poulinos Δημοσ. Κυριακή στις 02:41 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:41 πμ 2 hours ago, micos000 said: Εγώ πήρα ένα τέτοιο και με έχει βολέψει πολυ. Ελέγχει όλες τις μπαταρίες. https://www.skroutz.gr/s/10050779/BT-168-Analogiko-Battery-Tester-me-Ptyssomeni-Ypodochi.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share και το πολυμετρο κανει αλλα αυτο ειναι πολυ πιο φτηνο
micos000 Δημοσ. Κυριακή στις 04:41 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:41 μμ 13 ώρες πριν, poulinos είπε και το πολυμετρο κανει αλλα αυτο ειναι πολυ πιο φτηνο Και πολυ πιο απλό στη χρήση.
poulinos Δημοσ. Κυριακή στις 09:41 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:41 μμ 4 hours ago, micos000 said: Και πολυ πιο απλό στη χρήση. αυτοι που δεν εχουν δει πολυμετρο ποτε ξανα θα πουν οτι ειναι δυσκολο και οτι αυτο που μπηκε στο Link ειναι πιο ευκολο.βεβαια και ενα απλο πολυμετρο ειναι πιο ακριβο απο αυτο το εξαρτημα στο link αλλα κανει περισσοτερα πραγματα. βεβαια με το πολυμετρο θα μετρησεις οτι μπαταρια θες ακομα και συστοιχια απο μπαταριες. 1
codename **7 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 16 ώρες Στις 6/9/2025 στις 12:33 ΜΜ, poulinos είπε τζαμπα το φοβασαι.οτι παιρνω τρωει bios/firmware update.εχω κανει εκατονταδες και ολα good>μονο σε μιας φιλης το Mobo πρεπει να εχω κανει καμια 10αρια ως τωρα μεχρι να ξανατελειωσει η μπαταρια θα το εχεις πεταξει πλεον το Pc. ή οποιος εχει πολυμετρο την μετραει με πολυμετρο Καλησπέρα. Έκανα bios update μέσω MSI center. Έκλεισε το PC και μόλις έκανε restart κόλλησε το led debug light στις ram. Έκανα CMOS clear και άνοιξε. Για δώσε τα φώτα σου. Εντωμεταξυ firmware update πώς γίνεται ? Έχω χρόνια να ασχοληθώ με το PC.
poulinos Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 37 minutes ago, codename **7 said: Καλησπέρα. Έκανα bios update μέσω MSI center. Έκλεισε το PC και μόλις έκανε restart κόλλησε το led debug light στις ram. Έκανα CMOS clear και άνοιξε. Για δώσε τα φώτα σου. Εντωμεταξυ firmware update πώς γίνεται ? Έχω χρόνια να ασχοληθώ με το PC. το bios λογικα στο εκανε update.μπορεις να το δεις ειτε απο το msi center ή το bios. firmware δεν κανεις το bios αλλα πχ τον nvme,ssd 1
codename **7 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 15 ώρες 3 λεπτά πριν, poulinos είπε το bios λογικα στο εκανε update.μπορεις να το δεις ειτε απο το msi center ή το bios. firmware δεν κανεις το bios αλλα πχ τον nvme,ssd Όχι δεν περάστηκε το bios. Θα το κάνω flash αύριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα