάνε μια δοκιμή και ρύθμισε το bios, μπες windows και τερμάτισε το pc. Ξεκίνα το πάλι και δες αν στο ξαναβγάλει. Μετά τερμάτισε πάλι το pc βγάλτο και από το ρεύμα, πάτα το power 5-6 φορές, σύνδεσε το ρεύμα και ξεκίνα το. Αν τα έχει παίξει η μπαταρία θα σου εμφανίσει πάλι αυτήν την οθόνη. Ακριβώς αυτό που είπες κάνει. 1
micos000 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:18 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:18 πμ (επεξεργασμένο) Τότε πας για μπαταρία. Τέτοιες βγάζει και το lidl κατά καιρούς και έχει και το ΙΚΕΑ. Επεξ/σία Τετάρτη στις 12:18 πμ από micos000
poulinos Δημοσ. Τετάρτη στις 12:18 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:18 πμ 2 minutes ago, codename **7 said: Ακριβώς αυτό που είπες κάνει. τοτε ειναι μπαταρια.την αλλαζεις και τερμα. μια που μπηκες στην διαδικασια οταν την αλλαξεις κανε και ενα bios update.
codename **7 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:55 πμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 12:55 πμ Το φοβάμαι να κάνω bios update . Είναι παλιό του 2024 αυτό που έχω αλλά είναι σταθερό.
FilipposTechGR Δημοσ. Τετάρτη στις 02:59 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:59 πμ 9 ώρες πριν, codename **7 είπε Καλησπέρα ομαδα. Μπορείτε να μου πείτε τι φταίει και δεν κρατάει πλέον τις ρυθμίσεις ;Και όταν ανοίγει το pc μου βγάζει αυτό. Αυτό που δείχνεις σημαίνει ότι το BIOS χάνει τις ρυθμίσεις του. Συνήθως φταίει η μπαταρία CMOS στη μητρική CR2032, η οποία έχει αδειάσει. Αν την αλλάξεις με καινούργια, λογικά θα κρατάει ξανά τις ρυθμίσεις. Μετά την αλλαγή θα χρειαστεί να μπεις στο BIOS και να ξαναπεράσεις τις σωστές ρυθμίσεις ώρα, boot order, XMP profile κτλ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα