tiniakos Δημοσ. Πέμπτη στις 05:04 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:04 μμ 1 ώρα πριν, LouCi4er είπε Αν θες να πας σε android δώσε παρόμοια λεφτά να πάρεις κάτι καλό ώστε να μην ψάχνεις σε καμιά βδομάδα πως να γυρίσεις σε ios.Μακρια από φθηνά xiaomi,θα το πετάξεις και θα σπάσεις και τα μέτρα σου.Galaxy s25/+,realme gt7 pro,oneplus 13r κτλ,πιο κάτω δεν θα πηγαινα.Επειδη ήμουν σε αναζήτηση κινητού προσφατα(εγώ πήγα σε τελείως διαφορετική κατηγορία τιμής βέβαια) θα σου έλεγα να αποφύγεις το συγκεκριμένο της προσφοράς.Δεν έχει καλή αυτονομία και είχαν αναφερθεί προβλήματα υπερθέρμανσης.Το iphone 16 είναι καλή περίπτωση και σχετικά οικονομικό,κατι άλλο δυστυχώς δεν αξίζει.Εκτος αν σε ενδιαφέρουν refurbished οπότε το 15 pro max είναι καλή περίπτωση. Edit:Άκυρο,τώρα είδα τι κινητά σκέφτεσαι.Καλο το samsung,κοίτα και το realme 14 pro.Μεινε μακριά από xiaomi. Xiaomi 14 ultra η καλύτερη αγορά κινητού που έχω κάνει τα τελευταία 10 χρόνια.
LouCi4er Δημοσ. Πέμπτη στις 05:50 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:50 μμ 44 λεπτά πριν, tiniakos είπε Xiaomi 14 ultra η καλύτερη αγορά κινητού που έχω κάνει τα τελευταία 10 χρόνια. Έγραψα μακριά από φθηνά xiaomi,έπρεπε να συμπληρώσω ότι τα ακριβά xiaomi όπως το 14 ultra είναι πολύ πολύ δυνατά.Εννοειτε ότι στα 1000€ ότι και να πάρεις κορυφαίο είναι.
Fulgore Δημοσ. Πέμπτη στις 05:54 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:54 μμ 7 ώρες πριν, nick7777 είπε Παιδια αξιζει σαν συσκευη η να κανω αλαγη για κανενα samsung a56 η xiaomi redni note 14.εχω ενα iphone 11 και σκεφτομαι να αλαξω Σε κανένα από αυτά να μην πάς. Στο S25 να πάς, που το βρίσκεις φθηνότερα από το Iphone 15.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα