Προς το περιεχόμενο

iphone 15 -128 gb -Γερμανος -649

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απιστευτη τιμη πορσφορα Γερμανου iphone 15  -649

Με απαλλαγη στα 520 οταν η τιμη στο σκρουτζ παιζει στα 740..!!

https://www.germanos.gr/product/telephony/mobile/smartphones-all/apple-iphone-15-dual-5g-128gb-black/?productId=20425671&fname=screenSize+builtInMemory+skuColor&fvalue=-7591899815185954974+8470262818337431174+-127970154650307358

Επεξ/σία από ALXIOA
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι 12% κάτω από την τιμή του skroutz. Άρα πολύ καλή τιμή δεδομένου ότι τα iphones δε χάνουν σε αξία εύκολα και από κατάστημα που δίνει 2 χρόνια εγγύση και σε τιμολόγιο με απαλλαγή ΦΠΑ, γεγονός που ανεβάζει ακόμα περισσότερο την αξία της προσφοράς για έναν επαγγελματία.

Επεξ/σία από Tlykog
  • Like 2
Δημοσ.

ειναι μια τιμή υπερ του δεοντος καλη ,μια και ακομα η αμαζον γερμανιας που κατειχε τα ηνια της φθηνοτερης τιμής είχε φτάσει μέχρι τα 679.

Εγω θα το χτυπαγα αν χρειαζομουν κινητο.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Πανος999 είπε

Άμα ήταν τα 256gb θα το σκεφτόμουν άγρια...Άλλα τα 128 τα θεωρώ λίγα..

με 6 κατοσταρικα πλεον παιρνεις mid range κινητο,οποτε τι να λεμε τωρα. 

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, HatTrick είπε

με 6 κατοσταρικα πλεον παιρνεις mid range κινητο,οποτε τι να λεμε τωρα. 

Γιατί αυτό τι είναι; ο αφρός; 

• Like 3
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, manosfp είπε

Γιατί αυτό τι είναι; ο αφρός; 

Όχι, αλλά, αν θέλεις iOS δε θ βρεις εύκολα συσκευή που να συνδυάζει όλα τα θετικά του σε καλύτερο βαθμό ή να προσφέρει καλυτερη εμπειρία και καλύτερο privacy out of the box.

Δημοσ.

με 6 κατοσταρικα παιρνεις κινητο που απροβληματιστα σε βγαζει 5-6 χρονια με updates.Ποσα κινητα στην ιδια κατηγοριας τιμής υπάρχουν και το κανουν αυτο;Δεν ειμαι fan boy,αλλα αλλο πραγμα να δινεις 1,5k για ενα κινητο και αλλο να δινεις το 40% των χρηματων αυτων,τα κριτηρια δεν ειναι τα ιδια και παντα κρινεις με βαση αυτο που πληρωσες.

4 χρονια εχω το 14pro εχω κανει και μια αλλαγη μπαταριας και ανετα βγαζει αλλα 4 αν δεν το χασω/σπασει μεχρι τοτε.Αξιζε για τα 1200 που εδωσα;Οριακα ναι θα ελεγα...αν το ειχα παρει στα 6-7 κατοσταρικα βεβαιως και θα αξιζε.Αν φυσικα σε καποιον αρεσει να αγοραζει καθε χρονο νεο κινητο και να ψαχνει με ποια εφαρμογη η καμερα θα τραβαει καλυτερες φωτο προφανως  η apple δεν ειναι για αυτον  

• Like 4
  • Haha 2
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, HatTrick είπε

με 6 κατοσταρικα παιρνεις κινητο που απροβληματιστα σε βγαζει 5-6 χρονια με updates.Ποσα κινητα στην ιδια κατηγοριας τιμής υπάρχουν και το κανουν αυτο;Δεν ειμαι fan boy,αλλα αλλο πραγμα να δινεις 1,5k για ενα κινητο και αλλο να δινεις το 40% των χρηματων αυτων,τα κριτηρια δεν ειναι τα ιδια και παντα κρινεις με βαση αυτο που πληρωσες.

4 χρονια εχω το 14pro εχω κανει και μια αλλαγη μπαταριας και ανετα βγαζει αλλα 4 αν δεν το χασω/σπασει μεχρι τοτε.Αξιζε για τα 1200 που εδωσα;Οριακα ναι θα ελεγα...αν το ειχα παρει στα 6-7 κατοσταρικα βεβαιως και θα αξιζε.Αν φυσικα σε καποιον αρεσει να αγοραζει καθε χρονο νεο κινητο και να ψαχνει με ποια εφαρμογη η καμερα θα τραβαει καλυτερες φωτο προφανως  η apple δεν ειναι για αυτον  

1200 για κατι που το χρησιμοποιεις καθε μερα, αν παει στα 8 χρονια που λες οχι απλα ειναι vfm αλλα κατι πολυ παραπανω. 

Δημοσ.

που την ειδατε την απίστευτη προσφορά βρε παιδιά?

Σε μια εβδομάδα αναμένεται το Iphone 17,άρα προφανώς και οι τιμές στα προηγούμενα μοντέλα θα πέσουν.

Ηδη το iphone 16 έπεσε 100ευρώ η επισημη του τιμή, πριν την παρουσίαση.

Επειδή όμως υπάρχει και το bestprice πέραν του skroutz, εκεί ξεκινάει από τα 630ευρώ.

image.png.623a4267c5117e4834ddfe404281a7e5.png

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Fulgore είπε

που την ειδατε την απίστευτη προσφορά βρε παιδιά?

Σε μια εβδομάδα αναμένεται το Iphone 17,άρα προφανώς και οι τιμές στα προηγούμενα μοντέλα θα πέσουν.

Ηδη το iphone 16 έπεσε 100ευρώ η επισημη του τιμή, πριν την παρουσίαση.

Επειδή όμως υπάρχει και το bestprice πέραν του skroutz, εκεί ξεκινάει από τα 630ευρώ.

image.png.623a4267c5117e4834ddfe404281a7e5.png

Απο το σάιτ με τα 631:

-Μόνο κατάθεση

-Παραγγελία σαν επισκέπτης

-Χειροκίνητη εφαρμογή 39Α.

image.png.dd1a5931788b59218fbaa55467148d1c.png

Πως να σας φάνε τα λεφτά 101.

Απο το επόμενο σάιτ με 632:

image.png.6fe8b5af17c5a5b71d8042dc8ae97332.png 

- Εγγύηση 1 χρόνο με το έτσι θέλω και ψάξε βρες.

- Καμία αναφορά σε 39Α

Και πάει λέγοντας για τα υπόλοιπα καταστήματα.....Το Best Price κάνει 0 ελέγχους και γι αυτό αδιαφορεί ο κόσμος. Δεν είναι τυχαίο που δεν τα βρίσκεις αυτά τα καταστήματα σε καμία άλλη πλατφόρμα (To Shopflix του πρόεδρα πχ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, tonyz21 είπε

Απο το σάιτ με τα 631:

Εγγύηση 1 χρόνο με το έτσι θέλω και ψάξε βρες.

Εγώ ανέφερα γενικά πόσο παίζει σε bestprice, δεν είπα από ποιο κατάστημα να αγοράσει κάποιος.

Αναφέρεται και στους εδώ κανόνες

image.png.8c775c2b6b95ee91d7d1315cdcd9fd7a.png

Τέλος, η Apple όντως δίνει επίσημα 1 εγγύηση παγκοσμίως. Ο 2ρος χρόνος παρέχεται από το κατάστημα/πωλητή λόγω Ευρώπης.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εγώ ανέφερα γενικά πόσο παίζει σε bestprice, δεν είπα από ποιο κατάστημα να αγοράσει κάποιος.

Ορίστε; Αν ανοίξω κι εγώ ένα σάιτ "ftinaiphone.gr" και τα δίνω μισή τιμή για να μαζέψω όσα προλάβω και να φύγω θεωρείται ότι αυτό είναι το Market Price;

Έχει 3 καταστήματα που είναι κάτω απο την τιμή του Γερμανού, και τα 3 το ένα πιο ύποπτο απο το άλλο. Επομένως δεν *παίζει γενικα* τοσο στο Best Price. 

7 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Τέλος, η Apple όντως δίνει επίσημα 1 εγγύηση παγκοσμίως. Ο 2ρος χρόνος παρέχεται από το κατάστημα/πωλητή λόγω Ευρώπης.

Ο πωλητής δεν αναφέρει πουθενά κάτι τέτοιο όμως. Πιθανότατα γιατί ξέρει ότι δεν θα υφίσταται το ΑΦΜ του μέχρι το 2027. Στο σάιτ του Κωτσόβολου πχ γράφει ξεκάθαρα αυτό:

image.png.f195124fa9524fc26defd1613ed6601d.png 

Ενώ στο Σκρούτζ αναγράφεται αυτό:

image.png.5cf507c8e57a4caee72975132219df64.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...