codename **7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα ομαδα. Μπορείτε να μου πείτε τι φταίει και δεν κρατάει πλέον τις ρυθμίσεις ;Και όταν ανοίγει το pc μου βγάζει αυτό.
codename **7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δεν είναι καθόλου χαζή η ερώτηση. Και εγώ αυτό πιστεύω. 5 χρόνια την έχω την μητρική. Λογικά παραδίνει? 1
benign Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Βρισκεις σε καποιο καταστημα Γερμανο. Να ειναι CR2032. 3
micos000 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, codename **7 είπε όταν ανοίγει το pc μου βγάζει αυτό. Κάνε μια δοκιμή και ρύθμισε το bios, μπες windows και τερμάτισε το pc. Ξεκίνα το πάλι και δες αν στο ξαναβγάλει. Μετά τερμάτισε πάλι το pc βγάλτο και από το ρεύμα, πάτα το power 5-6 φορές, σύνδεσε το ρεύμα και ξεκίνα το. Αν τα έχει παίξει η μπαταρία θα σου εμφανίσει πάλι αυτήν την οθόνη. 4
codename **7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, micos000 είπε Κάνε μια δοκιμή και ρύθμισε το bios, μπες windows και τερμάτισε το pc. Ξεκίνα το πάλι και δες αν στο ξαναβγάλει. Μετά τερμάτισε πάλι το pc βγάλτο και από το ρεύμα, πάτα το power 5-6 φορές, σύνδεσε το ρεύμα και ξεκίνα το. Αν τα έχει παίξει η μπαταρία θα σου εμφανίσει πάλι αυτήν την οθόνη. Ακριβώς αυτό που είπες κάνει. 1
micos000 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Τότε πας για μπαταρία. Τέτοιες βγάζει και το lidl κατά καιρούς και έχει και το ΙΚΕΑ. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου από micos000
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2 minutes ago, codename **7 said: Ακριβώς αυτό που είπες κάνει. τοτε ειναι μπαταρια.την αλλαζεις και τερμα. μια που μπηκες στην διαδικασια οταν την αλλαξεις κανε και ενα bios update.
codename **7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Το φοβάμαι να κάνω bios update . Είναι παλιό του 2024 αυτό που έχω αλλά είναι σταθερό.
FilipposTechGR Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 9 ώρες πριν, codename **7 είπε Καλησπέρα ομαδα. Μπορείτε να μου πείτε τι φταίει και δεν κρατάει πλέον τις ρυθμίσεις ;Και όταν ανοίγει το pc μου βγάζει αυτό. Αυτό που δείχνεις σημαίνει ότι το BIOS χάνει τις ρυθμίσεις του. Συνήθως φταίει η μπαταρία CMOS στη μητρική CR2032, η οποία έχει αδειάσει. Αν την αλλάξεις με καινούργια, λογικά θα κρατάει ξανά τις ρυθμίσεις. Μετά την αλλαγή θα χρειαστεί να μπεις στο BIOS και να ξαναπεράσεις τις σωστές ρυθμίσεις ώρα, boot order, XMP profile κτλ. 2
codename **7 Δημοσ. Σάββατο στις 12:19 πμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 12:19 πμ Καλησπέρα παιδιά. Τελικά ήταν όντως η μπαταρία. Την έβγαλα μετά την παλιά και την έβαλα σε μια ζυγαριά και δεν άναψε καν. Ευχαριστώ όλους για τα σχόλια. Καλή συνέχεια!! 2
poulinos Δημοσ. Σάββατο στις 12:33 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:33 μμ On 03/09/2025 at 00:55, codename **7 said: Το φοβάμαι να κάνω bios update . Είναι παλιό του 2024 αυτό που έχω αλλά είναι σταθερό. τζαμπα το φοβασαι.οτι παιρνω τρωει bios/firmware update.εχω κανει εκατονταδες και ολα good>μονο σε μιας φιλης το Mobo πρεπει να εχω κανει καμια 10αρια ως τωρα 12 hours ago, codename **7 said: Καλησπέρα παιδιά. Τελικά ήταν όντως η μπαταρία. Την έβγαλα μετά την παλιά και την έβαλα σε μια ζυγαριά και δεν άναψε καν. Ευχαριστώ όλους για τα σχόλια. Καλή συνέχεια!! μεχρι να ξανατελειωσει η μπαταρια θα το εχεις πεταξει πλεον το Pc. On 03/09/2025 at 02:59, FilipposTechGR said: Αυτό που δείχνεις σημαίνει ότι το BIOS χάνει τις ρυθμίσεις του. Συνήθως φταίει η μπαταρία CMOS στη μητρική CR2032, η οποία έχει αδειάσει. Αν την αλλάξεις με καινούργια, λογικά θα κρατάει ξανά τις ρυθμίσεις. Μετά την αλλαγή θα χρειαστεί να μπεις στο BIOS και να ξαναπεράσεις τις σωστές ρυθμίσεις ώρα, boot order, XMP profile κτλ. ή οποιος εχει πολυμετρο την μετραει με πολυμετρο 2
micos000 Δημοσ. Κυριακή στις 12:37 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:37 πμ Εγώ πήρα ένα τέτοιο και με έχει βολέψει πολυ. Ελέγχει όλες τις μπαταρίες. https://www.skroutz.gr/s/10050779/BT-168-Analogiko-Battery-Tester-me-Ptyssomeni-Ypodochi.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα