Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και υγεία σε όλους. Είχα τροχαίο σήμερα και είχα εξάρθρωση αγκώνα άσχημη. Έβαλα νάρθηκα (γύψο) και θα είμαι έτσι για 1-2 μήνες. Αυτην την στιγμη γράφω πολύ αργά με το αριστερό χέρι. Μπορω να χρησιμοποιησω τα δαχτυλα απο το δεξι με λιγο δυσκολία αλλά με τιποτα στο πληκτρολόγιο του γραφείου. Εχουμε καμια πρόταση για να μπορέσω να γραφω και με το δεξί? Τυφλό γράφω άνετα αλλά με το ένα χέρι όχι. Πρέπει να δουλέψω δεν βλέπω εναλλακτική.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, archer100 said:

voice-to-text?

Τελευταια λυση θα ειναι αυτή, σκεφτομαι κανενα keyboard να σπαει στα δυο. το αριστερο χερι μπορω να γραφω κανονικα σε οριζοντιο keyboard και το δεξι μαλλον αν εχω ενα keyboard καθετα, σαν κιθαρα ας πουμε. ολοκληρο δεν μπορω να βαλω το δοκιμασα

Επεξ/σία από Luciddream
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 hours ago, micos000 said:

Πω ρε φίλε! Μεγάλη πίκρα. Περαστικά.

Μήπως θα σε βόλευε κάτι τέτοιο;

https://www.skroutz.gr/s/32413992/R-Go-Tools-Split-Ergonomic-Pliktrologio-Agliko-US.html?google_shopping=true

Έχει και κάποια εδώ...

https://keeb.io/

Ευχαριστω, θα τα δω. Τα εψαχνα χτες αλλά με ενα χερι ειναι δύσκολο να βρεις 😛 

Επεξ/σία από Luciddream
Δημοσ.

Το πηρα αλλα θα ερθει Δευτερα. Και δεν ξερω αν θα βολεψει. Γραφω με εφαρμογη απο κινητο τωρα με bluetooth και μπορω να χρησιμοποιησω και χειριστηριο του ps5. Το ψαχνω ακόμα.

Δημοσ.
Στις 3/9/2025 στις 10:51 ΠΜ, Luciddream είπε

Τα εψαχνα χτες αλλά με ενα χερι ειναι δύσκολο να βρεις

Άλλα πράγματα όμως μπορείς να τα κάνεις άνετα και με ένα χέρι! 🤣

• Haha 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και περαστικά!

Μετά από ατύχημα που είχα πέρυσι με την μηχανή (από ανεύθυνο γείτονα που πέταξε σε κατηφόρα νερό με σαπουνάδες), ανακάλυψα εργονομικό πληκτρολόγιο και ποντίκι και από τότε, παρόλο που συνήλθα, δεν μπορώ να δουλέψω χωρίς αυτά.

Τον πρώτο μήνα που είχα το δεξί χέρι σε νάρθηκα με βοήθησε πολύ το splited πληκτρολόγιο.

Κατέληξα σε αυτά τα δυο:

Ποντίκι: Logitech MX Ergo (ασύρματο)

Πληκτρολόγιο: Keychron Q11-M1 Gaming (ενσύρματο)

Εύχομαι καλή και γρήγορη ανάρρωση!

Επεξ/σία από biosrazor
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν έχω βολευτεί ακόμα, ειδικά το split δεν κάνει για την περίπτωση μου. Τώρα γράφω σε ένα λεπτό Dell που είχαμε στο γραφείο, αλλά γράφω μόνο με το ένα δάχτυλο με το δεξί χέρι. Μάλλον έχει να κάνει με το είδος του νάρθηκα. Αύριο που θα πάω στο νοσοκομείο θα τους πω μήπως κάνουν καμιά πατέντα.

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή ανάρρωση.

Μπορεί να είναι προς το καλό το σπασμένο χέρι. 
Θα μπορείς να γίνεις dev op ή senior developer μέχρι να αναρρώσεις.

Λίγος κώδικας και συμβουλές.

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...